Megnyitás | Vissza a főmenühöz | Ugrás a keresett utazáshoz

First Minute utazások – a legnagyobb választék egy helyen!

Miért hagyná az utolsó pillanatra a foglalást, ha pontosan tudja mikor és hova szeretne utazni? Jóval az indulás előtt szinte az egész kínálat elérhető, ezáltal lehetőség nyílik a legjobb időpont és szobatípus kiválasztására, nem beszélve az előfoglalási kedvezményekrőlVegye igénybe változatos előfoglalási akcióink valamelyikét és foglalja le előre álmai utazását!

2022-2023 legnépszerűbb First Minute utazásai

Málta Málta (6 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 25 °C Tenger hőmérséklete: 24 °C 138 490 Ft
Olaszország Olaszország (2 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 23 °C Tenger hőmérséklete: 22 °C 24 490 Ft

Válassza egy helyen a legkedvezőbbet!

Foglalja le First Minute utazását még ma!

Ha first minute áron foglalja le utazását, most valóban jelentős árengedménnyel számolhat. Ne várjon az utolsó pillanatig, az idei szezon a korán kelőknek kedvez!

Weboldalunkon kizárólag megbízható, megfelelően biztosított utazásszervezők kínálatából válogathat. Ajánlatainkat ugyanolyan feltételek mellett kínáljuk Önnek, mint az utazás szervezője, tehát minden akció és kedvezmény ugyanúgy érvényesíthető!

Folyamatos előfoglalási kedvezmények

A first minute utak kínálatát folyamatosan aktualizáljuk és az előfoglalási kedvezményekkel remek ajánlatokat biztosítunk. Áttekinthető kínálat, széles választék, gyorsan és egyszerűen összehasonlítható árak, teljeskörű tájékoztatás, korrekt ügyintézés -  az Invia neve, sokéves tapasztalata és évi több ezer, elégedett ügyfele mindezekre garancia.

A bőséges szállás és csomagtúra kínálaton felül tapasztalt és felkészült ügyintézőinkkel, valamint széleskörű információs adatbázissal várjuk kedves volt és leendő utasait, mellyel megkönnyíti ügyfelei számára a szükséges információk megszerzését, tájékozódást és a döntést. Korábbi utasok által, első kézből szerzett tapasztalatokon alapuló független hotel értékelések és hasznos utazási információk segítik az ideális utazás megtervezését, emellett felkészült értékesítőink személyesen is várják az Invia ügyfélcentrumban.

Értékelem az oldalt