Srí Lanka - Západní provincie Srí Lanka

Legújabb értékelések Srí Lanka - Západní provincie

Összesen: Egy szolíd nyaralás volt.

Bevezetés
Egy szolíd nyaralás volt. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállodának sajátságos légköre van, ennek ellenére látható, hogy egy régebbi szálloda. Standardon felüli, de a szobák érezhetően rosszabbak. Nevezetesen a fürdőszoba+WC, erre már ráférne egy átfogó felújítás.

A közös helyiségek közé tartozik az étterem , a bár biliárddal, 2 teniszpálya, egy gondozott kert, ayurveda+SPA. Igénybe vehető a nagyon olcsó szobaszervíz - 30 koronáért kimossák, kivasalják az inget.

A szobák légkondícionáltak, a TV-t a legtöbb vendég úgy látszik nem használja, volt 8 program, de nagyon rossz a képminőség.

Ellátás
Kitűnő a választék és az étel minősége is. Mindenképpen ez volt a legjobb szállodai szolgáltatás.

Hotel szolgáltatások
A személyzet igyekvő. Elvárnak egy kis borravalót, mint mindenki Srí Lankán. Az All Inclusive standard színvonalú.

Tengerpart
Napozásra nem használják, a nyugágyak a pálmák alatt vannak a strandhoz közeli szállodai kertben. A szálloda előtti strandot naponta takarítják. A szállodai részen kívüli strandrészre ez viszont nem vonatkozik, ahol elég nagy a rendetlenség. Az óceán vize februárban kb. 28 fokos volt, napirenden voltak a hullámok, amit én személyesen pozitívumnak tartottam, de tudni kell, hogy pár nap csak a hullámok között bukdácsolhat, de úszásra nem való. A strandon sötét foltok voltak, talán az arra közlekedő hajók motorolájtól?

Összegzés
A nyaralásról pozitív a benyomásunk. Mi volt a legnagyobb pozitívuma? Az, hogy egy télen eltöltött nyaralásnak nincs párja , meleg az óceán és kirándulhattunk.

Valla Aleš, 2008.02.19., Tartózkodás időpontja: 2008.02.15 - 02.01.
Régió: Srí Lanka Srí Lanka, Západní provincie, Szállás: Tangerine Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

összes ajánlás Srí Lanka - Západní provincie