Segítségre lenne szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Elérhetőségek

SUN&FUN HOLIDAYS

Törökország és Egyiptom specialistájaként 2010-ben lépett Magyarországon a charterpiacra  a Sun & Fun Holidays, de nem kezdő vállalkozásként, hiszen tulajdonosai sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező célterületi ügynökségek, akik megalapozott helyismerettel rendelkeznek. Az eltelt évek során évről-évre erősödő nemzetközi utazásszervező immáron Magyarországon is piacvezetőnek számít.

A számtalan kitüntetést magáénak tudó, ISO minősítéssel rendelkező iroda elsődlegesen olyan országokba szervez saját charterjáratain tengerparti nyaralásokat, ahol mindig jó az idő és mindig süt a nap: Törökország, Egyiptom, Bulgária, Görögország 4  szigete (Kréta, Rodosz, Korfu, Zakynthos) és Ciprus -  mind rímelnek az iroda szlogenjére: "A nyaralás napos oldala."

A Sun&Fun Holidays sikere a rugalmas ügyfélkezelésben, a magasan képzett, empatikus csapatban és a kimagasló helyi képviseleti munkában rejlik. Árualapjuk immár második éve Szlovákiában is elérhető.

Foglalható úti célok a(z) Sun & Fun 2024-es kínálatából

Bulgária Bulgária (74 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 25 °C Tenger hőmérséklete: 21 °C 195 605 Ft
Ciprus Ciprus (43 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 29 °C Tenger hőmérséklete: 24 °C 195 605 Ft
Egyiptom Egyiptom (23 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 29 °C Tenger hőmérséklete: 24 °C 320 930 Ft
Görögország Görögország (127 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 28 °C Tenger hőmérséklete: 22 °C 232 385 Ft
Törökország Törökország (307 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 32 °C Tenger hőmérséklete: 24 °C 224 744 Ft

A Sun & Fun Holidays kínálata megtalálható a weboldalunkon, ahol további utazásszervezők kínálataival, egységes és átlátható rendszerben hasonlíthatja össze és választhatja ki álmai utazását.