Megnyitás | Vissza a főmenühöz

Last Minute utazások – hamarosan induló, kedvezményes ajánlatok

A last minute ajánlatok remek lehetőséget biztosíthatnak a rugalmas időbeosztással rendelkező utasok, illetve azok számára, akik váratlanul, nem tervezhető módon jutnak hosszabb szabadsághoz.

2024 legnépszerűbb Last Minute utazásai

Bali Bali (1 224 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 30 °C Tenger hőmérséklete: 29 °C 36 000 Ft
Magyarország Magyarország (568 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 6 °C 715 967 Ft
Málta Málta (299 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 16 °C Tenger hőmérséklete: 16 °C 36 000 Ft
Portugália Portugália (59 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 14 °C Tenger hőmérséklete: 16 °C 203 500 Ft
Spanyolország Spanyolország (495 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 14 °C Tenger hőmérséklete: 13 °C 299 459 Ft

Összes last minute utazás

A legjobb, aktuális Last Minute ajánlatok egy helyen

Foglalja le Last Minute utazását pár nappal az utazás előtt!

Az Invia csupán megbízható, megfelelően biztosított és ellenőrzött utazási irodák last minute ajánlatait kínálja; utasaink visszajelzései alapján pedig az irodák által ajánlott szállásokat is ellenőrizheti a legnagyobb, független, magyar nyelvű hotel adatbázisban, hogy biztosan az igényeinek leginkább megfelelő szállásra essen a választása.

Ajánlatainkat ugyanolyan feltételek mellett és ugyanazon az áron kínáljuk Önnek, mint az utazás szervezője, vagyis azokra minden akció és kedvezmény érvényesíthető - melyek közül egy egységes, könnyen összehasonlítható és átlátható rendszerben keresheti meg a legjobbat, vagy kérheti utazási szakértőinket, hogy az Ön által megadott paraméterek alapján keressék meg azt. Mindezt a Magyarországon egy helyen elérhető legnagyobb kínálatból, így nem kell weboldalak vagy katalógusok, valamint eltérő feltételek tucatját, egyenként összehasonlítania.

Áttekinthető és folyamatosan frissített kínálat

A last minute utak kínálatát  az Invia.hu weboldalán folyamatosan frissítjük.  Áttekinthető kínálat, széles választék, gyorsan és egyszerűen összehasonlítható árak, teljeskörű tájékoztatás, korrekt ügyintézés -  az Invia neve, sokéves tapasztalata és évi több ezer, elégedett ügyfele mindezekre garancia.

A bőséges szállás- és csomagtúra kínálaton felül az Invia.hu tapasztalt és felkészült ügyintézőkkel, valamint széleskörű információs adatbázissal várja kedves volt és leendő utasait, mellyel megkönnyíti ügyfelei számára a szükséges információk megszerzését, tájékozódást és a döntést.

Könnyű és kényelmes ügyintézés

A Last Minute utazásokat a nap 24 órájában, a hét minden napján megrendelheti. Munkatársaink a megrendelést követően rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot, majd az utazási szerződést és a többi szükséges okmányt faxon, e-mailben, postán vagy személyesen adják át Önnek.Utazáshoz kapcsolódó legfrissebb blogbejegyzések

Segítségre lenne szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Elérhetőségek

Értékelem az oldalt

Várjon! Segítségre lenne szüksége?

Utazási szakértőink a legnagyobb szakértelemmel segítenek álmai utazásának megtalálásában.
Amennyiben információra, vagy segítségre lenne szüksége, kollégáink örömmel állnak rendelkezésére.

Hívjon minket: H-V: 8-20.

Legalacsonyabb ár garancia: Ha a megrendelt utazást az utazásszervezőnél kedvezőbb áron találja, visszatérítjük az árkülönbözetet, valamint 40.000 Ft jutalmat adunk!

Bővebben >