Segítségre lenne szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Elérhetőségek

SUN&FUN HOLIDAYS

Törökország és Egyiptom specialistájaként 2010-ben lépett Magyarországon a charterpiacra  a Sun & Fun Holidays, de nem kezdő vállalkozásként, hiszen tulajdonosai sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező célterületi ügynökségek, akik megalapozott helyismerettel rendelkeznek. Az eltelt évek során évről-évre erősödő nemzetközi utazásszervező immáron Magyarországon is piacvezetőnek számít.

A számtalan kitüntetést magáénak tudó, ISO minősítéssel rendelkező iroda elsődlegesen olyan országokba szervez saját charterjáratain tengerparti nyaralásokat, ahol mindig jó az idő és mindig süt a nap: Törökország, Egyiptom, Bulgária, Görögország 4  szigete (Kréta, Rodosz, Korfu, Zakynthos) és Ciprus -  mind rímelnek az iroda szlogenjére: "A nyaralás napos oldala."

A Sun&Fun Holidays sikere a rugalmas ügyfélkezelésben, a magasan képzett, empatikus csapatban és a kimagasló helyi képviseleti munkában rejlik. Árualapjuk immár második éve Szlovákiában is elérhető.

Foglalható úti célok a(z) Sun & Fun 2024-es kínálatából

Bulgária Bulgária (73 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 7 °C Tenger hőmérséklete: 9 °C 194 800 Ft
Ciprus Ciprus (29 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 17 °C Tenger hőmérséklete: 17 °C 194 800 Ft
Egyiptom Egyiptom (44 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 17 °C Tenger hőmérséklete: 17 °C 292 753 Ft
Görögország Görögország (119 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 13 °C Tenger hőmérséklete: 15 °C 241 473 Ft
Törökország Törökország (287 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 16 °C Tenger hőmérséklete: 16 °C 193 016 Ft

A Sun & Fun Holidays kínálata megtalálható a weboldalunkon, ahol további utazásszervezők kínálataival, egységes és átlátható rendszerben hasonlíthatja össze és választhatja ki álmai utazását.