Együttműködés utazásszervezőkkel

Köszöntjük az utazásszervező partnerek tájékoztató oldalán! Az alábbiakban megtalálja cégünk fontosabb elérhetőségeit és a közös együttműködéshez szükséges tudnivalókat.

Az Invia.hu számos utazásszervezővel áll kapcsolatban. Az utazási irodák kínálatának közvetítéséért jutalékos rendszerben dolgozunk, internetes értékesítésre specializálódva az invia.hu weboldalon keresztül.

Ha Ön utazásszervező, és szeretné, hogy az Ön által kínált élmények, lehetőségek és desztinációk az Invia.hu weboldalán és országos franchise irodahálózaton keresztül is elérhetőek legyenek, kérjük, vegye fel a kapcsolatot termék menedzserünkkel.

Amennyiben már rendelkeznek az együttműködés adminisztrációjához szükséges dokumentumokkal (utazásközvetítői/ügynöki szerződés, jutalékrendszer, utazási- és útlemondási feltételek, nyilvántartási adatok, logó, stb.), úgy szíveskedjenek számunkra megküldeni.

Annak érdekében, hogy szolgáltatásaink minőségét és a kölcsönös együttműködést fejleszthessük, bármilyen javaslatot, észrevételt köszönettel fogadunk. Az Önöktől kapott visszajelzések segítik munkatársainkat abban, hogy minél hatékonyabban és professzionálisabban képviselhessék közösen vallott értékeinket.

Az alábbi e-mail címeken állunk rendelkezésükre:

  • voucher@invia.hu - Utazási dokumentumok küldésére szolgáló e-mail cím. Kérjük, hogy az utazási szerződésben bekövetkező változásokkal (pl. utazási időponttal, menetrendváltozással, árral) kapcsolatban is ezt az e-mail címet használja. A gyors és hatékony feldolgozás érdekében a levél tárgyában pedig tüntesse fel annak rövid tartalmát is (pl: "MENETRENDVÁLTOZÁS!").

  • szamlak@invia.hu - Kizárólag számlák és foglalások visszaigazolására és más számlázási, illetve pénzügyi dokumentumok feldolgozására vonatkozó e-mail cím. Fontos, hogy az erre a címre küldött e-mailek automatikusan feldolgozásra kerülnek, vagyis munkatársaink nem olvassák és kezelik rendszeresen őket.

  • penzugy@invia.hu - számlát nem tartalmazó, foglalások visszaigazolására nem alkalmas, pénzügyi részlegünkkel megvalósuló kapcsolatfelvételre szolgáló e-mail cím.

  • fontos@invia.hu - Cégszerkezet, elérhetőség, bankszámlaszám, ÁSZF, vagy egyéb fontos változással kapcsolatban, kérjük ezt az e-mail címet használja.

  • last-moment@invia.hu - - Aktuális akciók, First, vagy Last minute, vagy promóciós ajánlatok kommunikációját erre az e-mail címre várjuk.

  • ugyfelszolgalat@invia.hu - Amennyiben konkrét észrevétele, vagy javaslata van arra vonatkozóan, hogyan javíthatnánk szolgáltatásainkat, kérjük, erre a címre írja meg nekünk.

Divíziók elérhetősége:

Zakar Jozef Chief Executive Officer +36 1 501 5609 zakar.jozef@invia.hu
Szokodi Béla Kereskedelmi és termék manager +36 1 501 5643 szokodi.bela@invia.hu
Dévai Dóra Értékesítési vezető +36 1 501 5602 devai.dora@invia.hu
Péhl Beatrix Operational director +36 1 501 5665 pehl.beatrix@invia.hu
Tóth Zsófia Pénzügyi asszisztens +36 1 501 5619 toth.zsofia2@invia.hu
Herbály Ádám Web content manager +36 1 501 5604 herbaly.adam@invia.hu

Bővebben >

Utazási szakértők:
Az utazási szerződés alsó sorában található az adott utazáshoz tartozó utazási szakértő elérhetősége. Abban az esetben, ha bármilyen kérdése van az ügyfelekkel kapcsolatosan, kérjük, hogy elsősorban ezeket, az értékesítőkhöz tartozó közvetlen elérhetőségeket használják.

Munkatársaink dedikált e-mail címei:
Minden munkatársunk e-mail címének formátuma (beleértve a franchise partnereinket is), vezeték és keresztnév szerint tevődik össze, pl: nagy.natalia@invia.hu.

Irodáink:
Országszerte elérhető irodáink listáját az alábbi oldalon találja. Kérjük, ajánlatait soha ne küldje el egyesével a paretnerirodáinknak. Erre a célra használja a last-moment@invia.hu e-mail címet. 


Számlázási adatok:
Számlázási adatainkat, valamint bankszámlaszámainkat az alábbi oldalon találja.

Utazási termékek adatformátuma és megosztása:
Ha saját foglalási rendszert üzemeltetnek, és adatbázisukat elérhetővé kívánják tenni számunkra XML,CSV, vagy egyéb formátumban, kérjük, hogy elérési útvonalat, illetve online foglalási rendszerükhöz szükséges belépési azonosítókat is szíveskedjenek megküldeni részünkre.
 Az alábbi hivatkozás segítségükre szolgálhat az adatállományok (BookingAPI; Inviaxml) elkészítéséhez.