Görögország - Parga Görögország

 • Leírás

  Eme kisváros a szárazföldi Görögországban található, melyet Epirusnak hívnak. A tenger mellett húzódó lejtőn terül el, pínia erdők és olivaligetek övezik, a háttérben pedig a hatalmas Pindos hegység csúcsai emelkednek a magasba. A város felett egy kis félszigeten vár romját találjuk, melyet Ali pasa építetett fel. Rögtön a városközpontban homokos strandot, kisebb kavicsos strandot (a Krio Neri sziklák közt) és egy nagy homokos strandot (a vár másik oldaláról Valtos névvel) találunk. A strandokhoz gyalog is eljuthatunk, vagy kis hajóra szállhatunk, mely a strand és a kikötő közt jár. A központi sétány számos boltja emléktárgyakkal, görög kerámiával, ruházattal és szobrocskákkal vonzza a turistákat. A városban több közértet, zöldség- és gyümölcsboltot és ellenálhatatlan levelestésztából készült finomságokat árusító pékségeket találunk. Az éttermek és a pici kocsmák az egész nap folyamán tradíciós görög ételek széles skáláját kínálják. Az új helyeket megismerni vágyó turisták bizonyára értékelni fogják a fakultatív kirándulásokat. A legérdekesebbek közé a fantasztikus Meteora kolostorok, az antik Dodona orákulum vagy Ioannina város látogatása tartoznak. A preveze-i reptérről az út kb. 80 percig tart.

Legújabb értékelések Görögország - Parga

Összesen: 5 Ár- érték arány tökélestes. A hotel két csillagnak felel meg. Hozzá kell tennem, hogy itthon nem kapnék ennyi pénzért ilyen...

 • 5 Szállás
 • 3 Ellátás
 • 7 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Ár- érték arány tökélestes. A hotel két csillagnak felel meg. Hozzá kell tennem, hogy itthon nem kapnék ennyi pénzért ilyen szolgáltatást. Azért írom le ilyen kritikusan a nyaralásunkat, mert szeretnék segíteni Stavroséknak a jövőben mire kellene többet odafigyelni. Összebarátkoztunk, és tisztelem a munkájukat. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás itthon 2 csillagos hotelnek felelt meg, Szoba normális méretű, fürdőszobát penésztelenítéssel kezdünk kitakarítani, polc nélküliek. A szekrény, és a pakolási lehetőségek minimálisak Tiszta ágynemű, és törölköző biztosítva..Sok a szúnyog, vigyetek védőszert!

A szobákat naponta takarították rendszeres törököző, és lepedő cserével. Terasz tökélestes, viszont a szobafalak papírvékonyak.

Ellátás
Reggeli:

Minimális választék, a rántotta palacsinta tésztából készült ehetetlen. Nyaralási idő alatt érezhető, hogy spórolásról szólt az egész. A vacsorából megmaradt pizza szeleteket, még harmadik reggelinél is kitálalták a büféasztalra.Hozzá kell tennem, hogy 11 éjszakát töltöttünk a hotelben, így érthető unalmas volt minden vendég számára. Én megoldottam elmentem a közértbe, és bevásárolva indultunk az étkezéseknek.

Vacsora:

Ízvilágban rendben, három fogásos menüt szolgáltak fel, Sajnos mini mennyiségeket szolgáltak fel, mindig minden vendég éhesen ment lefeküdni. Mi rendszeresen elmentünk étterembe ebé, így is kevés volt a vacsora.

Fontos megjegyeznem, hogy ár-érték arányban teljesen megfelelő volt.

Hotel szolgáltatások
Kiszolgáló személyzet készséges, odafigyelő, rugalmas, udvarias.

Tengerpart
Tökéletes, közel van a hotelhez, homokos part, napágyak bérlete lefogyasztható a bérbeadó vendéglátó-ipari egységnél.

Botos Ildikó Margit, 2016.09.27., Tartózkodás dátuma: 2016.09.10 - 09.22.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Hotel:Philoxenia

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Philoxenia, Parga, Görögország Botos Ildikó Margit 2016-09-27 5 1 10 Hotel Philoxenia

Összesen: 9 Gyönyörű helyre, jól szervezett utazáson vettünk részt.

 • 9 Szállás
 • 8 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Gyönyörű helyre, jól szervezett utazáson vettünk részt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás minősége szuper, minden új volt a szobánkban. Minden nap takarítottak és kivitték a szemetet. Pár perc alatt megközelíthető a belváros, és a strand is. Nagyon nyugodt jól felszerelt apartman.

Ellátás
Önellátás volt.

Hotel szolgáltatások
A wifi ingyenes volt, igaz nem mindig volt elérhető.

Tengerpart
Párgának 3 strandja van,a városi és a kisebb strand pár perc alatt kènyelmesen elérhető a szállásról. A víz nagyon tiszta mindkét helyen, ám kevés a hely. A Valtos a legnagyobb strand, 15 perc alatt a vár irányából megközelíthető, az emelkedők miatt időseknek nem javasolnám. A Valtos vize is nagyon tiszta, homokos-kavicsos a part. Bőven van hely, lehet bérelni napágyakat, kisbolt éttermek, vizisportok mind megtalálhatók itt.

