First Minute Bolívia

Ez a Dél-amerikai ország rengeteg természeti értékkel rendelkezik. Magas hegyvonulatok, nagy sivatagi tájak jellemzik területét. Egyik legjellegzetesebb ismertetőjegye az indián lakossága. A nőket színes zsákokkal és nagy kalapokkal láthatjuk, így árulják portékájukat, a láma- és alpaka szőrből készült pulóvereket.  

Legjobb értékelést kapott bolíviai szállodák

Bolívia rengeteg felfedezni valóval várja látogatóit. A magas hegyvidéki, illetve sivatagos részeken remek kirándulásokat lehet szervezni. Fővárosa La Paz számos látnivalóval és programlehetőséggel bír. Bármerre jár, sípszó hangját hallhatja.  A Titicaca folyón pedig maga is csónakázhat. Ha felkeltette az érdeklődését az ország nézzen szét First Minute ajánlataink között.

Időjárás Bolíviában

Éghajlatát tekintve egyenlítői, szavannai és hegyvidéki időjárási jellemzők is érvényesülnek. Egész évben sok csapadék hullik országszerte. A világ legmagasabb országa, éppen ezért a magasabb területeken való tartózkodás megterhelheti az ember szervezetét, magassági betegség alakulhat ki. Ahogyan különbözik az ország domborzata, úgy különbözik egyes területek időjárása is.

Gyűjts inspirációt blogbejegyzéseinkből