Segítségre lenne szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Elérhetőségek

OREX TRAVEL

Az Orex Travel tulajdonosa az Anex Group összesen 4 millió turistát utaztat éves szinten. 6500 alkalmazottat foglalkoztat. Saját légitársaságot alapított és üzemeltet. Több, mint 1 millió turistát utaztat Törökországba Oroszországból és Ukrajnából. 46 ország szerepel az Anex Group kínálatában ezek közül 18 országban saját beutaztató irodát nyitott. Az Anex Group székhelye Antalya, Törökország.

Szlovákiában, Lengyelországban vagy Csehországban egyaránt jelen vagyunk, munkatársaik nemzetközi tapasztalattal rendelkező, magasan képzett szakemberek, akik mindig nagy figyelemmel válogatják ki szezonról szezonra a legjobb ajánlatokat. Európában az Orex Travel márka azért jött létre, hogy ügyfelei számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsa, a lehető legjobb áron.

A 2020-as szezonban Törökország specialitájaként gondoskodtak utasaik elégedettségéről, de rengeteg, egyéb országban is jelen vannak.

Díjak, elismerések amelyekben részesültünk:

  • 2018 - I. helyezett termék értékesítésben | megtekint

Foglalható úti célok a(z) Orex Travel 2024-es kínálatából

Törökország Törökország (266 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 16 °C Tenger hőmérséklete: 16 °C 131 800 Ft

Az Orex Travel kínálata megtalálható a weboldalunkon, ahol további utazásszervezők kínálataival, egységes és átlátható rendszerben hasonlíthatja össze és választhatja ki álmai utazását.