Segítségre lenne szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Elérhetőségek

orex travel logo

Schauinsland Reisen

A Schauinsland Reisen Németország egyik legrégebbi és legtapasztaltabb utazási irodája, már több mint 100 éve áll az utasok rendelkezésére, éppen ezért az utazási irodák megbízható "veteránjának" számít. Utazásait nemcsak Németországban, hanem a szomszédos országokban más utazási irodák is értékesítik.

Az előnyök közé tartozik a hosszú tapasztalat, a magas színvonalú szolgáltatás elfogadható áron, a panaszok alacsony száma, az egyéni üdüléstervezés lehetősége, illetve a kizárólag repülőjegyek vagy szállások értékesítése. A legnépszerűbb turisztikai célpontok Spanyolország, Portugália, Görögország, Törökország, Egyiptom, Tunézia, a Dominikai Köztársaság, Kuba, Kenya és Thaiföld.

A vállalatot 1918-ban Erich Kassner alapította Transportunternehmen Erich Kassner néven. Az 1960-as évek elején ifjabb Erich Kassner és felesége, Doris vette át az utazási irodát az apjától. 1997-ben Gerald Kassner folytatta a családi hagyományt, és átvette a vállalat vezetését. Kínálatunkban szerepel a Schauinsland Reisen Dynamisch, mint dinamikus utazásszervező is.

A nemzetközi utazásszervezők nem rendelkeznek magyarországi székhellyel, illetve hazai személyes elérhetőséggel. A velünk együttműködésben álló összes nemzetközi utazásszervező törvényileg rendben bejegyzett, megfelelő vagyoni biztosítás szerint működnek. Amennyiben a kiválasztott utazását nemzetközi utazásszervező biztosíja, úgy az utazási szerződés, a dokumentumok és a panaszból eredő esetleges követelések az utazásszervező bejegyzett anyaországára vonatkozó jogszabályok érvényesek.

Gyakori kérdések