Névtelen, 2016.09.20., Tartózkodás dátuma: 2016.09.04 - 09.13.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Hotel:Apartmán Babos

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Apartmán Babos, Parga, Görögország Névtelen 2016-09-20 9 1 10 Babos Apartman

Összesen: 8,3 Nagyon jó apartman, közel a tengerhez. Szép a kilátás az erkélyekről.

 • 8,5 Szállás
 • 8 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Nagyon jó apartman, közel a tengerhez. Szép a kilátás az erkélyekről. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Három személynek nagyon kényelmes volt, mivel két szoba állt a rendelkezésünkre, két erkéllyel. Meg voltunk vele elégedve.

Ellátás
Nem volt étkezés.

Hotel szolgáltatások
Nem volt étkezés. A szemetet néha kivitték. Takarítás nem volt, de csak hét éjszaka voltunk, nem is lett volna rá igényünk. A felszerelést megfelelőnek találtuk (edények, takarók).

Tengerpart
Pargan 3 partszakasz van, a szállástól legközelebbi , gyalog 5 perc, köves, de nagyon szép a táj. Búvárkodásra, úszásra megfelelő. Közepesen zsúfolt, vagyis helyet mindig találni. A középső partszakasz, széles, homokos, gyalog 10 perc, nagy területen, mindig van hely, sekély víz, kisgyerekeseknek is nagyon ajánlható. A legmesszebbi gyalog az apartmantól kb fél óra, szintén nagy, homokos, nagyon szép öböl, de itt van a kikötő ezáltal a víz nem a legtisztább, de itt is sok a hely, sekély 1-2 érdemes elmenni már csak a táj miatt is.

Galgócziné Farkas Gyöngyi, 2016.09.15., Tartózkodás dátuma: 2016.08.14 - 08.23.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Hotel:Studia Bakas

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Párga 11 fénykép

Studia Bakas, Parga, Görögország Galgócziné Farkas Gyöngyi 2016-09-15 8.3 1 10 Bakas Apartman

Összesen: 10 Csodálatos hely, a szállásunk erkélyéről ráláttunk a tengerre, az utazási iroda által szervezett kirándulások megérték az árukat, kedves...

 • 10 Szállás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Csodálatos hely, a szállásunk erkélyéről ráláttunk a tengerre, az utazási iroda által szervezett kirándulások megérték az árukat, kedves idegenvezetők, különleges élmények tarkították a napjainkat. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szúnyogokon kívül tökéletes volt. Érdemes éjszaka negyed órát a levadászásukkal foglalkozni. :) A tulajdonos nő kedves, minden nap jön(jönne) takarítani, ha nem feküdne az ember még délben is a hűvösben. :)

Hotel szolgáltatások
A kis "mobil" konyhánknak köszönhetően, magunknak is tudtunk főzni, amikor nem akartunk étterembe menni. Van wifi, tv és légkondi is a szobákban.

Tengerpart
A szállástól, kb 6 perc séta a part, a belváros felé indulva az első jobb oldalon található étterem melletti szűk lépcsősoron a leggyorsabb megközelíteni a tengerpartot. A part nagy, ez a legkevésbé zsúfolt strandja Pargának, a szemét elenyésző, max egy-két botra, nagyobb kövekre érdemesmodafigyelni.

Kovács Zoltán Tamás, 2016.08.25., Tartózkodás dátuma: 2016.08.09 - 08.22.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Hotel:Villa Ilios

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

Villa Ilios, Parga, Görögország Kovács Zoltán Tamás 2016-08-25 10 1 10 Villa Ilios

Összesen: 8,6 Teljesen rendben volt a szoba, a szálloda szép volt, a szemlyzst pedig nagyon kedves és türelmes. A buszozás fáradalmait hamar ki tudtuk...

 • 8,5 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 8 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Teljesen rendben volt a szoba, a szálloda szép volt, a szemlyzst pedig nagyon kedves és türelmes. A buszozás fáradalmait hamar ki tudtuk itt pihenni. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Ár-érték szempontjából kifogástalan volt.

Ellátás
Az ételek finomak voltak, az italok nem drágák. Azért a nagy étkűek nem ettk túl magukat.

Hotel szolgáltatások
A medence és a terasz volt a legjobb. Valamint a személyzet kedvessége.

Tengerpart
A tengerpart remek, homokos, és lassan mélyülő, ami ritka a környéken.

Zsolt D. B., 2016.08.14., Tartózkodás dátuma: 2016.06.16 - 06.25.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Hotel:Philoxenia

Hasznosnak találta az értékést? Igen (2) Nem (0)

Philoxenia, Parga, Görögország Zsolt D. B. 2016-08-14 8.6 1 10 Hotel Philoxenia

összes ajánlás Görögország - Parga

Az Ön értékesítője:

Ingyenesen hívható: H-P: 09:00-18:00 | Szo-V 10:00-18:00 06 80 100 200