Velünk akár nyelvismeret nélkül is utazhat

Kínálatunkban a hazai utazásszervezők mellett nemzetközi utazásszervezők utazási csomagjai is elérhetőek. Az esetleges nyelvi különbségek áthidalásában az Invia Care szolgáltatásunk nyújt átfogó segítséget.

Nemzetközi utazásszervezővel történő utazás még soha nem volt ilyen egyszerű! Nem kell tartania az idegen nyelvű kommunikációtól, vagy fordítással kapcsolatos félreértésektől, hiszen az Invia Care szolgáltatásunknak köszönhetően a nemzetközi utazásszervezők esetén magyar nyelvű teljeskörű telefonos asszisztenciát biztosítunk. Segítünk kiválasztani álmai utazását, beleértve az utasbiztosítás megkötését, vagy a reptéri parkolást. Sürgős helyzetben, az utazás során felmerülő problémák esetén az Invia Care telefonszámunk hívásával ügyintézőnk örömmel áll rendelkezésére!

Az Invia Care az alábbi szolgáltatásokat nyújtja

Nemzetközi utazásszervezők széles kínálata, akár egyéni szolgáltatásokkal

Utazási csomagon (vagyis repülőjegyen és szálláson) kívül, akár egyéb utazással kapcsolatos szolgáltatásokat is nyújtunk, pl.: utasbiztosítás, privát transzfer, célországban történő autóbérlés, fakultatív kirándulások stb.

Magyar nyelvű teljes körű ügyfélszolgálat és utazási dokumentumok

Az utazási csomag megrendelésekor és az utazás során utazási szakértőink magyar nyelven nyújtanak támogatást, vagy esetlegesen segítséget. Megrendelést követően a szerződést és az utazási dokumentumokat magyar nyelven fogjuk biztosítani Önnek. Ezenkívül, ha bármilyen fontos információt szeretne megtudni, úgy készségesen állunk rendelkezésére.

Reptér közeli parkolás és szállás ügyintézés

Nem kell azon aggódnia, hogy hol fogja majd tudni biztonságosan leparkolni autóját. Igény esetén közvetlenül a repülőtéren, kedvező árakon biztosítjuk Önnek a parkolást, Budapesten, vagy külföldi reptereken egyaránt. Amennyiben utazását nem bízza a véletlenre és egy nappal korábban érkezne meg a repülőtérre, úgy segítünk szállást találni a közelben, hogy kényelmesen és stresszmentesen tudjon felkészülni álmai utazására.

Magyar nyelvű telefonos segítségnyújtás

Segítünk áthidalni a nyelvi akadályokat, így velünk akár nyelvismeret nélkül is utazhat! Nemzetközi utazásszervező által szervezett utak esetén többnyire angolul, vagy németül beszélő helyi asszisztencia áll személyesen, vagy telefonon rendelkezésre. Amennyiben utazása során az esetleges problémát nem sikerül a helyszínen a szállodai recepcióval, vagy a helyi asszisztenciával megoldani, úgy hívjon minket magyar idő szerinti munkaidőben és örömmel állunk rendelkezésére!

Utasbiztosítás a váratlan helyzetekre

Az Axa Assistance utasbiztosítás útlemondás esetén, vagy COVID-19 okozta kellemetlenségektől nyújt védelmet.

Utazási csomagok és úti célok széles választéka

Szobatípus, időpont és időtartam rugalmas kombinációja

Új szállodaláncok

Kedvező árak egész évben

Piacvezető utazásszervezők kínálata

Magyar nyelvű kommunikáció

Gyakori kérdések