Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Számú ajánlat az INVIA.HU -tól

Iberostar Bellevue

Montenegró

Garantált teljes ár! - Áraink megegyeznek az utazásszervező által kínálttal

100%-os stabilitás - Cégünk Közép-Európa legnagyobb utazásközvetítő hálózata

Vélemény és értékelés Iberostar Bellevue - Montenegró

Montenegró 582 értékelt szállásai közül a 5. legjobb szálloda

A szálloda értékelése

A legmagasabb pontszámú értékelés

9,8

A hosszú út után nagyon kellemesen telt a nyaralásunk, ehhez hozzá járult a szálloda minden alkalkazottja. A szálloda minden korosztály igényeit igyekszik kielégíteni, változatos programjaival. A... Teljes értékelés megtekintése

Bartha István, 2016.08.10.

A leghasznosabb értékelés

9,8

A hosszú út után nagyon kellemesen telt a nyaralásunk, ehhez hozzá járult a szálloda minden alkalkazottja. A szálloda minden korosztály igényeit igyekszik kielégíteni, változatos programjaival. A... Teljes értékelés megtekintése

Bartha István, 2016.08.10.

Szállás értékelések

Járt már ebben a szállodában? Írja meg a véleményét

Összesen:: 9,8 A hosszú út után nagyon kellemesen telt a nyaralásunk, ehhez hozzá járult a szálloda minden alkalkazottja. A szálloda minden korosztály...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 9 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
A hosszú út után nagyon kellemesen telt a nyaralásunk, ehhez hozzá járult a szálloda minden alkalkazottja. A szálloda minden korosztály igényeit igyekszik kielégíteni, változatos programjaival. A szálloda alkalmazottjai nagyon figyelmesek, udvariasak. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobánk tágas volt és tiszta. Annak ellenére, hogy egy szervízútra illetve a bejáratira nézett nem volt zajos. Folyamatos volt a takarítás.

Ellátás
Nagyon változatos volt. Igyekeztek kihasználni a tenger adta lehetőségeket illetve a helyi étel különlegességeket is bemutatták. Nagyon sok volt a friss zöldség és gyümölcs. Nagyon sokféle és ízletes volt a menű, a különböző diétákra is odafigyelnek. Megállja a négy csillagot.

Hotel szolgáltatások
Gyerekanimáció(esti programok, foglalkoztató ház). Műfüves pálya. Teniszpályák, oktatás is zajlott. Vizi torna, aerobik, napközben különböző szórakoztató programok, nagyon jól felszerelt fitness terem, wellness.

Tengerpart
A tengerpartot a szálloda kertjén lehete megközelíteni egy kapunk keresztül. Napozóágy és napernyő illetékért. Minden szállodának saját partszakasza van, ha "figyelmetlen" az ember inteligensen megkérik a korrekcióra. A part tiszta, gyorsan mélyül, csak a napágyas résznél homokos.

Bartha István, 2016.08.10., Tartózkodás időpontja: 2016.08.01 - 08.06.
Régió: Montenegró Montenegró, : Iberostar Bellevue

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Térkép

Időjárás

Hőmérséklet jellege havi bontásban

Kellemes Kitűnő

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12

Éghajlat

Montenegróban tengermelléki klíma uralkodik, hosszú, száraz nyarakkal és rövid, enyhe telekkel. Közép Európából bármikor is érkezünk ide, biztosan felmelegszünk. A terület a szubtrópusi égövbe tartozik, télen is kellemesen meleg, tengermelléki hőmérséklet uralkodik.

A júliusi átlaghőmérséklet 28°C, de a harminc fok sem számít ritkaságnak. Nyáron a napos órák száma eléri a havi 300-at. A téli átlaghőmérséklet 9°C. A tenger hőmérséklete nyáron nagyon kellemes, 24°C.

A belterületeken az éghajlat enyhén kontinentális, pl. Podgoricában a januári középhőmérséklet 5°C, júliusban 27°C.

Montenegró területén magas karszthegységek találhatók, néhányuk eléri az 1700 m-t. Az itteni klíma szubalpesi, hideg telekkel és akár 5 m hóval, a nyarak enyhék. A januári hőmérséklet 3°C és 6°C körül mozog, júlisuban 23°C-tól 9°C-ig bármi előfordulhat.

Az időjárást a gyakori szelek is befolyásolják.

Bóra – északkeleti irányú szél, amely télen felkorbácsolja a hullámokat
Jugo – délkeleti irányú, hullámverést okoz
Maestral – északnyugati irányú, a forró nyári hónapokban hoz felfrissülést.
Nevera – nyugati szél, amely viharokat hoz magával és lehűti a levegőt.
Az átlagos csapadékmennyiség 1400 mm évente, aminek nagy része főként a téli hónapokban hull alá.

Felhőzet

A felhőzet északnyugatról délkeletre haladva csökken. A felhősödés északon 10 %–al gyakoribb, mint délen , ahol is a felhősödés eléri a 47%-ot. Nyaranta a felhőtlen napok akár két hónapig is eltartanak, minden csapadék nélkül, máskor júliusban és augusztusban szinte csak felhős napokat számlálunk. A legnagyobb esély a felhős égboltra leginkább tavasszal van.

A legcsapadékosabb hónap a november és a december, a legkevesebb csapadékra júliusban és augusztusban lehet számítani.

Ulcinjban évente 1300 mm, Herceg-Novi területeén 2000 mm az átlagos csapadékmennyiség. A nyári záporok rövid ideig tartanak, de nagyon intenzívek. A tengerpartot szegélyező hegyek Európa legcsapadékosabb területéhez tartoznak. Crkvice város közelében az évi csapadékmennyiség 5300 mm.A hegyekben egyetlen összefüggő vízterület sem található, az esővíz a föld alatt gyűlik össze, ahová a mélyedéseken és repedéseken keresztül jut el.