Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

First Minute utazások – számos előfoglalási akcióval!

Vegye igénybe változatos előfoglalási akcióink valamelyikét és válogasson az elérhető legnagyobb kínálatból!

Legnépszerűbb First minute ajánlatok 2020-ban

Bali Bali (38 szállodák) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 29 °C Tenger hőmérséklete: 27 °C 315 500 Ft
India India (33 szállodák) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 31 °C Tenger hőmérséklete: 29 °C 337 000 Ft
Kína Kína (27 szállodák) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 23 °C Tenger hőmérséklete: 23 °C 120 379 Ft
Marokkó Marokkó (8 szállodák) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 17 °C Tenger hőmérséklete: 18 °C 253 991 Ft
Mauritius Mauritius (18 szállodák) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 28 °C Tenger hőmérséklete: 25 °C 515 000 Ft
Seychelle-szigetek Seychelle-szigetek (21 szállodák) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 27 °C Tenger hőmérséklete: 27 °C 529 000 Ft
Srí Lanka Srí Lanka (41 szállodák) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 30 °C Tenger hőmérséklete: 28 °C 320 245 Ft
Zanzibár Zanzibár (15 szállodák) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 30 °C Tenger hőmérséklete: 26 °C 347 600 Ft

Válassza egy helyen a legkedvezőbbet!

First minute ajánlatok az Invia.hu-n

Előfoglalási kedvezmények - kockázat nélkül

Ha first minute áron foglalja le utazását, most valóban jelentős árengedménnyel számolhat. Ne várjon az utolsó pillanatig, az idei szezon a korán kelőknek kedvez! 

Az Invia weboldalán kizárólag megbízható, megfelelően biztosított utazási irodák kínálatából válogathat. Ajánlatainkat ugyanolyan feltételek mellett kínáljuk Önnek, mint az utazás szervezője, tehát minden akció és kedvezmény érvényesíthető! Fizethet banki átutalással vagy készpénzzel az Invia ügyfélközpontban, illetve bármelyik OTP, K&H és MKB bankfiókban.

Áttekinthető és folyamatosan frissített kínálat az egész világba

A first minute utak kínálatát  az Invia.hu weboldalán folyamatosan aktualizáljuk.  Áttekinthető kínálat, széles választék, gyorsan és egyszerűen összehasonlítható árak, teljeskörű tájékoztatás, korrekt ügyintézés -  az Invia neve, sokéves tapasztalata és évi több ezer, elégedett ügyfele mindezekre garancia.

A bőséges szállás- és csomagtúra kínálaton felül az Invia.hu tapasztalt és felkészült ügyintézőkkel, valamint széleskörű információs adatbázissal várja kedves volt és leendő utasait, mellyel megkönnyíti ügyfelei számára a szükséges információk megszerzését, tájékozódást és a döntést. Korábbi utasok által, első kézből szerzett tapasztalatokon alapuló független hotel értékelések és hasznos utazási információk segítik az ideális utazás megtervezését, emellett felkészült értékesítőink személyesen is várják az Invia ügyfélcentrumban.