Utazásszervezők

Az Invia a legnagyobb online utazásközvetítő iroda Közép- és Kelet-Európában. Magyarországon közel 100 magyar, osztrák és német utazásszervező iroda 1.000.000 utazását kínáljuk, melyek mindegyikét etikus és törvényes működés, elhivatottságon alapuló munka, sok éves tapasztalat és a működéshez szükséges jogszabályi, valamint megfelelő mértékű vagyoni biztosíték jellemzi. Utazásszervező partnereink száma évről évre növekszik, együttműködésünk feltételeit pedig elégedettségük és utasaink visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztjük.
Amennyiben rendelkezik utazásszervezői tevékenységgel és szeretne velünk együttműködni, kérjük, az alábbi hivatkozáson keresztül olvassa el rövid tájékoztatónkat, majd vegye fel a kapcsolatot termék menedzserünkkel.

Mi a különbség az „utazásszervező“ és „utazásközvetítő“ irodák között?

Az utazásszervező az, aki saját árualapot (szervezett utakat, utazási csomagokat) állít össze és értékesíti azokat, az utazásközvetítő viszont nem saját maga szervezi meg és állítja össze az utazási csomagokat, hanem az utazásszervező által már összeállított utazásokat értékesíti. Az általa hozzáadott értéket az elérhető kínálat szélessége, az azokban szereplő ajánlatok könnyű, átlátható és egységes rendszerben lehetséges összehasonlítása, valamint utazási szakértőinek mindenre kiterjedő figyelme, tapasztalata és ügyfélszolgálati attitűdje képviselik.
Honlapunkon aktuális igényei és preferenciái alapján az egész piacot lefedő, az eredetivel megegyező árú ajánlatok közül válogathat, a választásban pedig bármikor számíthat kollégáink segítségére.

Együttműködő szervezőirodák

A velünk együttműködésben álló, kínálatunk részét képező utazási irodák száma folyamatosan nő. Jelenleg az alábbi utazásszervező irodákat tudhatjuk partnereink között:


0-1000

1000 Út 


A

AB Agro / AgraAnacapri TravelAnubis Travel / Apollon Travel


B

Bono Utazás / Blue Sky / Budavár Tours


D

DerTour


E

ETI / Eurotrip


F

FTI


G

Grand Tours


H

Hon Tours


I

IBUSZ / ID Riva ToursInvia InternationalIstria 94 ToursIT Utazás


J

Jetwing / JTB


K

Kartago Tours / Kompas TouristikKozmapolitan & Vari


L

La Grotta / Last Call Travel / LMX


M

Met Travel / Morton’s TravelMontana ToursMouzenidis


N

Nyírség


O

Orex Travel / OTP Travel


P

Personal Tours / Premio TravelProko Travel


S

Schauinsland.DE / SOL Travel / Sport Travel / Sun & Fun


T

Taurus Reisen / TdM TravelTengerjáróTensiTouriniTravel LinesTS Tours / TUI


U

Unitravel / UnilineUtazás.infoUtazom.comUtazzitthon


V

Varis TravelViasale Travel / Vivaldi


Zs

Z(s)eppelin