Manchester City - West Ham United / Angol Bajnokság

Egyesült Királyság (Nagy-Britannia), Manchester

Szállásleírás

Adatok betöltése folyamatban...
Kis türelmet

Értékelés

A szállás még nem rendelkezik értékeléssel 0,0 / 5
Invia

Elérhető időpontok

Manchester City - West Ham United / Angol Bajnokság

Időpont ID száma: Megnézem

Ár: 729 € / 306.180 Ft / fő ártól

Utazás időpontja: 2023.03.17-20.

Utazás módja: repülővel

A részvételi díj tartalmazza:

  • repülőjegy illetékekkel, közvetlen járatokon, kis kézipoggyásszal (40x30x20 cm)
  • 3 éjszaka szállás 3*- os szállodában, 2 vagy 3 ágyas szobákban, önellátással
  • repülőtéri privát transzfer Manchesterben
  • rövid oldali mérkőzésjegy

Igény szerint választható felárak:

  • reggeli ellátás 15 € / fő / éj
  • magasabb kategóriás mérkőzésjegy - lekérésre!
  • előre foglalt, egymás melletti ülőhelyek a repülőgépen 30 € / fő ártól (az árak járatonként változóak, ár pontosítása ajánlatkérés során)
  • elsőbbségi beszállás, nagyméretű (55x40x20cm) poggyásszal 50 € / fő ártól (az árak járatonként változóak, ár pontosítása ajánlatkérés során)
  • baleset-, betegség, poggyászbiztosítás és / vagy sztornó biztosítás kötéséért kérje ajánlatunkat!
  • budapesti repülőtéri transzfer igény esetén, kérje egyedi ajánlatunkat!

Foglalás 50% előleggel lehetséges, amennyiben legalább egy hónap van a mérkőzésig. Egy hónapon belüli mérkőzés esetén 100%.
A feltüntetett díjak napi aktuális árak, amelyek a légitársaságok árainak, a szabad kapacitás függvényében illetve az utas egyedi igényeinek megfelelően változhatnak. Ajánlataink az aktuális beutazási szabályoknak és a klubok jegyértékesítési politikájának megfelelő állapotot tükrözi.

Forintos áraink 420 Ft/€ árfolyamon vannak feltüntetve. Forintos foglaláskor napi aktuális OTP banki valuta eladási árfolyamon számoljuk útjaink értékét.

Hazai csapat

Manchester City


Nem találja a minden szempontból tökéletes utazást?
Segítek a választásban! Hívjon minket: +36 1 501 5611

Judit, utazási szakértő

Leírás

Manchester városának neve sokszor előjön az újságok címlapján köszönhetően néhány területnek. A sportrészek a Manchester United fociklubbról és a Lancashire Country Cricket Club krikettklubbról szólnak. Az üzletnek és közgazdaságnak szentelt újságok főleg az üzleti központokról szólnak, mint például a Central Business District és a Piccadilly. A művészi felső tízezer pedig Manchester UNESCO emlékei közé avatásáról beszél.

Manchester északkelet Angliában fekszik, és majdnem fél millió lakosa van. A mai város területe már a rómaiak bejövetele előtt lakott volt. A középkorban Manchestert az egyház vette irányítása alá és 1301 – ben a király piacok megtartásának előnyét adományozta a városnak. Ettől az időtől kezdve Manchester virágzott, először az anyagszövés mesterének, majd az ipari forradalomnak köszönhetően. A 19. században építették fel a Bridgewater Canal, az első belföldi műkanálist Angliában. A feketeszén egyszerűbb szállításának szolgált. A Liverpool and Manchester Railway vitte először a világon vonatvágányon az utasokat. A 19. században a Manchester Ship Canal elérhetővé tette a városi dokkokat óceánjáró hajóknak. Manchester megtéríthetetlen veszteségeket szenvedett a 2. Világháború alatt, amikor a városra fordult a náci bombázók figyelme. A város történelmi központja elveszett a porban a romboló bombázás után, azonban a katedrálist sikerült újjáépíteni.

A háború után a kulturális élet újra virágzásnak indult. A legismertebb kiállító helyek közé tartozik a Salford Museum and Art Gallery, Lowry, Athenaeum, Manchester Art Gallery és a Cube Gallery területei. A múzeumok elsősorban a város történelmére öszpontosítanak. Az Imperial War Museum North, Manchester Jewish Museum, Manchester Museum, People´s History Museum és az Urbis írják le az élet fejlődését. Tématikusan oriantált múzeumok a Greater Manchester Police Museum, Museum of Science and Industry és a Gallery of Costume. A színpadon vezet a Manchester operahouse, amely a West End – ről származó színjátékokat játszik. A sarkában van a Palace Theatre és a Royal Exchange Theatre. A populáris zene manchesteri ipara adott életet olyan világhírű zenekaroknak, mint a Bee Gees, Oasis, Take That és a Simply Red. Az építészet a viktoriánus stílust és az üzleti város fényűzését tükrözi. Nem mindennapi számú felhőkarcoló meglepi első látásra az idelátogatót. Reprezentatív építmény a Manchesteri Vársoháza Alfred Waterhouse - tól. A kisebbségi lakosságot jutattja eszünkbe a klasszikus kínai kerület.