Apartmán Danka

Horvátország, Zadar, Sukošan

Utazás és szállásleírás

Értékelés

A szállás még nem rendelkezik értékeléssel 0,0/5
Invia

Leírás

Időpont ID száma: 232643602

DANKA APARTMAN - DIKLO

01 Fekvése

Zadartól 4 km-re, Diklo településen, a kavicsos és kiépített tengerparttól 30 m-re található apartmanház.

05 Apartmanok

B4+1 ágyas: 50 nm / 1 db, földszinti (2 db kétágyas hálószoba, nappali, TV, WiFi, nappali konyhával és kanapéval, klíma, fürdőszoba, terasz).

10 Ellátás

önellátás.

13 Szolgáltatások

grillezési és parkolási lehetőség.

14 Felárak, díjak

Az ár tartalmazza az üdülőhelyi díjat. Háziállat: bevinni tilos.

17 Előfoglalási kedvezmény

Fantasztikus akcióval összevonható!
8% 01.31-ig!
6% 03.31-ig!

18 Fantasztikus akció

7=6 akció 04.01-06.27. között és 08.29-10.30 között.

19 Minimum tartózkodás

06.20-09.05. között 7 éj, egyéb időpontban 5 éj.

20 Turnusváltás

szombat.

Gyűjtőjáratok

MIÉRT ÉRDEMES AUTÓBUSZJÁRATOT VÁLASZTANI:

az autóbuszunkon utaskisérő gondoskodik az utasok kényelméről

.Csak buszjegy esetén igyekszünk minél közelebb vinni utasainkat a szálláshelyhez.

transzferek esetén az utasnak csak át kell szállni és kiválasztani a saját csomagját a többiről az utaskisérő és sofőrök gondoskodnak

megbízható és kényelmes autóbuszok

RÁADÁS AJÁNDÉKOK HA SZÁLLÁST BUSZJEGGYEL FOGLAL:

Omis: apartman vagy Hotel Brzet AJÁNDÉK Cetinai hajókázás!!

Krk sziget: Krk városi és Baskai szállás (hotel vagy apartman) AJÁNDÉK Krk városi vagy Baskai akváriumi belépőjegy!!

Porec: (hotel vagy apartman) AJÁNDÉK poreci akváriumi belépőjegy!!

Járat információ

07.10-07.26 közötti utazások
07.26 utáni utazások frissítése később várható

Autóbusz a dalmát útvonalon közlekedik az isztriai és a Kvarner-öbölbeli települések utasait horvát transzfer szállítja az autópályáról szálláshelyükre!

Helység ingyenes felszállás indulás-péntek

DALMÁCIA JÁRAT:
visszaérkezés-vasárnap

Budapest 22:30 Blaha Lujza tér / Corvin parkoló
Székesfehérvár 23:30 Shell kút / M7-es pálya 60-as km / dunaújvárosi lehajtó
Siófok 00:15 TESCO parkoló / M7-es autópálya mellett
Balatonboglár 00:45 TESCO parkoló
Nagykanizsa 01:30 TESCO parkoló

2020

Helység érkezés visszaindulás
szombat szombat
ZADAR 06.00 20:00
BIOGRAD 06.30 19:30
VODICE 07.30 19:00
SIBENIK 08.00 18:30
PRIMOSTEN 08.30 18:00
TROGIR 09.00 17:15
KASTELA 09.15 17:00
SPLIT 09.30 16:30
OMIS 10.00 16:00
TRANSZFEREK OMIS-ból:
BRELA* 10.30 13.30
BASKA VODA* 10.40 13.20
MAKARSKA* 11.00 13.00

*OMISBAN kb. 5 ÓRÁS pihenőre kell számítani a visszaúton

Egyéb feltételek:
Az autóbuszjáratok előre megtervezett útvonalon haladnak, fel- és leszállásra kizárólag az előre megadott helyeken van lehetőség. Az érkezési és visszaindulási időpontok tájékoztató jellegűek. A visszaindulás pontos helyét és időpontját elutazáskor kapják meg utasaink. A vidéki indulások, illetve a szigetekre a transzferek mikrobusszal és komppal történnek. Az autóbusz a helyi adottságok szerinti legközelebbi ponton teszi le az utasokat a településeken, amely nem minden esetben jelenti a szállodai recepció előtti kiszállást. A nagy távolságok és az előre nem látható váratlan események (baleset, határátkelési várakozás, időjárás, stb.) miatt a menetrend és az útvonal megváltoztatásának jogát irodánk fenntartja. Az autóbuszok hátsó sorában az ülések általában nem dönthetőek. Az autóbusz menet közben 20 perces pihenőket tart kb. 4 óránként.
Felhívjuk figyelmét, hogy a turnusváltások napján a szálláshelyek elfoglalása ill. elhagyása esetenként nem esik egybe az autóbuszok menetrendjével, ezért néhány órás várakozásra kell számítani. A gyűjtőjárat beiktatásával történő utazáskor esetenként átszállásra, illetve várakozási időre kell számítani. Külföldi állampolgárok vízumának beszerzését (a hatályos jogszabályok miatt) nem tudjuk vállalni.

