Orex Travel akce a slevy

Orex Travel - 2024 nyár

Tekintse meg az Orex Travel utazásszervező 2024-es szezonra vonatkozó kedvezményes előfoglalási feltételeit, melyek 2024.01.31-ig beérkezett foglalásokra érvényesek.

  • Alacsony előleg: 29.900 Ft/fő előleggel foglalható. A fennmaradó összeget legkésőbb 30 nappal az indulás előtt 100%-ra ki kell egészíteni.
  • Díjmentes lemondás: Legkésőbb 16 nappal az indulás előtt a lemondás ingyenes. A kötbérmentes törlés csak a teljes foglalás törlésére vonatkozik, részleges törlés esetén nem érvényes. Kötbérmentes törlés esetén a befizetett összeg visszajár.
  • Díjmentes módosítás: Legkésőbb 16 nappal az indulás előtt az úti cél, időpont, vagy szálloda változtatása egy alkalommal díjmentes. Csak a felmerülő árkülönbséget szükséges rendezni.
  • Garantáltan fix ár: Az utazás ára végleges, tehát nem kell aggódnia a váratlanul felmerülő extra költségek miatt. Amint megérkezik az utazásszervező írásos visszaigazolása e-mailben (általában a szerződéskötéstől számított 24 órán belül), az már a végleges árat tartalmazza. A későbbi áremelések (pl. üzemanyagárak, árfolyamváltozás vagy adók növekedése miatt) már nem lesznek hatással az Ön által megrendelt utazás árára.
  • Törzsutas kedvezmény: Amennyiben korábban már legalább egyszer utazott az Orex Travel utazásszervező közreműködésével, úgy az alábbi utazásoknál 3% törzsutas kedvezmény vehető igénybe.
  • Senior kedvezmény: Amennyiben az utazás utolsó napjáig betöltötte a 60. életévét, úgy az alábbi tavaszi és őszi utazásoknál 2% senior kedvezmény vehető igénybe.
  • Teljes összegű befizetés kedvezmény: Amennyiben az alábbi utazásoknál a foglalás során egyösszegben történik a befizetés, úgy 2% kedvezmény vehető igénybe.

Fejenként maximum 5% kedvezmény írható jóvá. A kedvezmény más árengedményekkel nem vonható össze.

Utazások megtekintése