Görögország - Parga Görögország

 • Leírás

  Eme kisváros a szárazföldi Görögországban található, melyet Epirusnak hívnak. A tenger mellett húzódó lejtőn terül el, pínia erdők és olivaligetek övezik, a háttérben pedig a hatalmas Pindos hegység csúcsai emelkednek a magasba. A város felett egy kis félszigeten vár romját találjuk, melyet Ali pasa építetett fel. Rögtön a városközpontban homokos strandot, kisebb kavicsos strandot (a Krio Neri sziklák közt) és egy nagy homokos strandot (a vár másik oldaláról Valtos névvel) találunk. A strandokhoz gyalog is eljuthatunk, vagy kis hajóra szállhatunk, mely a strand és a kikötő közt jár. A központi sétány számos boltja emléktárgyakkal, görög kerámiával, ruházattal és szobrocskákkal vonzza a turistákat. A városban több közértet, zöldség- és gyümölcsboltot és ellenálhatatlan levelestésztából készült finomságokat árusító pékségeket találunk. Az éttermek és a pici kocsmák az egész nap folyamán tradíciós görög ételek széles skáláját kínálják. Az új helyeket megismerni vágyó turisták bizonyára értékelni fogják a fakultatív kirándulásokat. A legérdekesebbek közé a fantasztikus Meteora kolostorok, az antik Dodona orákulum vagy Ioannina város látogatása tartoznak. A preveze-i reptérről az út kb. 80 percig tart.

 • Utazás repülőgéppel

  2 órák 10 percek

Legújabb értékelések Görögország - Parga

2014.07.21. - Péterné Horváth Cecília - Elolvasva: - Tartózkodás dátuma: 2014.07.07 - 07.16.

 • Összesen: 9,4
 • 8,5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jól sikerült a nyaralás,kicsit féltünk az ismeretlen helytől,de minden olyan volt mint a képeken,talán még jobb is.Mindenképpen visszalátogatunk még ide,mert még van amit nem sikerült megnézni.Sok a látnivaló,nyüzsgős hely,gyönyörű fotókat lehet készíteni. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás olyan volt mint a képeken,átlagos apartman mint a többi Görögországban.

Ellátás
Ellátás nélküli volt a szállás

Hotel szolgáltatások
Heti 1x takarították az apartmant,volt ágynemű csere és tiszta törölköző.

Tengerpart
Több tengerpart is található itt a kavicsostól a homokosig.Nekünk a Valtos Beach volt az ami számunkra megfelelő volt,Megtalálható volt itt a vizi sportok széles választéka.

Rina Apartman, Parga, Görögország Péterné Horváth Cecília 2014-07-21 9.4 1 10 Rina Apartman

2013.10.17. - Kohút M. - Elolvasva: 432× - Tartózkodás dátuma: 2013.08.04 - 08.16.

 • Összesen: 7,5
 • 8 Szállás
 • 6 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Mindent összevetve megvoltunk elégedve a kirándulással.

Pestről indultunk innen kb. 20-22 óra az út, a buszok eléggé fapadosak,de az ár érték arányban jók.

Érkezéskor mindenkit elszállítanak a szálláshelyére. A mi idegenvezetőnk elég szétszórt hölgy volt. Nem igazán tudott segíteni és ha volt olyan kérdés amire nem tudott válaszolni akkor ksőbb sem kaptunk választ. Mivel jól tudtunk angolul így nekünk nem kellett rá hagyatkoznunk. Valószínű,h ez volt az első éve,és új volt neki a dolog,amit meg lehet érte,egy ideig,de aztán megunja az ember,h nem kap egyértelmű válaszokat a kérdéseire.

Szóval,a busz és az idegenvezetést kivéve mindennel meg voltunk elégedve! A kirándulás árának megfelelő minőséget kaptunk! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Pargát, nagyon szép hely! Külön érdemes ellátogatni az olíva olaj múzeumukba,ahol remek képet kap az ember arról,h hogyan is készül,készült az olíva olaj. Több hajó és autóbuszos kirándulást szerveznek innen, mindenki megtalálja a neki legértékesebbet. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Mi 2013 Augusztusában töltöttünk 10 éjszakát ebben az apartmanban. Külsőre az első benyomásunk az volt,h ez az apartmanház csak pár éve üzemelhet. Főként a kertben lévő csemetefák és a még nem túl szép gyep tükrözte ezt. A apartmant és környékét akkor is fejlesztették mikor ott tartózkodtunk. Látszott,h a tulaj törődik az apartmannal és a kertel, (és persze a vendégekkel)így,szerintem minden évben egyre szebb és rendezettebb lesz a hely.

