Kártérítés repülőjárat törlése, késése esetén

Hiába teszünk meg mindent annak érdekében, hogy ügyfeleink utazása elsősorban a jó élményekről szóljon, vannak helyzetek, melyekre nem tudunk hatást gyakorolni. A repülőjáratok késése, esetleges törlése ilyen szituációkat eredményezhet - mivel pontosan tudjuk, mennyi bosszúság forrása lehet egy-egy ilyen módosítás, számíthat ránk a megoldásban! Segítünk a Refundio által biztosított kártérítési szolgáltatások igénylésében, és az így elérhető, személyenként akár 600 euróig terjedő kártérítés ügyintézésében. Az Invia ügyfelei ráadásul mindezeken felül kompenzáció-előlegre is igényt tarthatnak.

Hogyan működik?

Ha járatát kevesebb, mint 14 nappal az indulás előtt törölték, vagy a tervezett leszállási időhöz képest több, mint 3 órát késett, jogosult lehet a légitársaság által biztosított pénzügyi kártérítésre.

Ez a szolgáltatás minden ügyfelünk számára elérhető, használatával pedig a késő vagy törölt járat esetén igényelhető kártérítést a Refundio intézi Ön helyett, amennyiben kitölti az alábbi, rövid űrlapot.

Űrlap kitöltése