Fizetési lehetőségek

 • Banki átutalás

  Intézze el a befizetést otthona kényelméből, az Ön által megszokott és biztonságosnak ítélt felületen: rendezze az anyagiakat net- vagy mobilbankján keresztül átutalással, befizetése pedig annak jóváírását követően megjelenik az Invia.hu rendszerében. 

 • Irodai befizetés személyesen (készpénz vagy bankkártya)

  Keresse fel személyesen országszerte elérhető irodahálózatunk Önhöz legközelebbi tagját, ahol utazása esedékes részletét készpénzben vagy (amennyiben az adott kirendeltségen ez a funkció elérhető) bankkártyával is befizetheti. Az egyes kirendeltségeken elérhető fizetési lehetőségekről itt tájékozódhat: https://www.invia.hu/rolunk/elerhetosegek/fiokjaink/

 • Bankfióki befizetés személyesen (készpénz)

  Amennyiben nem rendelkezik bankszámlával, vagy nem szeretné azt használni, készpénzes befizetését az Önnek megfelelő bankfiókban is teljesítheti. Itt találja erre a célra kedvezményezettként megjelölhető bankszámlaszámaink és fiókvezető bankjaink listáját: Invia.hu bankszámlák.

 • Online bankkártyás fizetés

  Nyaralása ellenértékét a K&H Bank által biztosított, oldalunkról kényelmesen elérhető felületen keresztül bankkártyával, online is kifizetheti.

 • Mobilfizetés, Google Pay

  Amennyiben Androidos készülékkel és Google Pay alkalmazással rendelkezik, nyaralása aktuális részletét a Google Pay alkalmazásban tárolt kártya használatával is rendezheti.

 • Mobilfizetés, Apple Pay

  Amennyiben iOS eszközt és Apple Pay szolgáltatást használ, az eszközén lévő Tárca appban tárolt kártyáival gyorsan és egyszerűen élhet ezzel a fizetési móddal is.  

 • Azonnali banki átutalás az Everifin szolgáltatón keresztül

  Teljesítse befizetését saját netbankja oldalunkról elérhető felületén keresztül: amennyiben az OTP bank, K&H bank, UniCredit Bank, Erste Bank Zrt., vagy a Raiffeisen Bank Zrt. a számlavezető bankja, ezt a lehetőséget választva az Everifin rendszere annak felületén generál egy átutalási megbízást (automatikusan kitölti az összes, ehhez szükséges adatot). A netbankjában megszokott belépési adatok megadását követően Önnek azt csak jóvá kell hagynia a tranzakció teljesüléséhez.