Megnyitás | Vissza a főmenühöz

Nyugdíjasként is vár a nagyvilág!

Nyugdíjasként is vár a nagyvilág!

Nyugdíjasként is vár a nagyvilág!

A külföldi nyaralások jól csengő, maradandó élményeket nyújtó ígérete minden korú ember fantáziáját megmozgatja. Ha egy nyaralás, vagy utazás gondolata felmerül, valószínűleg mindenki izgalomba jön és legszívesebben azonnal csomagolná a bőröndjét, hogy nyakába vegye a világot.

Ez az érzés az évek előrehaladtával sem csökken, sőt sokszor a nyugdíjas időszak beköszönte hozza meg igazán a lehetőségét a rendszeres külföldi utazásoknak.

Az utazás nem korhatáros!

Azzal, hogy valaki betölti a 65. életévét és nyugdíjba megy, gyakran elsőre végeláthatatlannak tűnő szabadidő zúdul a nyakába, melyet sokszor nehezen tud kihasználni. Azonban ennek köszönhetően remek lehetőség kínálkozik, hogy a házastársunkkal, vagy szintén nyugdíjas barátainkkal több időt töltsünk együtt, és ha eddig még nem tettük, járjuk be a lehető legtöbb helyet csodás bolygónkon.

Persze ezt elméletben sokszor jóval könnyebb kivitelezni, mint a gyakorlatban, hiszen az embernek megvan a napi rutinja, amit teljes joggal félhet lecserélni az ismeretlenre. Van aki, attól tart, hogyan viselne a szervezete egy hosszabb repülőutat, vagy a hirtelen nagyon más klímát.

Az Invia szolgáltatásai azonban az idősebbek számára is tökéletes választásnak bizonyulhatnak, hiszen itt szervezett keretek között, teljes biztonságban tudják bejárni a vágyott országok legszebb helyeit. A buszos körutazásokat kifejezetten jó választásnak tartom, hiszen a repülővel ellentétben a busz kevesebb egészségügyi kockázatot rejt magában, illetve az ilyen utak alkalmával a résztvevők közt gyakran jó kapcsolat alakul ki, így utazó barátokra is könnyen szert lehet tenni. Ezen felül az ilyen típusú körutazások remekül szervezettek, előre meghatározott menetrendet követnek, így a résztvevők mindig pontosan tudhatják, mikor, hova mennek és mire számíthatnak a nyaralásuk során. Továbbá a csoportot nyelveket beszélő idegenvezető is kíséri, így nem kell a kommunikációs különbségek okozta nehézségektől tartani. Ezen kívül múzeumlátogatás, vagy egyéb csoportos program esetén sem kell a belépőjegy miatt aggódni, hiszen ennek a beszerzésében is van segítség. A buszos közlekedési formának hála, a választott programokon való részvétel nem igényel plusz mozgást, hiszen a busz pontosan a megnézni kívánt helyre szállítja a résztvevőket, így nem kell tartani a fizikai megterheléstől sem. Mindezek hozzájárulnak a nyugodt, stresszmentes nyaralás feltételeinek megteremtéséhez.

Szervezett utazások minden életkorban

Szervezett utazások minden életkorban
 

Külföldi utazások nyugdíjasként

Ha seniorként a buszos körutazást választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy jól döntöttünk, hiszen kényelmesen, egyszerűen és biztonságosan járhatjuk be a szebbnél szebb országokat. Na és, hogy hová is lehet így eljutni? Olaszország, Horvátország, Erdély, Görögország, Oroszország, Ausztria, Lengyelország, Montenegró, Franciaország, csak néhány a rengeteg desztinációból, melyeket a békés nyugdíjas évek alatt is könnyűszerrel fel lehet fedezni.

Utazni jó, sőt egész egyszerűen varázslatos! Tegyük hát meg, akárhány évesek is vagyunk!

Az élmény mindenkié

Az élmény mindenkié

2018.06.18. Krisztina Szeitz

Címke:

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.