Reptéri parkolás

Ne aggódjon azon, hogyan éri el repülőgépét nehéz csomagokkal, családdal/barátokkal, egy hosszabb út végén vagy valamilyen lehetetlen, hajnali időpontban: érkezzen kényelmesen, autójával, melynek őrzéséről utazása idejére mi gondoskodunk, miközben azzal akár pénzt is kereshet!

Reptéri parkolás


Az Inviával szerződésben álló parkolók NON-STOP, az év 365 napján, a nap 24 órában gondoskodnak autója biztonságos, megfelelő körülmények közötti elhelyezéséről és őrzéséről, illetve Ön, utastársai és csomagjaik szállításáról.

    • Autója biztonságban, és abban az állapotban fogja várni, ahogy Ön ott hagyta.
    • A parkolók mindegyike őrzött és kamerával felszerelt.
    • A parkolás ára tartalmazza a transzfert a repülőtér és a parkoló között, mindkét irányba; a BeeRides szolgáltatása szintén tartalmazza a transzfert, annak választása esetén viszont a szolgáltató fizet Önnek.
    • Parkolóink az indulási termináloktól 5-10 percnyi távolságra találhatóak.

BeeRides

A BeeRides szolgáltatásának igénybevételével nem kell drága reptéri parkolást fizetnie: utazása alatt ingyen parkolhat a budapesti repülőtér közelében lévő parkolóban (a reptéri transzfer ingyenes), mialatt autóját teljes körűen biztosítva bérbe adjuk, így akár utazása ára is megtérülhet.

További információ

Budapest

Biztonságos és őrzött parkoló Vecsésen az Airport Hotel mellett, csupán 5 percre a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől.

További információ

Bécs

A Bécsi Repülőtéren a Mazur Hotel parkolójában biztosítunk kedvezményes és kényelmes parkolást, ingyenes shuttle járattal.

További információ