First Minute utazások - a legnagyobb választék egy helyen!

Miért hagyná az utolsó pillanatra a foglalást, ha pontosan tudja mikor és hova szeretne utazni? Jóval az indulás előtt még a teljes kínálat elérhető, ezáltal lehetőség nyílik a legjobb időpont és szobatípus kiválasztására, akár előfoglalási kedvezménnyel. Vegye igénybe változatos előfoglalási akcióink valamelyikét és foglalja le előre álmai utazását!

Széles választék

Széles választék

Most még a szezon legnagyobb kínálatából válogathat az elérhető szállások, szobatípusok és szabad időpontok tekintetében.

Jelentős kedvezmény

Jelentős kedvezmény

Előfoglalási időszakban a főszezonhoz jellemző árakhoz képest jelentős kedvezmény érhető el.

Alacsony előleg

Alacsony előleg

Ajánlataink között találhatóak akár 29.900Ft/fő előleg befizetésével foglalható utazások.

Rugalmas lemondási feltételek

Rugalmas lemondási feltételek

Egyes utazások minimális összeggel, vagy akár kötbér nélkül is lemondhatók.

Garantált árak

Garantált árak

Nálunk ugyanolyan szolgáltatással, árral és kedvezménnyel foglalhat, mint az utazásszervezőknél.

A legnépszerűbb First Minute úti célok

A legnépszerűbb nyaralóhelyek között 2024-ben is megtaláljuk az örök klasszikusokat (Törökország, Görögország és Egyiptom); ezekre az üdülőhelyekre elsősorban repülős, All Inclusive utazásokat foglalnak utasaink, de ebben a szezonban is sokan indulnak útnak többek közt Ciprus, Tunézia, a Kanári-szigetek, Spanyolország és Bulgária felfedezésére is.

További First Minute úti célok

A méltán népszerű és ismert üdülőhelyeken kívül is számos desztináción várják igazi nyári élmények. A vakációjukat tervezőknek általában nem Madeira, Málta vagy Albánia jut először eszükbe, pedig úgy ezek, mint a hasonlóan közeli, egzotikus élmények (mint például a Kanári-szigetek) is felejthetetlen nyári élményeket kínálnak.

Foglalja le First Minute utazását még ma!

Ha first minute áron foglalja le utazását, most valóban jelentős árengedménnyel számolhat. Ne várjon az utolsó pillanatig, az idei szezon a korán kelőknek kedvez! Weboldalunkon kizárólag megbízható, megfelelően biztosított utazásszervezők kínálatából válogathat. Ajánlatainkat ugyanolyan feltételek mellett kínáljuk Önnek, mint az utazás szervezője, tehát minden akció és kedvezmény ugyanúgy érvényesíthető!

Folyamatos előfoglalási kedvezmények

First Minute kínálatunkat és a változatos előfoglalási kedvezményeket folyamatosan aktualizáljuk, így Ön egy könnyen és egyszerűen áttekinthető kínálatból válogathat. A széles választék, a gyorsan és kényelmesen összehasonlítható, minden kötelező költséget tartalmazó árak, valamint utazási szakértőink segítsége a garancia arra, hogy számíthat a sok év tapasztalatán és évi több ezer, elégedett ügyfél visszajelzésein alapuló Invia-minőségre.
 
Mindez megkönnyítik ügyfeleink számára a szükséges információk megszerzését, az előzetes tájékozódást és a döntést magát: a korábbi utasaink által, első kézből szerzett tapasztalatokon alapuló független szállásértékelések és hasznos utazási információk segítik az ideális utazás megtervezését.
A minden igényt kielégítő hotel- és utazási csomag kínálaton felül tapasztalt és felkészült ügyintézőkkel, valamint széleskörű információs adatbázissal várjuk kedves volt és leendő utasainkat az Invia irodáinkban.

Összes First Minute úti cél

A világ szinte minden országába van egy nagyszerű First Minute ajánlatunk! Legyen szó az egész évben vonzó desztinációkról, a mindig nyárias, egzotikus szigetekről, a trópusi hangulatot kínáló partokról vagy az egyes évszakok slágereiről, az Invia kínálatában biztosan megtalálja a legjobb ajánlatot.

Meríts inspirációt blogbejegyzéseink közül