Görögország Görögország

Mapa - Görög Köztársaság

Hivatalos megnevezés: Görög Köztársaság
Főváros: Atén (Athínai)
Állami irányítás: plurális köztársaság egykamarás parlamenttel
Vallás: pravoszláv
Hivatalos nyelv: görög, megértik az angolt
Időeltérés: +1 óra Magyarországhoz képest

Görögország - már 40 390 Ft-tól

GörögországrólGörögország - a nyugati kultúra bölcsője, régesrégi mitológiai bájjal és mítosszal övezett ország, gazdag és régi történelmű hely, mely rejtegeti az emberi értelem és szépség titkát, ahol a lakosok ismertek őszinteségükről és szívélyes vendéglátásukról. Görögország elvarázsolja az ideérkezőt a káprázatos tájjal, ahol a durva táj a hegyi masszívokkal, katlanokkal, folyócskákkal átalakul gyönyörű tengerpartá és áttetsző tengerré, melyből kilátszanak a fehér sziklák.

Görögország Délkelet-Európában a Balkán-félsziget déli kiugrásán fekszik. Szárazföldi részből, több nagy szigetből, melyek 7 közigazgatási térségre osztottak, valamint sok kis szigetből áll. A görög partokat az Ión-tenger a Földközi-tenger és az Égei-tenger mossa. A főváros Athén, 2 és fél millió lakossal.

Kedveltségét a kedvező éghajlatának köszönheti, májustól október végéig állandó a meleg. Végtelen különböző tengerpart található itt. Homokos parttól a kavicsoson keresztül a sziklásig, de találhatók itt partok, ahol különböző attrakciókat próbálhatunk ki, vagy csendes elhagyatottakat.

Görögország gazdag turisztikai kínálattal rendelkezik: szálláslehetőségek hotelokban vagy turistaközpontokban, sportolási lehetőségek, számtalan bár és szórakozóhely. A görög konyha különlegességét megkóstolhatja a különleges éttermek egyikében, hogyha megszeretne látogatni egyet az ismert történelmi műemlékek közül, kirándulások széles kínálatát találja.

Görögország - már 40 390 Ft-tól

Legújabb értékelések Görögország

Összesen: 7,6 Nagyon kellemesen pihentünk. A repülés kényelmes időpontban történik, minden szükséges információt időben és megfelelő formában kaptunk....

 • 7 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 6 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Nagyon kellemesen pihentünk. A repülés kényelmes időpontban történik, minden szükséges információt időben és megfelelő formában kaptunk. Elégedettek maradtunk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda épülete régies, de fel van újítva. A helységek elrendezése ésszerű, kellemes. A hütőt mindig kikapcsoltuk éjszakára, mert isszonyatosan hangos. Elég zavaró volt, hogy ha az emelet végén valaki dohányzott az erkélyen nálunk tele volt a szoba füsttel (mi meg az emelet közepén voltunk), na de hát ez szinte mindenhol így van.

Ellátás
A szálloda konyhája fantasztikus. Minden nap valami más volt, de állandó dolgokat is találtunk (ha valaki ragaszkodott valamihez). Friss, finom, ötletes. Igazi kulináris élmény!

Hotel szolgáltatások
Rendben volt minden. Kifogástalan.

Tengerpart
Ez volt az egésznek a leggyengébb pontja: a strand. Elég kicsi, de nem ez volt a baj. Egyáltalán nem rendezett. Lemenni a strandhoz egy kis vas lépcsőn lehet, ami rozsdás és kb. 70 éves. Az ember, aki pénzt szed a nap ágyakért fel nem szedi a szemetet, annyit mond, hogy vannak turisták, akik szemetelnek. Ez így van, de hát ez a munkája... Szóval ott van min javítani.

Beljanszkaja Erzsébet, 2014.11.20., Tartózkodás dátuma: 2014.09.29 - 10.06.
Régió: Görögország Görögország, Rodosz, Hotel:Oceanis

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Oceanis, Rodosz, Görögország Beljanszkaja Erzsébet 2014-11-20 7.6 1 10 Hotel Oceanis

Összesen: 8,2 tartalmas

 • 7 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
tartalmas Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
megfelelő

Ellátás
kitűnő konyha

Hotel szolgáltatások
megfelelő

Tengerpart
nagyon jó

Eperjesi József, 2014.11.19., Tartózkodás dátuma: 2014.09.20 - 09.27.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Hotel:South Coast - aparthotel

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

South Coast - aparthotel, Kréta, Görögország Eperjesi József 2014-11-19 8.2 1 10 Christiana Beach - Krétai üdülés

Összesen: 5,3 Karpathos gyönyörű sziget, autót bérelni érdemes, így egy hét alatt könnyen be lehetett járni. Egyik strand szebb minta a másik, és mind...

