Megnyitás | Vissza a főmenühöz

Építsük együtt Magyarországot!

Az Invia.hu Kft. a Széchenyi Terv Plusz keretein belül, 7 437 564 Ft támogatási összegben megvalósult képzések révén fontos lehetőséget kapott kapacitásai bővítésére. A pályázati forrásból megvalósult tréningek fontos eszközei a munkavállalók és vállalatok adaptivitása és rezilienciája fejlesztésének.
 
Társadalmi szintű, annak minden tagja érdekeit szolgáló gazdasági stabilitásunk megteremtésének, elérésének fontos feltétele, hogy a munkaerőpiaci szereplők naprakész ismeretek és versenyképes kompetenciák birtokában láthassák el feladataikat.
Az európai uniós támogatásból megvalósult képzések során az alábbi erőforrások optimalizálására nyílt, illetve nyílik lehetősége a továbbiakban az invia.hu csapatának:
- IKT kompetenciák fejlesztése (2024.01.31.)
- Aktív értékesítés (2023.12.06.)
- Vezetői akadémia (2023.12.07.)
- Kiégés és stressz kezelése a gyakorlatban (2023.11.29.)
 
A kapott támogatás révén megszerzett tudás az Invia.hu Kft. munkavállalói számára olyan, értékes kompetenciákat tett használhatóvá és hozzáférhetővé, melyek versenyképességünk növelésével hazánk gazdasági és társadalmi fejlődését is szolgálhatják. Köszönjük a lehetőséget! 

Várjon! Segíthetünk?

Az ajánlatkérés díjmentes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Online ügyfélszolgálatunkat hétfőtől vasárnapig minden nap, 8 és 20 óra között bátran keresheti a +36 1 501 5640 telefonszámon. Utazási szakértőink örömmel segítenek álmai utazásának megtalálásában.

Hívjon minket: H-V: 8-20.

Legalacsonyabb ár garancia: Ha a megrendelt utazást az utazásszervezőnél kedvezőbb áron találja, visszatérítjük az árkülönbözetet, valamint 40.000 Ft jutalmat adunk!

Bővebben >