Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

First Minute utazások – számos előfoglalási akcióval!

Vegye igénybe változatos előfoglalási akcióink valamelyikét és válogasson az elérhető legnagyobb kínálatból!

TOP first minute ajánlatok 2019

Mauritius Mauritius (14 370 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 24 °C Tenger hőmérséklete: 25 °C 388 645 Ft
Seychelle-szigetek Seychelle-szigetek (6 360 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 29 °C Tenger hőmérséklete: 27 °C 406 549 Ft
Bali Bali (29 304 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 29 °C Tenger hőmérséklete: 28 °C 325 945 Ft
Marokkó Marokkó (2 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 24 °C Tenger hőmérséklete: 22 °C 288 991 Ft
Srí Lanka Srí Lanka (20 827 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 29 °C Tenger hőmérséklete: 28 °C 306 945 Ft
India India (15 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 34 °C Tenger hőmérséklete: 29 °C 349 000 Ft
Zanzibár Zanzibár (456 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 29 °C Tenger hőmérséklete: 27 °C 609 995 Ft
Kína Kína (6 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 31 °C Tenger hőmérséklete: 28 °C 485 000 Ft

FIRST MINUTE kedvezmények egy helyen – válassza a legkedvezőbbet!

First minute ajánlatok az Invia.hu-n

Előfoglalási kedvezmények - kockázat nélkül

Ha first minute áron foglalja le utazását, most valóban jelentős árengedménnyel számolhat. Ne várjon az utolsó pillanatig, az idei szezon a korán kelőknek kedvez! 

Az Invia weboldalán kizárólag megbízható, megfelelően biztosított utazási irodák kínálatából válogathat. Ajánlatainkat ugyanolyan feltételek mellett kínáljuk Önnek, mint az utazás szervezője, tehát minden akció és kedvezmény érvényesíthető! Fizethet banki átutalással vagy készpénzzel az Invia ügyfélközpontban, illetve bármelyik OTP, K&H és MKB bankfiókban.

Áttekinthető és folyamatosan frissített kínálat az egész világba

A first minute utak kínálatát  az Invia.hu weboldalán folyamatosan aktualizáljuk.  Áttekinthető kínálat, széles választék, gyorsan és egyszerűen összehasonlítható árak, teljeskörű tájékoztatás, korrekt ügyintézés -  az Invia neve, sokéves tapasztalata és évi több ezer, elégedett ügyfele mindezekre garancia.

A bőséges szállás- és csomagtúra kínálaton felül az Invia.hu tapasztalt és felkészült ügyintézőkkel, valamint széleskörű információs adatbázissal várja kedves volt és leendő utasait, mellyel megkönnyíti ügyfelei számára a szükséges információk megszerzését, tájékozódást és a döntést. Korábbi utasok által, első kézből szerzett tapasztalatokon alapuló független hotel értékelések és hasznos utazási információk segítik az ideális utazás megtervezését, emellett felkészült értékesítőink személyesen is várják az Invia ügyfélcentrumban.