 • 5,5 Szállás
 • 5 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Karpathos gyönyörű sziget, autót bérelni érdemes, így egy hét alatt könnyen be lehetett járni. Egyik strand szebb minta a másik, és mind más jellegű. Mi szeptember végén voltunk az utolsó turnusban, október elsején még fürödtünk a tengerben és égszínkék volt az ég. Megkóstoltunk annyi helyi ételt, amennyi csak belefért, minden nagyon ízlett. Éjszakai élet nincs a szigeten, aki arra vágyik, annak nem ajánlott. Még Pigadia is csendes kis város, a többi nyaralóhely pedig az abszolút nyugodt pihenésre vágyóknak való! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás a Pigadia város szélén van a hegy felől, fent a dombon. Gyalogosan fárasztó a napi többszöri hegymászás. A strand messze van gyalog, a kikötő, ahol az éttermek többsége van 10-15 perc. A szállodában vannak szállodai szobák illetve stúdiók, mi ezek egyikében laktunk. A stúdió a földszinten van, ahonnan még a tengert is lehetett látni. A szobát terasz felől lehet megközelíteni, így csak egy nyílászáró van, ami a szellőztetést megnehezíti. Légkondi 7 € / nap. Alapfelszereltségű konyha van, a hűtőajtót a vastag jégtől nem lehetett becsukni. A szállodához tartozik egy elég nagy méretű medence és egy szép napozó terasz, a medencében ottlétünkkor jéghideg volt a víz, így nem használta senki.

Ellátás
Nem volt ellátás.

Hotel szolgáltatások
Takarító két naponta elvitte a szemetet, felmosott és törölközőt cserélt. WIFI elviekben volt a szobában, gyakorlatban nem, a napozó teraszon lehetett netezni. Más szolgáltatást nem kaptunk.

Dorogi Szilvia, 2014.11.19., Tartózkodás dátuma: 2014.09.25 - 10.02.
Régió: Görögország Görögország, Karpathos, Hotel:Seven Stars

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Seven Stars, Karpathos, Görögország Dorogi Szilvia 2014-11-19 5.3 1 10 7 STARS stúdiók

Összesen: 7,8 Nagyon kellemes helyen volt az apartman, kicsit többet kellett sétálni a partra, de a szórakozás lehetőségei igen közel találhatók voltak

 • 8,5 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 9 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Nagyon kellemes helyen volt az apartman, kicsit többet kellett sétálni a partra, de a szórakozás lehetőségei igen közel találhatók voltak Teljes értékelés megtekintése

László L., 2014.11.18., Tartózkodás dátuma: 2014.09.19 - 09.26.
Régió: Görögország Görögország, Korfu, Hotel:Panorama apartments

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Panorama apartments, Korfu, Görögország László L. 2014-11-18 7.8 1 10 Panorama Apartmanház

Összesen: 5,8 Már másodszor szálltunk meg ebben az apartmanban, elégedett vagyok a nyaralásunkkal.

 • 6 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 5 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Már másodszor szálltunk meg ebben az apartmanban, elégedett vagyok a nyaralásunkkal. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Az árnak megfelelő volt a szállás, mi a medence miatt választottuk ezt a helyet.

Ellátás
Takarítás, tisztaság megfelelő.

Hotel szolgáltatások
Önellátátóak voltunk,

Tengerpart
A tengerpart ezen a településen nem igazán volt jó. Más településen kerestünk strandolásra alkalmas helyet.

Molnár Elekné, 2014.11.17., Tartózkodás dátuma: 2014.09.20 - 09.27.
Régió: Görögország Görögország, Zakynthos, Hotel:Krinas studia

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Krinas studia, Zakynthos, Görögország Molnár Elekné 2014-11-17 5.8 1 10 Krinas Stúdiók

összes ajánlás Görögország

Az Ön értékesítője:

H - P 9.00 - 18.00 06 80 100 200