Görögország Görögország

Mapa - Görög Köztársaság

Hivatalos megnevezés: Görög Köztársaság
Főváros: Atén (Athínai)
Állami irányítás: plurális köztársaság egykamarás parlamenttel
Vallás: pravoszláv
Hivatalos nyelv: görög, megértik az angolt
Időeltérés: +1 óra Magyarországhoz képest

Görögország - már 6 300 Ft-tól

GörögországrólGörögország - a nyugati kultúra bölcsője, régesrégi mitológiai bájjal és mítosszal övezett ország, gazdag és régi történelmű hely, mely rejtegeti az emberi értelem és szépség titkát, ahol a lakosok ismertek őszinteségükről és szívélyes vendéglátásukról. Görögország elvarázsolja az ideérkezőt a káprázatos tájjal, ahol a durva táj a hegyi masszívokkal, katlanokkal, folyócskákkal átalakul gyönyörű tengerpartá és áttetsző tengerré, melyből kilátszanak a fehér sziklák.

Görögország Délkelet-Európában a Balkán-félsziget déli kiugrásán fekszik. Szárazföldi részből, több nagy szigetből, melyek 7 közigazgatási térségre osztottak, valamint sok kis szigetből áll. A görög partokat az Ión-tenger a Földközi-tenger és az Égei-tenger mossa. A főváros Athén, 2 és fél millió lakossal.

Kedveltségét a kedvező éghajlatának köszönheti, májustól október végéig állandó a meleg. Végtelen különböző tengerpart található itt. Homokos parttól a kavicsoson keresztül a sziklásig, de találhatók itt partok, ahol különböző attrakciókat próbálhatunk ki, vagy csendes elhagyatottakat.

Görögország gazdag turisztikai kínálattal rendelkezik: szálláslehetőségek hotelokban vagy turistaközpontokban, sportolási lehetőségek, számtalan bár és szórakozóhely. A görög konyha különlegességét megkóstolhatja a különleges éttermek egyikében, hogyha megszeretne látogatni egyet az ismert történelmi műemlékek közül, kirándulások széles kínálatát találja.

Görögország - már 6 300 Ft-tól

Legújabb értékelések Görögország

2014.09.01. - Éden Ferenc Józsefné - Elolvasva: - Tartózkodás dátuma: 2014.08.20 - 08.27.

 • Összesen: 1,4
 • 1 Szállás
 • 1 Ellátás
 • 3 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés
az étkezés másnaponta ugyanaz volt egyszer nem volt savanyú görögdinnye helyett más gyümölcs és,,vagy leves saláta dresszing sose volt sütemény.turizmusba nem megengedett durva volt a szálloda tulajdonosa. a szállót 16 éve megörökölte de csak kivenni akar belőle minden gondozatlan müködésképtelen Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
a hotel helyett kb 6 családot nem a kifizetett minőségü hotelszobába hanem sokkal olcsóbb apartmanlakásokba dugott .az enyémben 50 euróért benn a szobában dőlt a viz a klimából felülről átáztatta a falat folyt a szoba kövezetén- rögtön kértem szobacserét az idegenvezetőtől, de még utolsó előtti napig választ sem kaptam. a viz a magasból lezúdult 7 napig ez egy kinzási módszer de én kikapcsolódásként kaptam 200 ezer forintért önöktől- a szoba szomszédos egy tavernával az ágy falánál volt 2 billiárdasztal tetézve a viz iszonyatos hangját aludni pihenni nyaralni nem lehetett

Tengerpart
ez volt csak szép az egészben a tenger tisztaságával kékségével nem volt zsúfolt.

Letsos, Zakynthos, Görögország Éden Ferenc Józsefné 2014-09-01 1.4 1 10 Hotel Letsos

2014.09.01. - Csaba N. - Elolvasva: - Tartózkodás dátuma: 2014.08.20 - 08.27.

 • Összesen: 3,8
 • 5 Szállás
 • 2 Ellátás
 • 3 Környék
 • 4 Alapár

Összegzés
Zűrösen indult a nyaralás. 2 hónappal előtte lefoglalt utat az Invia 10 nappal az indulás előtt lemondta és egy akciós utat (last minute) fogadtunk el egy másik szigetre. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás két részre bontható. Első időben egy nagyon zajos és sufni jellegű szobát kaptunk. Pokolian rossz volt. A 4. napon reklamálásunknak köszönhetően kaptunk egy egészen jó szobát. Nagyon rossz szobák is vannak és telt ház miatt lassan lehet lecserélni. Éjszaka sokáig üvöltetik a zenét egy nagy placcon és körülötte szobák is vannak. A mi sufnink is ott volt. Az első 3 nap pokoli volt.

