A jövő nyári nyaralás lehet az idei karácsony legjobb ajándéka

Közeleg a szenteste és már mindenki azon töri a fejét, mivel lephetné meg szeretteit. A vásárlási szokásokról szóló felmérések szerint az egyedi meglepetések készítése, illetve az értékes műszaki cikkek mellett egyre többen a különleges élményeket tartogató, és ezen belül is a nyári utazást rejtő ajándékot szeretnének leginkább a karácsonyfa alá tenni. Ezt a tendenciát látva és az utazók visszajelzéseit alapul véve a piacvezető hazai online utazási ügynökség, az Invia.hu egyedülálló, eddig idehaza még nem látott kezdeményezéssel lepi meg az ünnepekre készülődő embereket, akik mostantól személyenként mindössze 15.000 forintelőleg befizetésével foglalhatnak le utakat 2016. nyarára többek közt olyan országokba, mint Görögország, Törökország, Ciprus vagy Egyiptom.

Az Invia.hu a november 30-án induló „Ütős előleg” akciójában minimális összegért, személyenként mindössze 15.000 forintért foglalhatóak le a jövő nyári utazások. A cég Magyarországon elsőként vezeti be a piacra ezt a meglehetősen alacsony előleget a kínálatukban szereplő 2016-os nyári utakra.Céljuk, hogy az utazni vágyók időben, a lehető legjobb áron, az elképzeléseinek leginkább megfelelő szállást, utat foglalhassák le és emiatt semmiképp se kelljen most komolyabb költségekbe verniük magukat. A kínálat bőséges és folyamatosan bővül. Az Invia.hu választékában számos görögországi, törökországi, egyiptomi, máltai, ciprusi, horvátországi, spanyolországi, bulgáriai, marokkói nyaralóhelyre, illetve a Kanári-szigetekre és Madeirára szóló ajánlat is szerepel. A foglaláshoz természetesen nem kell az utazási irodák különböző oldalait egyesével átböngészni. A teljes kínálat egy helyen, az invia.hu oldalon, naponta frissítve megtalálható, és az árak ugyanazok, mint a szervezőnél, az akciókat és kedvezményeket is beleértve.

„Magyarországon csak nálunk foglalhatják le az utazók az előfoglalási időszakban személyenként mindössze 15.000 forintért a jövő évi nyaralásukat. A fennmaradó összeget ráér később kifizetniük, és azt is két részletben kell megtenniük. Egy négyfős család 30.000 forintért biztosíthatja be a 2016-os vakációját, mert 15 év alatt még előleget sem kell fizetni. Az előfoglalás előnye az is, hogy az utazók olyan szálláshelyek közül is választhatnak, amelyek a későbbiekben már teltházasak lehetnek és igénybe vehetnek további kedvezményeket, így például a gyermekek után járó ingyenességet, az ajándék fakultatív programokat, vagy a grátisz parkolást.” – mondta Vagyon Renáta, az Invia.hu marketing menedzsere.

Az Invia.hu formabontó First Minute akciója a 2016. június 1. és október 31. közötti utazásokra érvényes. A foglalási időszak mostantól 2016. február 29-ig, vagy visszavonásig tart. További részletek ezen az oldalon érhetőek el: http://www.invia.hu/utos-eloleg/

Megjelent: 2015.11.30.