Terra Paraiso Resort

India-Goa

Már 405 000 Ft /fő-től*

Kérjük válasszon időpontot

ajánlatok

Árváltozás aránya havi bontásban

Elérhető időpontok

Szállásleírás

Szállás ID száma: 107 317

A szálláshoz egyelőre még nincs rögzítve leírás

Szállás információk

Térkép

A térképen való elhelyezkedés csak tájékozatásra szolgál. A pontatlan helymeghatározásért felelősséget nem vállalunk. Jelentés

Repülési menetidő

14:25

Leírás

Goa, hosszú-hosszú ideig portugál gyarmat volt (Portugál India, Daman és Diu gyarmatokkal együtt), ma India legkisebb tagállama, az Indiai Únió legjobban jövedelmező tagállamai közé tartózik. A főváros Panaji (másnéven Panjin, konkánul Ponnje, régebben Nova Goa), további nagyobb városok Margao, Mapusa és Vasco da Gamma.Goa az indiai szubkontinens nyugati partján található, a Maharastra a Karnataka tagállamok szomszédságában, a nyugati partjait az Indiai-óceán (Arab – tenger) mossa.

Az tagállam területe 3.702 km², a legmagasabb pontja Songsor 1.167 m t.sz.f.m-al (a Western Ghats-hegységben), a tengerpart 101 km hosszú, gyakran hatalmas strandokkal. Goa - nak sűrű a vízhálózata, területét két hatalmas folyó a Mandovi és a Zuari folyók és számos kisebb folyó hálózza be.

Goa adminisztratív szempontból két körzetre osztott (Északi Goa és Déli Goa), melyeket 11 ún. taluka - járás alkot (északról délre: : Pernem, Bardez, Bicholim, Satari, Tiswad resp. dříve Ilhas, Mormugao, Ponda, Salcete, Sanguem, Quepem, Canacona).

Goa klimatikus viszonyai földrajzi elhelyezkedésének felenek meg: nagyon forró nyárral (30 ° C-tól 39 ° C-ig) kitűnően magas páratartalommal a monszunoknak köszönhetően (junius és szeptember között), és az európai számára felettébb kellemes téllel (decemberben és januárban a napi hőérsékletek 20-30 ° C közöttiek, a csapadék elszórtan fordul elő).Az első látványt partra és a szárazföldre nézve a számtalan pálmafa jelenti. A kiadós esőknek a monszun időszakban és a sok folyónak köszönhetően, Goa buja növényzete máshol is megnyilvánul. India egyes tagállamamitól eltérően, ahol az erdőségek nagy részét kiirtották, Goa területének egy harmadát ma is az eredeti dzsungelek alkotják. A különböző lomblevelű és ritka fafajtákon kívül kesudiót, mangót és ananászt termő fákat találunk itt.
  • Doba letu Repülési idő: 14:25

Időjárás

Hőmérséklet jellege havi bontásban

  • Kítűnő
  • Ideális
  • Nem ajánlott