Portugália - Praia Da Rocha Portugália

  • Repülési menetidő

    03:45

  • Leírás

    Praia Da Rocha – turistaközpont az Algarve-n. A nevét „Sziklás strand“-ként lehetne lefordítani, az éjjeli élet és a szórakozás sem hiányzik innét, melyről a sétány számos szórakozőhelye gondoskodik. A széles és hosszú homokkal borított partot gyönyörűen formált sziklák veszik körül. Nap közben nem csupán a vízi sportok széles választéka áll rendelkezésünkre: golf, tenisz vagy bowling.

Legújabb értékelések Portugália - Praia Da Rocha

Összesen: A szállodát nem túl igényes vendégeknek ajánlom. Előnyös a fekvése, közel a városközpont, a strand 300 m-re van. A félpanzió mellett...

Bevezetés
A szállodát nem túl igényes vendégeknek ajánlom. Előnyös a fekvése, közel a városközpont, a strand 300 m-re van. A félpanzió mellett korlátlan mennyiségű alkoholt és üdítőt is fogyaszthat. A strandok gyönyörűek. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda két 13 emeletes épületből áll. Az apartmanok már régebbiek, de elég nagyok, a konyha nincs tökéletesen felszerelve, de a reggeli kávét megfőzhettük. A fürdőszobában nehéz a zuhanyt használni. Minden apartman erkélyes. A kilátás a főútra vagy a medencére néz, nekünk az útra nézett. A medencére néző jobb, ha nem zavar valakit a gyerekek kiabálása. Néhányan közülünk az építkezésre néző szobákban laktak, ahol reggel 6-tól este 8-ig munkátalok zajlottak. Ez évben talán már befejezik.

Ellátás
Reggeli: 3 féle péksütemény, vaj, dzsem, joghurt, müzli, rántotta, szalonna, virsli, kávé, tea, porból készüt dzsúsz. Hiányzott a zöldség és a gyümölcs. A vacsorák nagyon finomak, 3 féle főtt ételt kínáltak, többnyire marhahúst, szárnyast, halat. Köretként volt burgonya, hasábburgonya, rizs, párolt zöldség, zöldségsaláták. Nagy választék volt süteményből. Volt gyümölcs is. Korlátlan mennyiségű üdítőt, sört, bort, Sangriát kínáltak. Ezt főleg egy baráti társaság élvezte, akik utolsónak jártak vacsorázni, így nem kellett a bárban pénzt költeniük.

Hotel szolgáltatások
A recepció személyzete kedves, készséges, beszélnek angolul. A TV-ért fizetni kell, a gyorsforralóért és a kenyérpirítóért is. A medence melletti nyugágy napi 1 euró, ha gyerekkel megy, reggel 9-ig foglaljon helyet. A szállodában nincs olyan hely, ahol átöltözhetne ha este indul a gépe. A zuhanyokban lehet csak átöltözni, ami a fedett medence mögött van. Csomagmegőrző van a szállodában.

Tengerpart
A strand hosszú, elég széles, talán ez Algarve legszebb strandja. Az Atlanti óceán hűvös, de a nagy hőségben ez jól felfrisstí. Járja be a környék strandjait, néhány helyen jól lehet szörfözni. Sok kis, sziklák közötti strand található erre, ahol csak pár ember volt.

Összegzés
Portugáliába biztosan elmegyünk még. Tiszta a tenger, gyönyörűek a strandok, a helybeliek készségesek, az árak az otthoni árakhoz hasonlóak. Gyermekes családoknak ajánlom az aquaparkot, a Zoo Marinet, a delfin show-t, fókákat,...A gyerekeket ne vigye el Algarve történelmi városközpontjába, a földrengés és a tsunami után szinte semmi sem maradt belőle, csak pár templom. Az Osiris hajóval a kirándulás időpocsékolásnak tűnt. Tengeribeteg lettem. Nagy volt a hőség, kb. 40 utas volt a hajón, nem grilleztek, csak grillcsirkét kínáltak és nagyon hangos volt a zene.

Galnorová Eva, 2008.06.01., Tartózkodás időpontja: 2007.09.19 - 09.26.
Régió: Portugália Portugália, Praia Da Rocha, : Club Praia da Rocha

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (0)

Összesen: Ez egy színvonalas, drágább szálloda, szuper helyen fekszik, elég 50 m-t megtenni dombról lefelé és a Praia Da Rocha strandon érezheti...

Bevezetés
Ez egy színvonalas, drágább szálloda, szuper helyen fekszik, elég 50 m-t megtenni dombról lefelé és a Praia Da Rocha strandon érezheti magát. Teljes leírás

Elhelyezés
Standard színvonalú, 4 csillagos szállásunk volt. Naponta takarítottak, mindenütt rend és tisztaság volt, a személyzet készséges, de szigorú.

Ellátás
Nem zsíros, egészséges, déli ételeket kaptunk. Sok zöldséget kínáltak, a leves azonban ehetelen volt - valami színes leveket kínáltak, habár a nejemnek ízlett.

Hotel szolgáltatások
Vigyázat az angolokkal, a medence mellett külön helyeik vannak. A strandon spotolási lehetőség is van, de nem kis pénzbe kerül. Este a környező éttermek sokféle szórakozási lehetőséget nyújtanak, ami néha reggelig tart.

Tengerpart
Ezek Európa legjobb strandjai, autót kell bérelni - vagy szkútert - és bejárhatja az összes strandot, főleg a Portimától nyugatra fekvőeket? Mintha egy katalógus fotóit látná...

Összegzés
A turisták többsége angol és holland, ennek megfelelőek a szolgáltatások is. Minden jól működik, az árak általában magasabbak.

Drážník Petr, 2006.08.26.
Régió: Portugália Portugália, Praia Da Rocha, : Jupiter

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (0)

1 fénykép

összes ajánlás Portugália - Praia Da Rocha