Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Last Minute utazások – akciókkal és kedvezményekkel!

TOP last minute ajánlat

Egyiptom Egyiptom (2 075 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 29 °C Tenger hőmérséklete: 24 °C 169 187 Ft
Törökország Törökország (38 644 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 32 °C Tenger hőmérséklete: 24 °C 108 685 Ft
Tunézia Tunézia (682 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 29 °C Tenger hőmérséklete: 22 °C 183 200 Ft
Ciprus Ciprus (797 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 28 °C Tenger hőmérséklete: 24 °C 121 916 Ft
Görögország Görögország (4 136 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 30 °C Tenger hőmérséklete: 22 °C 109 700 Ft
Spanyolország Spanyolország (335 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 25 °C Tenger hőmérséklete: 21 °C 123 950 Ft
Olaszország Olaszország (4 079 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 28 °C Tenger hőmérséklete: 22 °C 15 938 Ft
Kanári-szigetek Kanári-szigetek (13 042 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 25 °C Tenger hőmérséklete: 22 °C 123 950 Ft
Horvátország Horvátország (754 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 27 °C Tenger hőmérséklete: 21 °C 19 952 Ft
Montenegró Montenegró (9 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 28 °C Tenger hőmérséklete: 22 °C 103 890 Ft

Összes last minute utazás

Last minute üdülések - akciós utazás - Invia.hu

Last minute ajánlatok az Invia.hu-n

Last Minute kedvezmények - kockázat nélkül

Az Invia csupán megbízható, megfelelően biztosított és ellenőrzött utazási irodák last minute ajánlatait kínálja; utasaink visszajelzései alapján pedig az irodák által ajánlott szállásokat is ellenőrizheti a legnagyobb, független, magyar nyelvű hoteladatbázisban, hogy biztosan az igényeinek leginkább megfelelő szállásra essen a választása.

Ajánlatainkat ugyanolyan feltételek mellett és ugyanazon az áron kínáljuk Önnek, mint az utazás szervezője, vagyis azokra minden akció és kedvezmény érvényesíthető - melyek közül egy egységes, könnyen összehasonlítható és átlátható rendszerben keresheti meg a legjobbat, vagy kérheti utazási szakértőinket, hogy az Ön által megadott paraméterek alapján keressék meg azt. Mindezt a Magyarországon egy helyen elérhető legnagyobb kínálatból, így nem kell weboldalak vagy katalógusok, valamint eltérő feltételek tucatját, egyenként összehasonlítania.

Áttekinthető és folyamatosan frissített kínálat az egész világba

A last minute utak kínálatát  az Invia.hu weboldalán folyamatosan frissítjük.  Áttekinthető kínálat, széles választék, gyorsan és egyszerűen összehasonlítható árak, teljeskörű tájékoztatás, korrekt ügyintézés -  az Invia neve, sokéves tapasztalata és évi több ezer, elégedett ügyfele mindezekre garancia.

A bőséges szállás- és csomagtúra kínálaton felül az Invia.hu tapasztalt és felkészült ügyintézőkkel, valamint széleskörű információs adatbázissal várja kedves volt és leendő utasait, mellyel megkönnyíti ügyfelei számára a szükséges információk megszerzését, tájékozódást és a döntést.

Könnyű és kényelmes ügyintézés

A Last Minute utazásokat a nap 24 órájában, a hét minden napján megrendelheti. Munkatársaink a megrendelést követően rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot, majd az utazási szerződést és a többi szükséges okmányt faxon, e-mailben, postán vagy személyesen adják át Önnek.