• Teljes oltottságot igazoló oltási igazolvány
  • Oltással nem rendelkezőknek: 48 óránál nem régebbi negatív PCR teszt VAGY egy, az utazás megkezdése előtt 24 órával elvégzett TDR-AG antigén teszt

Az információk tájékoztató jellegűek és az aktuális fejleményeknek megfelelően folyamatosan frissülnek. Hivatalos hírekkel kapcsolatban minden esetben kérjük, hogy konzultáljon utazási szakértőjével, illetve keresse fel a Konzuli Szolgálat oldalát.

Tunézia legjava

Keresési feltételek alapján 70 szállás érhető el

Észak-Afrikában, a Földközi-tenger mentén fekvő Tunézia olyan, akár egy ékszerdoboz. Területi sokszínűsége, római kori emlékei és hosszan elnyúló homokos partszakaszai miatt olyan ellenállhatatlan. Az ország közel felét uraló Szahara aranyló homokja csak még izgalmasabb úti céllá varázsolja. Érdemes autót bérelni és négy keréken felfedezni minden ismert és rejtett szépségét.

Gasztronómiáját tekintve az ország étkei tipikusan mediterrán vonásokat hordoznak. Ami azt jelenti, hogy sok hüvelyest, zöldséget, gabonafélét, bárányt, csirkét, marhát és intenzív fűszereket használnak. A helyi arab konyhára nagy hatással volt az olasz, francia, berber, török és zsidó ételkultúra is.

Szűkített találati lista Összes utazás megtekintése

Egyszerű és gyors megrendelés

Az év minden napján, 0-24 órában biztonságosan, kényelmesen és azonnal lefoglalhatja utazását online.