Az apartmanok egyébként nagyon szépek és tiszták voltak. Felár ellenében lehet használni a klímát,ami forró nyári napokon az emeleti szobákban jól is jön....

Az apartmanhoz közel van egy remek kis bolt ami nagyon hasznos azoknak akik apartmanban töltik a nyaralásukat. Ha este szeretne az ember meginni valamit,a közelben van több bár is,mi a hozzánk legközelebbit választottuk a Mangó klubbot, finom koktélokat és ételeket szolgálnak fel és a kiszolgálás is barátságos! Itt fogyasztás ellenében használható az úszómedence,ami nagyon élvezhető az esti órákban mikor az ember pár finom ital mellett csobbanna!

Ellátás
Nem kértünk ellátást.

Tengerpart
A legközelebb lévő tengerpart hatalmas,talán ez a legnagyobb a környéken lévők közül. Nagyon szép part, egyetlen hátránya számunkra az apró kavics volt ami borítja majdnem az egész tengerpartot. . Különböző vízi sportokat is ki lehet próbálni a parton,amelyek nagyon szórakoztatóak. A part mentén megtalál mindent az ember amire szüksége lehet,akár megéhezik,megszomjazik vagy elfogyott a napteje.

Ajánlani tudom még a városi strandot, Ez a strand volt számunkra a legmegfelelőbb, itt a partot homok és hatalmas kövek borították. Ez a part kisebb mint a Valtos beach,de számunkra megfelelőbb volt,mert válogathattunk több tucat étterem,taverna és gyors-étkezde közül.

Studia Dimas, Parga, Görögország Kohút M. 2013-10-17 7.5 1 10 Dimas stúdiók

2013.09.26. - Maczák Krisztina - Elolvasva: 260× - Tartózkodás dátuma: 2013.08.06 - 08.13.

 • Összesen: 9
 • 10 Szállás
 • 6 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Az apartman nagyon tiszta, rendezett és szép volt. Kicsit bonyolult útvonalon lehetett eljutni a villáig, ez először zavaró volt, de később megszoktuk.

A vendéglátóink, mind az utazási iroda alkalmazottai és a villa tulajdonosai is nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.

1 nappal korábban érkeztünk és az utazási iroda kollégája nagyon segítőkészen 1 éjszakára szerzett nekünk szállást, így nem kellett még fáradtan nekünk keresgélnünk.

Nagyon jó éreztük magunkat. Teljes értékelés megtekintése

Vila Dimitris, Parga, Görögország Maczák Krisztina 2013-09-26 9 1 10 Villa Dimitris

2013.09.23. - Koós István - Elolvasva: 525× - Tartózkodás dátuma: 2013.09.09 - 09.18.

 • Összesen: 10
 • 10 Szállás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Kellemes környezetben odafigyelő tulajdonos. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Hangulatos,nem zsúfolt.

Ellátás
Ha valamire szükség volt ,rendeződött.

Hotel szolgáltatások
Tisztaságra odafigyelő,erre igényes személyzet.

Tengerpart
Gyönyörű,hangulatos,tiszta,vadregényes.

Studia Bakas, Parga, Görögország Koós István 2013-09-23 10 1 10 Bakas Apartman

2013.09.03. - Névtelen - Elolvasva: 200× - Tartózkodás dátuma: 2013.08.14 - 08.27.

 • Összesen: 9
 • 9 Szállás
 • 8 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon szuper volt minden,pozitívan csalódtam . Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás valóban közel van a tenger parthoz,és mindenhez közel található. Az apartman gyönyörű volt, tiszta és igényes.A Férjemmel voltunk nászúton és minden az igényünk szerint volt,talán még a mikró hullám sütőt hiányoltuk.

2-3Naponta jártak ágyneműket és törülközőket cserélni, és takarítani. A tulaj nagyon rendes volt,bármi problémánk volt ,segített.

Tengerpart
A tenger part gyönyörű. Homokos partra számítsatok,mely körül éttermek sorakoznak. Innen a városba taxival vagyis hajóval tudtok átmenni vagy 20 perc séta. Egyiket se hagyjátok ki :-)

Mindenképp ajánljuk mindenkinek !

Studia Dimas, Parga, Görögország Névtelen 2013-09-03 9 1 10 Studia Dimas

összes ajánlás Görögország - Parga

Az Ön értékesítője:

H - P 9.00 - 18.00 | SZ 9.00 - 13.00 06 80 100 200