Vikingen szállodalánc Törökországban

VIKINGEN SZÁLLODALÁNC TÖRÖKORSZÁGBAN!

A Vikingen szállodalánc két 5 csillagos szállodával büszkélkedhet, amelyik mindegyike új. A Quality 2009-ben nyitotta meg kapuit, az Infinity pedig az idén debütált. A szállodák minden igényt kielégítő luxusszállodák, így gondoskodnak a kikapcsolódásról. Legyen szó családokról vagy párokról, ebben a két szállodában mindenki megtalálja a számítását. Ínycsiklandó ételek, medencék, bárok, szórakoztató és sport programok széles választéke gondoskodik arról, hogy Ön egy percre sem unatkozzon.

Vikingen Quality Resort & SPA*****

A Vikingen Quality Resort & Spa 5 csillagos, közvetlen tengerparti hotelben a számos szobatípus között mindenki megtalálja a magának valót, de az éttermek között is vígan válogathatunk, ha ezt a hotelt választjuk. A hotel a gyermekek számára is megad minden földi jót, legyen szó akár a 4 csúszdáról, magyar nyelvű animációról vagy a miniklubról, gyermeke kitúnően fog szórakozni a nyaralás alatt. A nagyobbak pedig testüket és lelküket is pihentethetik a hotel 1.400 nm-es spa központjában, ahol mindenképpen próbálják ki a tradicionális törökfürdő kezelést a nyaralás elején, hogy a barnaságuk tartós maradjon.

Vikingen Infinity Resort & Spa Hotel*****

A színvonalas Vikingen hotellánc új tagja csodálatos építészeti megoldásokkal, kellemes környezettel, számos szolgáltatással, magyar animátorral és nem utolsó sorban vonzó áraival várja első vendégeit. Legyen Ön is részese annak a kényeztetésnek, kikapcsolódásnak és élményeknek, amelyeket ez a vadonatúj szálloda kínál! Fordítson hátat néhány napra a rohanó hétköznapoknak, és lazuljon el a tengerparton vagy a medence mellett egy hűsítő koktélt kortyolgatva, este hagyja magát elvarázsolni a show-műsorok alatt! Az egész évben várt és megérdemelt pihenését töltse Ön is a lenyűgöző Vikingen Infinity Resort & Spa hotelben!

Megjelent: 2013.07.15.

összes újdonság