A szálláshelyig (max. 250-300 m távolságon belül) visszük utasainkat!

CSOMAGOKRÓL
Az autóbuszok tömegére vonatkozó kormányrendelet értelmében irodánk az alábbiak szerint határozza meg az autóbuszra felvihető csomagok méretét és súlyát: Csomag személyenként: 1 nagy bőrönd (max. 18 kg-ig), kis kézi poggyász, mely elfér a szék alatt és a hölgyeknek egy ridikül. Ez vonatkozik a gyűjtőjáratokra is.

Szállás információk

Utazásszervező

La Grotta Holidays Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-667490

Töltés...

Nem találja a minden szempontból tökéletes utazást?
Segítek a választásban! Hívjon minket: +36 1 501 5611

Anita, utazási szakértő

Térség

Repülési menetidő

03:00

Leírás

Jelentős adriai kikötő, közlekedési csomópont, üzleti metropolisz és idegenforgalmi központ is egyben-ez Zadar, a történelmi műemlékekben gazdag város, amely már évszázadok óta vonzza a turistákat. Nagyon fontos szerepet töltött be a római fennhatóság idején, ekkor lettek kiépítve a városfalak, az amfiteáter, a vízvezeték,valamint a fürdő és kanalizáció is. A velencei uralom hatása is jól érezhető.

Az óváros közepén található a kétemeletes Szent Donát templom, amely a nagystílű Szent Anasztáz katedrális része, amely a 14.századból származik. Mindkét építmény helyi szimbólummá vált. A templom 27 m magas, melynek megépítéséhez a Nagy Károly templom szolgált inspirációként. Ha behatóbban szeretnénk tanulmányozni a város történelmét, látogassunk el a Régészeti Múzeumba, ahol illír, görög és római kori leleteket találunk. Nagy szenzációt keltett a 2.világháborút követő romeltatarítás közben felfedezett római fórum maradványa, amely ma Zadar leglátogatottabb helyei közé tartozik. A város a 12.századtól fogva horvát püspöki székhely lett. Éppen ezért találunk itt olyan sok aranyból, drágakövekből készült műalkotást, amely az Egyházi Múzeumban található "Zadar aranya és ezüstjei" név alatt.

A közeli festői kis szigeten fekszik Nin városa, egykor a horvát királyság egyházi központja volt. Szintén közkedvelt Pašman szigete, ahol két értékes kolostor is található- Ferences-rendi a 14-18.századból és Benedek-rendi a 15.századból.

A templomok kedvelőinek itt nem lehet okuk panaszra. Az összes egyházi építmény megtekintéséhez többb napra lenne szükségünk-a legfőbb középületek a Nemzeti-téren állnak, ahol hangulatos kávézók sokasága is található.

A turisztikai létesítmények a északi Borik városrészben található üdülőközpontban találhatóak, amely híres fürdőhelyéről, diszkóiról, táncteraszairól és bárjairól. Zadar fesztiválokban és egyéb kulturális rendezményekben is nagyon gazdag. Biztosan mély benyomást tesz ránk a Szent Donát templom falai között megrendezett komolyzenei koncert., valamint a Zadari Nyári Színház és az Új Színház Fesztiválja elnevezésű rendezvények. Zadar az a város, ahol nemcsak napozás és sportolás vár ránk. A helyi történelmi nevezetességek, festői helyszínek, a sokoldalú programok, valamint a további kulturális rendezvények annak bizonyítékául szolgálnak, hogy a legalkalmasabb helyen vagyunk egy mesébe illő nyaralás eltöltéséhez.

Időjárás előrejelzés

Hőmérséklet jellege havi bontásban

 • Kítűnő
 • Ideális
 • Nem ajánlott
 1. Január
 2. Február
 3. Március
 4. Április
 5. Május
 6. Június
 7. Július
 8. Augusztus
 9. Szeptember
 10. Október
 11. November
 12. December