Utazásszervezők

213/1996. (XII. 23.) Korm. rendelet értelmében utazásszervező olyan utazási tevékenységet folytató vállalkozás, amely saját utazási terméket (szervezett utakat; utazási csomagokat) állít össze és értékesít. Az összes általa szervezett utazásért felelősséget vállal, ezenkívül vagyoni, illetve csődbiztosítással rendelkezik. Az utazásközvetítő viszont kizárólag az utazásszervező által már összeállított utazásokat értékesíti, vagyis nem szervez és nem állít össze utazási csomagokat.

Az Invia Közép és Kelet-Európa legnagyobb utazásközvetító irodája. Magyarországon közel 100 magyar, osztrák és német utazásszervező utazásait kínáljuk, melyek mindegyikét etikus és törvényes működés, elhivatottságon alapuló munka, sok éves tapasztalat és a működéshez szükséges jogszabályi, valamint megfelelő mértékű vagyoni biztosíték jellemzi. Utazásszervező partnereink száma évről évre folymatosan nő, együttműködésünk feltételeit pedig elégedettségük és utasaink visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztjük. Az általunk hozzáadott értéket az elérhető kínálat szélessége, az azokban szereplő ajánlatok könnyű, átlátható és egységes rendszerben történő összehasonlítása, valamint utazási szakértőinek mindenre kiterjedő figyelme, véleménye, tapasztalata és ügyfélszolgálati attitűdje jelentik. További nyomós érveink az alábbi hivatkozáson keresztül érhetők el.
Weboldalunkon aktuális igényei és preferenciái alapján az egész piacot lefedő ajánlatok közül válogathat, a választásban pedig bármikor számíthat kollégáink segítségére.

Együttműködő utazásszervezők

A velünk együttműködésben álló, kínálatunk részét képező utazási irodák száma folyamatosan nő. Jelenleg az alábbi utazásszervező irodákat tudhatjuk partnereink között:


0-1000

1000 Út 


A

AB Agro / AgraAnacapri TravelAnex Tour / Anubis Travel / Apollon Travel


B

Bono Utazás / Blue Sky International / Blue Sky Travel CZ/HUBudavár Tours


D

DerTour


E

ETI / Eurotrip


F

FTI


G

Grand Tours


H

Hon Tours


I

IBUSZ / ID Riva ToursInvia InternationalIstria 94 ToursItakaIT Utazás


J

Jetwing / JTB


K

Kartago Tours / Kompas TouristikKozmapolitan & Vari


L

La Grotta / Last Call Travel / LMX


M

Met Travel / Morton’s TravelMontana ToursMouzenidis


N

Nyírség


O

Orex Travel / OTP Travel


P

Personal Tours / Premio TravelProko Travel


S

Schauinsland.DE / SOL Travel / Sport Travel / Sun & Fun


T

Taurus Reisen / TdM TravelTengerjáróTensiTouriniTravel LinesTS Tours / TUI


U

Unitravel / UnilineUtazás.infoUtazom.comUtazzitthon


V

Varis TravelViasale Travel / Vivaldi / Vtours


Zs

Z(s)eppelin