Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Invia.hu Kft.

Az invia közel 100 magyar, és osztrák illetve német iroda legjobb ajánlatait kínálja egy egységes, könnyen összehasolítható, egyéni preferenciák alapján szűrhető rendszerben, ingyenes szolgáltatásokkal (tanácsadás, biztosítás, parkolás, reptéri transzfer, stb.) kiegészítve. Cégünk működését, és az annak alapját biztosító szolgáltatásokat felkészült utazási szakértőink, a piacon elérhető legnagyobb mintából dolgozó statisztikáink, valamint az utasainktól érkező visszajelzések révén, illetve affiliate és franchise partnereink segítségével folyamatosan fejlesztjük, hogy a rendszeresen visszatérő utasaink mellett új és leendő ügyfeleinket is hozzásegíthessük a kényelmes és gazdaságos álomnyaraláshoz.

Nemzetközi cégként az Invia a magyar piac mellett Szlovákiában, Csehországban és Lengyelországban is évente több tízezer utasnak segít megkeresni, előkészíteni és optimalizálni az ideális utazást.

A nyomtatott és elektronikus sajtó képviselőinek az alábbi tartalmakat ajánljuk figyelmébe:

 


Amennyiben további kérése, kérdése lenne, kérjük, forduljon bizalommal sajtókapcsolatokért felelős munkatársunkhoz:

Nagy Viktória | marketing koordinátor
telefon: +36 1 501 5608
e-mail: nagy.viktoria@invia.hu

Az Ön értékesítője:

H-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600