Függetlenség és kiszámítható növekedés: az invia.hu partnerhálózata 2019-ben

Az offline elérhetőségek fejlesztése érdekében az Invia.hu 2019-ben is több új ügyfélkirendeltséget nyitott. Azért, hogy a cég által képviseltek széles körben és kiváló minőségben legyenek hozzáférhetőek, idén is megrendezésre került a cég partneri találkozója, amelyen ezúttal már 27 iroda képviselői vettek részt.

A hétvégén megrendezett elvonulás során a hálózat tagjai az őket támogató részterületekkel (pénzügy, értékesítés, marketing stb.) egyeztették elképzeléseiket és közös várakozásaikat, ezzel is biztosítva egyrészt a partnerhálózat tagjai függetlenségének megőrzését, másrészt az eddigiekben is megszokott, folyamatos és kiszámítható forgalomnövekedés feltételeit.

Az Invia csapata a fentiek mellett fontosnak tartja az elért sikerek megünneplését is, így a találkozón a szakmai egyeztetéseken túl a legeredményesebb viszonteladók díjazására is sor került.

Az Invia.hu a jövőben is kiemelten kezeli a hálózatbővítést, az érdeklődők megkeresését Benczik Balázs franchise-menedzser várja.További információért kattintson IDE.

Forrás: turizmus.com

turizmus.com

Megjelent: 2019.10.21.