Utazásszervezők

Az Invia a legnagyobb online utazásközvetítő iroda Közép- és Kelet-Európában. Magyarországon közel 100 magyar, osztrák és német utazásszervező iroda 1.000.000 utazását kínáljuk, melyek mindegyikét etikus és törvényes működés, elhivatottságon alapuló munka, sok éves tapasztalat és a működéshez szükséges jogszabályi, valamint megfelelő mértékű vagyoni biztosíték jellemzi. Utazásszervező partnereink száma évről évre növekszik, együttműködésünk feltételeit pedig elégedettségük és utasaink visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztjük.
Amennyiben rendelkezik utazásszervezői tevékenységgel és szeretne velünk együttműködni, kérjük, az alábbi hivatkozáson keresztül olvassa el rövid tájékoztatónkat, majd vegye fel a kapcsolatot termék menedzserünkkel.

Mi a különbség az „utazásszervező“ és „utazásközvetítő“ irodák között?

Az utazásszervező saját árualapot (szervezett utakat; utazási csomagokat) állít össze és értékesíti, az utazásközvetítő viszont az utazásszervező által már összeállított utazásokat értékesíti, vagyis nem szervez és nem állít össze utazási csomagokat. Az általa hozzáadott értéket az elérhető kínálat szélessége, az azokban szereplő ajánlatok könnyű, átlátható és egységes rendszerben lehetséges összehasonlítása, valamint utazási szakértőinek mindenre kiterjedő figyelme, véleménye, tapasztalata és ügyfélszolgálati attitűdje képviselik.
Weboldalunkon aktuális igényei és preferenciái alapján az egész piacot lefedő ajánlatok közül válogathat, a választásban pedig bármikor számíthat kollégáink segítségére.

Együttműködő szervezőirodák

A velünk együttműködésben álló, kínálatunk részét képező utazási irodák száma folyamatosan nő. Jelenleg az alábbi utazásszervező irodákat tudhatjuk partnereink között:


0-1000

1000 Út 


A

AB Agro / AgraAnacapri TravelAnex Tour / Anubis Travel / Apollon Travel


B

Bono Utazás / Blue Sky / Budavár Tours


D

DerTour


E

ETI / Eurotrip


F

FTI


G

Grand Tours


H

Hon Tours


I

IBUSZ / ID Riva ToursInvia InternationalIstria 94 ToursIT Utazás


J

Jetwing / JTB


K

Kartago Tours / Kompas TouristikKozmapolitan & Vari


L

La Grotta / Last Call Travel / LMX


M

Met Travel / Morton’s TravelMontana ToursMouzenidis


N

Nyírség


O

Orex Travel / OTP Travel


P

Personal Tours / Premio TravelProko Travel


S

Schauinsland.DE / SOL Travel / Sport Travel / Sun & Fun


T

Taurus Reisen / TdM TravelTengerjáróTensiTouriniTravel LinesTS Tours / TUI


U

Unitravel / UnilineUtazás.infoUtazom.comUtazzitthon


V

Varis TravelViasale Travel / Vivaldi / Vtours


Zs

Z(s)eppelin