Ellátás
Ellátás egyhangú. Sütik ugyanazon sárga krémből. A főt ételek ízetlenek voltak. Aki egészségesen akar éni az ne számítson sültekre. Rántott cuccok, tészták stb.

Vacak a kaja.

Hotel szolgáltatások
A személyzet kedves és igyekszik nagyon. Tisztaság van.

Tengerpart
Megérkezéskor sokként ért, hogy szikla szikla hátán. A leírásban még homokos lassan mélyülő part volt. Átverve éreztük magunkat. Kis idő után rájöttünk, hogy jobb szélen és bal szélen (600-700 méterre a hotel strandjától) egészen jól lehet búvárkodni. Szóval elmegy.

Carolina Mare (ex. Phaedra Beach), Kréta, Görögország Csaba N. 2014-09-01 3.8 1 10 CAROLINA MARE MARE

2014.09.01. - Bathory Lldikó - Elolvasva: - Tartózkodás dátuma: 2014.08.21 - 08.28.

 • Összesen: 1,5
 • 1 Szállás
 • 2 Környék
 • 2 Alapár

Összegzés
Összességében jó volt, mert autót béreltünk, és kirándulgattunk. A szállással voltunk csak elégedetlenek. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás 5 fő részére nem alkalmas, kicsi, és zsúfolt, konyha sarok volt csak, szinte használhatatlan. Még wi fi sem volt, A Voula mama aranyos volt, de ettől függetlenül biztos nem válasszuk többet a Voulat.

Ellátás
Önellátók voltunk.

Hotel szolgáltatások
Nulla szolgáltatás, a szomszédban lévő medence koszos volt.

Tengerpart
A Kathara beach jó volt,

Voula, Rhodosz, Görögország Bathory Lldikó 2014-09-01 1.5 1 10 Voula apartman

2014.09.01. - Török Dalma - Elolvasva: 11× - Tartózkodás dátuma: 2014.08.21 - 08.28.

 • Összesen: 9
 • 9 Szállás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Szép, tiszta apartman, jó helyen, közel a strandhoz. Minden másnap takarítottak. Maximálisan elégedettek vagyunk ezzel a szállással. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
ua.

Tengerpart
Az apartmantól kb 5 perces sétára volt a strand. Maga a part és a strand szép. Aprókavicsos

Apartmán Pantheon, Karpathos, Görögország Török Dalma 2014-09-01 9 1 10 Pantheon Apartmanház

2014.09.01. - Ádám Szunyogh - Elolvasva: - Tartózkodás dátuma: 2014.08.20 - 08.27.

 • Összesen: 4,5
 • 2 Szállás
 • 9 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Elmeletileg egy apartmanrol lenne szó de se egy pohár se egy tányér nem volt a szálláson. A szoba kinézete olyan, amilyen , de a falakon szúnyogok meg bogarak voltak szetcsapkodva elhuzott vercsikok voltak mindenhol. A kilátás szép volt de a szallasrol több pozitív dolog nem mondható el. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Ki feküdt ágyak lyukas szakadt lepedők és törölközők. Lecsapott szúnyog tetemekkel teli falak. Kiegészítők (pohár tányér. ..) teljes hiánya.

Ellátás
Nem kértünk.

Hotel szolgáltatások
Fogadtatásban nem volt részünk. Klímát egy közeli utazási irodában kellett kérnünk amire első este már nem volt lehetőség. Takarítani egyszer voltak, de ezzel nincs is probléma.

Tengerpart
Hínáros itt-ott köves. Az összes csónak hajó onnan indult. Fürdésre majdnem, hogy alkalmatlan maximum pancsolásra volt jó.

Memories, Korfu, Görögország Ádám Szunyogh 2014-09-01 4.5 1 10 Memories

összes ajánlás Görögország

Az Ön értékesítője:

H - P 9.00 - 18.00 06 80 100 200