Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat kínál Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak azért, hogy érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg Önnek más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások aloldalon. További információ az adatvédelemről  

Értem

Last Minute utazások 2021 – akciókkal és kedvezményekkel!

TOP last minute ajánlat

Ciprus Ciprus (73 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 29 °C Tenger hőmérséklete: 27 °C 75 966 Ft
Egyiptom Egyiptom (208 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 30 °C Tenger hőmérséklete: 27 °C 95 229 Ft
Görögország Görögország (316 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 29 °C Tenger hőmérséklete: 24 °C 20 070 Ft
Horvátország Horvátország (746 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 24 °C Tenger hőmérséklete: 22 °C 11 744 Ft
Kanári-szigetek Kanári-szigetek (181 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 28 °C Tenger hőmérséklete: 24 °C 110 495 Ft
Maldív-szigetek Maldív-szigetek (26 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 30 °C Tenger hőmérséklete: 29 °C 387 823 Ft
Montenegró Montenegró (37 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 26 °C Tenger hőmérséklete: 23 °C 20 956 Ft
Olaszország Olaszország (537 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 27 °C Tenger hőmérséklete: 24 °C 10 621 Ft
Seychelle-szigetek Seychelle-szigetek (24 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 27 °C Tenger hőmérséklete: 27 °C 377 282 Ft
Spanyolország Spanyolország (151 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 26 °C Tenger hőmérséklete: 24 °C 21 409 Ft
Törökország Törökország (654 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 31 °C Tenger hőmérséklete: 26 °C 69 459 Ft
Tunézia Tunézia (51 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 30 °C Tenger hőmérséklete: 26 °C 114 900 Ft

Összes last minute utazás

Last minute üdülések - akciós utazás - Invia.hu

Last minute ajánlatok az Invia.hu-n

Last Minute kedvezmények - kockázat nélkül

Az Invia csupán megbízható, megfelelően biztosított és ellenőrzött utazási irodák last minute ajánlatait kínálja; utasaink visszajelzései alapján pedig az irodák által ajánlott szállásokat is ellenőrizheti a legnagyobb, független, magyar nyelvű hoteladatbázisban, hogy biztosan az igényeinek leginkább megfelelő szállásra essen a választása.

Ajánlatainkat ugyanolyan feltételek mellett és ugyanazon az áron kínáljuk Önnek, mint az utazás szervezője, vagyis azokra minden akció és kedvezmény érvényesíthető - melyek közül egy egységes, könnyen összehasonlítható és átlátható rendszerben keresheti meg a legjobbat, vagy kérheti utazási szakértőinket, hogy az Ön által megadott paraméterek alapján keressék meg azt. Mindezt a Magyarországon egy helyen elérhető legnagyobb kínálatból, így nem kell weboldalak vagy katalógusok, valamint eltérő feltételek tucatját, egyenként összehasonlítania.

Áttekinthető és folyamatosan frissített kínálat az egész világba

A last minute utak kínálatát  az Invia.hu weboldalán folyamatosan frissítjük.  Áttekinthető kínálat, széles választék, gyorsan és egyszerűen összehasonlítható árak, teljeskörű tájékoztatás, korrekt ügyintézés -  az Invia neve, sokéves tapasztalata és évi több ezer, elégedett ügyfele mindezekre garancia.

A bőséges szállás- és csomagtúra kínálaton felül az Invia.hu tapasztalt és felkészült ügyintézőkkel, valamint széleskörű információs adatbázissal várja kedves volt és leendő utasait, mellyel megkönnyíti ügyfelei számára a szükséges információk megszerzését, tájékozódást és a döntést.

Könnyű és kényelmes ügyintézés

A Last Minute utazásokat a nap 24 órájában, a hét minden napján megrendelheti. Munkatársaink a megrendelést követően rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot, majd az utazási szerződést és a többi szükséges okmányt faxon, e-mailben, postán vagy személyesen adják át Önnek.