Miért Ciprus az egyik legkedveltebb úticél?

Ezt a kérdést nem fogjuk tudni egy mondatban megválaszolni... 

A Földközi-tenger harmadik legnagyobb szigetének éghajlatát ellenben tudjuk egy szóval jellemezni: tökéletes. A sziget páratlan történelmi emlékekkel és természeti adottságokkal rendelkezik, és mindenki megtalálhatja az ezen a repülővel alig 2 - 2,5 óra alatt elérhető szigeten azt, amit keres.

Nyáron szebbnél szebb tengerparti szakaszok várják a pihenni vágyókat a sziget különböző részein; míg a kisebb gyerekekkel utazók Larnaca és Protaras lassan mélyülő, homokos tengerpartját fogják értékelni, a bulizni vágyókat Ayia Napa igazi party-hangulatot varázsoló szórakozóhelyei várják. Aki inkább a természeti és történelmi látnivalókat részesíti előnyben, a sziget nyugati oldalán, Paphoson veszhet el a mesés látnivalókban és izgalmas felfedezésekben.  

Szűkített találati lista Összes utazás megtekintése
Contact person

Tervezze meg álmai utazását a legjobb utazási szakértők segítségével!

Az elképzelésének megfelelő úticéloktól a legjobb szállásokon át a személyre szabott ajánlatokig, örömmel válaszolok minden kérdésére. Hívjon most a személyre szabott támogatásért, hogy segíthessek a költségvetésének és igényeinek minden szempontból megfelelő, legjobb ajánlat megtalálásában.

+36 1 501 5600 (H-V: 8-20)

Vagy csevegjen utazási szakértőnkkel.

Egyszerű és gyors megrendelés

Az év minden napján, 0-24 órában biztonságosan, kényelmesen és azonnal lefoglalhatja utazását online.