Megnyitás | Vissza a főmenühöz | Ugrás a keresett utazáshoz

First Minute utazások – a legnagyobb választék egy helyen!

Miért hagyná az utolsó pillanatra a foglalást, ha pontosan tudja mikor és hova szeretne utazni? Jóval az indulás előtt még a teljes kínálat elérhető, ezáltal lehetőség nyílik a legjobb időpont és szobatípus kiválasztására, akár előfoglalási kedvezménnyel. Vegye igénybe változatos előfoglalási akcióink valamelyikét és foglalja le előre álmai utazását!

Miért érdemes korán foglalni és First Minute utazást választani?

  • Széles választék - Nem kell attól tartania, hogy az igényeinek és vágyainak leginkább megfelelő szállodában már nem lesz szabad szoba.
  • Jelentős kedvezmény - Előfoglalási időszakban a főszezonhoz jellemző árakhoz képest akár 5-30% közötti kedvezmény érhető el.
  • Alacsony előleg - Ajánlataink között találhatóak akár 29.900 Ft /fő, vagy 10% előleg befizetésével foglalható utazások.
  • Rugalmas lemondási feltételek - Egyes utazások minimális összeggel, vagy akár kötbér nélkül is lemondható.

2023 legnépszerűbb First Minute utazásai

Kanári-szigetek Kanári-szigetek (230 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 22 °C Tenger hőmérséklete: 19 °C 218 396 Ft
Málta Málta (1 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 17 °C Tenger hőmérséklete: 16 °C 361 000 Ft
Olaszország Olaszország (17 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 17 °C Tenger hőmérséklete: 14 °C 23 490 Ft
Portugália Portugália (1 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 17 °C Tenger hőmérséklete: 16 °C 224 575 Ft

Válassza egy helyen a legkedvezőbbet!

Foglalja le First Minute utazását még ma!

Ha first minute áron foglalja le utazását, most valóban jelentős árengedménnyel számolhat. Ne várjon az utolsó pillanatig, az idei szezon a korán kelőknek kedvez!

Weboldalunkon kizárólag megbízható, megfelelően biztosított utazásszervezők kínálatából válogathat. Ajánlatainkat ugyanolyan feltételek mellett kínáljuk Önnek, mint az utazás szervezője, tehát minden akció és kedvezmény ugyanúgy érvényesíthető!

Folyamatos előfoglalási kedvezmények

A first minute utak kínálatát folyamatosan aktualizáljuk és az előfoglalási kedvezményekkel remek ajánlatokat biztosítunk. Áttekinthető kínálat, széles választék, gyorsan és egyszerűen összehasonlítható árak, teljeskörű tájékoztatás, korrekt ügyintézés -  az Invia neve, sokéves tapasztalata és évi több ezer, elégedett ügyfele mindezekre garancia.

A bőséges szállás és csomagtúra kínálaton felül tapasztalt és felkészült ügyintézőinkkel, valamint széleskörű információs adatbázissal várjuk kedves volt és leendő utasait, mellyel megkönnyíti ügyfelei számára a szükséges információk megszerzését, tájékozódást és a döntést. Korábbi utasok által, első kézből szerzett tapasztalatokon alapuló független hotel értékelések és hasznos utazási információk segítik az ideális utazás megtervezését, emellett felkészült értékesítőink személyesen is várják az Invia ügyfélcentrumban.

Értékelem az oldalt