Srí Lanka - Západní provincie Srí Lanka

Legújabb értékelések Srí Lanka - Západní provincie

Összesen: 10 Fantasztikusan éreztük magunkat. Semmiben nem szenvedtünk hiányt.

  • 10 Szállás
  • 10 Ellátás
  • 10 Környék
  • 10 Alapár

Összegzés:
Fantasztikusan éreztük magunkat. Semmiben nem szenvedtünk hiányt. Teljes leírás

Elhelyezés
A hotel az óceánparton helyezkedik el, mögötte kanális húzódik. Kellemes meglepetésünkre parti bungallót kaptunk. Tágas, jól felszerelt szobák (pipere cikkek, hajszárító, hűtőszekrény, széf, tea és kávé sarok, tévé, légkondiciónáló, wifi ingyen), kényelmes ágy, sok párna, minden nap takarítanak és hoznak palackos vizet (amennyit szeretnénk). Vannak boltok, bárok, külön "pihenős" medence és egy hatalmas medencekomplexum, napernyőkkel, napágyakkal, strandtörölközőkkel (ingyen). A hotel egész területe tiszta, rendezett, egy botanikus kertben van.

Ellátás
Az ételek ízletesek, bőséges a kínálat, helyi ételkülönlegességek közül is választhatunk. Minden nap van friss gyümölcs, sokféle édesség, fagyi előételek, 2 féle leves, húsos és húsmentes ételek, halak. A tálalásra különösen sok figyelmet fordítanak. Gyors az italfelszolgálás. A bárokban finom koktélokat kaphatunk, van mindenféle ital. Kirándulásokhoz csomagolnak reggelit, ebédet.

Hotel szolgáltatások
Wellness szolgáltatások is igénybevehetők (pl. sokféle masszázs), van fitnesz terem, lelkes az animátor csapat (jóga, víziaerobik, játékok, tánc stb.) minden este élő zene a bárban. A személyzet mindig nagyon kedves, mosolygós, segítőkész, a vendégek minden kívánságát teljesítik.

A parton Mario egyéni igényeket figyelembe véve szervez kirándulásokat.

Tengerpart
Az óceánpart gyönyörű, homokos (nem kell cipő), folyamatosan tisztán tartják, néha nagyok a hullámok, ezért vigyázni kell, a víz mindig meleg és tiszta.

Galatea P., 2022.04.03., Tartózkodás időpontja: 2022.03.08 - 03.15.
Régió: Srí Lanka Srí Lanka, Západní provincie, Szállás: Club Dolphin

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

9 fénykép

Összesen: Egy szolíd nyaralás volt.

Bevezetés
Egy szolíd nyaralás volt. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállodának sajátságos légköre van, ennek ellenére látható, hogy egy régebbi szálloda. Standardon felüli, de a szobák érezhetően rosszabbak. Nevezetesen a fürdőszoba+WC, erre már ráférne egy átfogó felújítás.

A közös helyiségek közé tartozik az étterem , a bár biliárddal, 2 teniszpálya, egy gondozott kert, ayurveda+SPA. Igénybe vehető a nagyon olcsó szobaszervíz - 30 koronáért kimossák, kivasalják az inget.

A szobák légkondícionáltak, a TV-t a legtöbb vendég úgy látszik nem használja, volt 8 program, de nagyon rossz a képminőség.

Ellátás
Kitűnő a választék és az étel minősége is. Mindenképpen ez volt a legjobb szállodai szolgáltatás.

Hotel szolgáltatások
A személyzet igyekvő. Elvárnak egy kis borravalót, mint mindenki Srí Lankán. Az All Inclusive standard színvonalú.

Tengerpart
Napozásra nem használják, a nyugágyak a pálmák alatt vannak a strandhoz közeli szállodai kertben. A szálloda előtti strandot naponta takarítják. A szállodai részen kívüli strandrészre ez viszont nem vonatkozik, ahol elég nagy a rendetlenség. Az óceán vize februárban kb. 28 fokos volt, napirenden voltak a hullámok, amit én személyesen pozitívumnak tartottam, de tudni kell, hogy pár nap csak a hullámok között bukdácsolhat, de úszásra nem való. A strandon sötét foltok voltak, talán az arra közlekedő hajók motorolájtól?

Összegzés
A nyaralásról pozitív a benyomásunk. Mi volt a legnagyobb pozitívuma? Az, hogy egy télen eltöltött nyaralásnak nincs párja , meleg az óceán és kirándulhattunk.

Valla Aleš, 2008.02.19., Tartózkodás időpontja: 2008.02.15 - 02.01.
Régió: Srí Lanka Srí Lanka, Západní provincie, Szállás: Tangerine Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

összes ajánlás Srí Lanka - Západní provincie