Vezetőség

Ismerkedjen meg munkatársainkkal, akik a háttérből irányítják, segítik és támogatják Európa legnagyobb online utazási ügynöksége magyarországi divíziójának munkáját.

További információ

Cégtörténet

Tekintse át cégünk megalakulásának és fejlődésének legfontosabb mérföldköveit, valamint akutális céljainkat és sikereinket.

További információ

Gazdasági adatok

Ha tudni szeretné, hol helyezkedik el az invia.hu az anyacég struktúrájában, illetve megismerkedne működésünk alapvető adataival, nézze meg táblázatunkat.

További információ

Együttműködés szervezőirodákkal

                 

Magyarországon közel 100 magyar, osztrák és német, biztonságosan, stabilan és komoly szakmai garanciákkal működő utazásszervező iroda 1.000.000 utazását kínáljuk.

További információ

Marketing és média

Újságíró, és információra lenne szüksége az Inviától, vagy az Inviáról? Nézze át archívumunkat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot - bármilyen, utazással kapcsolatos kérdésre keresi a választ, mi már vagy tudjuk, vagy azonnal kiderítjük!

További információ

Franchise hálózat

Szeretne saját utazási irodát működtetni, egyúttal biztos forgalomnövekedéssel számolni? Az Invia franchise-hálózatának 2016-os indulása óta elért eredményei alapján már biztosan tudjuk, hogy ez lehetséges!

További információ

Miért minket válassz?

Az invia.hu nem csupán Magyarország egyik legnagyobb online utazási irodája. Tekintse át utasainknak és partnereinknek kínált termékeink, valamint szolgáltatásaink széles palettáját.

További információ

Oklevelek, díjak, tanúsítványok

Az idők során számos szakmai elismerésben részesült az invia.hu.

További információ

Újdonságok

Szeretné megismerni az invia.hu híreit, újdonságait és legfrissebb akcióit? Ezen az aloldalon minden a fentiekkel kapcsolatos információt megtalál.

További információ

Blog

Kiváncsi milyen egy utazó szemével a Nagyvilág? Különböző érdekességeket, vallási és szociális kultúrákat, tudnivalókat blogunkban könnyedén megtalálhatja.

További információ

Gyakori kérdések

Kérdése van azonban nem szeretne személyes ügyintézőnkhöz fordulni? A Gyakran feltett kédések között könnyedén megkaphatja a választ!  

További információ

Velünk utaztak

Kíváncsi, kik, és miért választanak minket - és aztán hogyan értékelik a választásukat? Nézze meg, hogy mit gondolnak rólunk azok, akik már utaztak velünk!

További információ

Karrier

Szívesen csatlakozna egy remek, lelkes, folyamatosan fejlődő csapathoz? Úgy érzi, nálunk/velünk valóra válthatná megvalósításra váró álmait? Küldje el nekünk önéletrajzát!

További információ

Kapcsolat

Nem találja weboldalunkon, amit keres, vagy nem elég részletes az információ, esetleg további részletekre lenne szüksége? Kollégáink örömmel állnak rendelkezésére!

További információ