Invia Prémium

Invia Prémium logo

Személyre szabott utazások
az Ön igényei szerint

Ha utazásról van szó, mindenki a legjobbat érdemli. Ezért hoztuk létre az Invia Prémium szolgáltatást, hogy a legexkluzívabb utazást biztosítsuk az Ön számára. Meghallgatjuk az összes különleges kívánságát, egyedi elképzeléseit, mellyel személyre szabott utazást szervezünk Önnek. Tapasztalt utazási szakértőink pontosan az Ön kívánságai szerint állítják össze álmai utazását. Az Invia Prémiummal garantáltan elsőbbségi hozzáférésben és a legjobb szolgáltatásban részesül. Bízza magát szakértő tudásunkra, és fedezze fel velünk a világ legszebb részeit, a legszínvonalassabb luxus szállodákat és szolgáltatásokat.

Dőljön hátra és engedje, hogy megszervezzük Önnek álmai luxus utazását.

A tökéletes utazás a részletekben rejlik

Nem feltétlenül kell a világ másik felére, vagy egzotikus földi paradicsomokba utaznia ahhoz, hogy luxus körülmények között érezze magát. Utazzon velünk magánrepülővel akár Görögországba, ahol olyan kiemelt szolgáltatásokban részesítjük, akárcsak egy álomban. Bárhová is utazik, mi gondosan kiválasztjuk Önnek a legtökéletesebb utazást, szállást, szolgáltatásokat és helyi tevékenységeket. Csak töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot és utazási szakértője pontosan az Ön igényei szerint alakítja ki a tökéletes utazást.

Miben nyújt többet az Invia Prémium szolgáltatás?

Elsőbbségi szolgáltatás

Az Invia Prémiummal elsőbbségi hozzáférést, a legjobb szolgáltatást és a legtapasztaltabb szakembereket kapja. Csak töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot.

Luxusszállodák VIP kiszolgálással

Ön a legjobbat érdemli, ezért olyan exkluzív szállodákat kínálunk, melyek a legjobb szolgáltatásokkal és kiszolgálással rendelkeznek.

Személyre szabott utak

Magánrepülőgép, business class, VIP lounge, dzsungelhotel, netán gyertyafényes tengerparti vacsora? Ossza meg velünk kívánságait és mi teljesítjük!

20 éves szakmai tapasztalat

Közel negyed évszázada hűséges partnerei vagyunk ügyfeleink utaztatásaiban. Szenvedélyünk az utazás, ismerjük a világ minden szegletét, tudjuk, mi a tökéletes utazás titka.

Ossza meg velünk az utazáshoz kapcsolódó különleges kívánságait

Magánrepülőgép személyes stewardesszel

Az utazás legkényelmesebb módja kétségtelenül a privát jet, azaz a magánrepülőgép. Gyorsan eljut a célállomásra, alkalmazkodik az Ön napirendjéhez, és mindezt a legnagyobb kényelemben teszi.

Személyes légiutas-kísérője minden kívánságát teljesíti, a séf első osztályú menüt készít, Ön pedig nyüzsgés, hangzavar és stressz nélkül szemlélődhet. A magánrepülőgép-flotta különböző méretű és hatótávolságú repülőgépekkel rendelkezik, melyre akár négylábú házi kedvence is felvihető.

Soukromé letadlo

Tudta, hogy magánrepülővel történő utazás ára sok esetben egy menetrend szerinti járat business osztályához hasonlítható?

Korábbi utasaink visszajelzései

Kiváncsi, mely prémium úti célok a legideálisabbak?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi örömmel megszervezünk Önnek a személyre szabott álmai utazását!