A Világ legszebb egzotikus tájai minden évszakban

Az emberi kíváncsiság határtalan: a távoli tájak egzotikus klímája, a lenyűgöző helyi kultúra és a hangulat varázsa egyre többünket csábítanak arra, hogy felfedezzük a Világ legszebb tájait.
Mindez már nem csak született kalandorok számára elérhető: egy egzotikus utazás összes csodáját átélhetjük úgy is, hogy minden részlet előre meg van tervezve, a kényelem és a kivételes élmények pedig garantáltak!

Különleges úti célok

Különleges úti célok

Ismerje meg az Invia egzotikus kínálatát, melyben a Világ szinte minden tájának kivételes, exkluzív ajánlatait megtalálja.

Legjobb árak

Legjobb árak

Ajánlatok és kedvezmények széles választéka többletköltség nélkül: könnyen összehasonlítható, minden költséget tartalmazó árak!

Ellenőrzött minőség

Ellenőrzött minőség

Több, mint félmillió, korábbi utasaink visszajelzései alapuló, valódi szállásértékelés segít a megfelelő ajánlat kiválasztásában.

Szakértői segítség

Szakértői segítség

Tapasztalt utazási szakértőink örömmel állnak rendelkezésére: álmodozástól megérkezésig mindenben segítünk, forduljon hozzánk bizalommal!

Megbízhatóság

Megbízhatóság

Cégünk mögött Közép-Európa legnagyobb online közvetítő hálózata, valamint egy erős és megbízható befektetői alap áll.

A legnépszerűbb egzotikus úti célok

Az örök klasszikusoktól a szezon új kedvencein át a minden bakancslistán örökbérlettel rendelkező csodákig: fedezze fel a Világ legmesésebb, leglélegzetelállítóbb, legvarázslatosabb helyeit!

További egzotikus úti célok

Az évek óta töretlenül népszerű, vagy éppen mostanában divatossá vált úticélok mellett számos hely akad a Világon, ahol egész évben napsütés, strandidő, kulturális emlékek és természeti csodák várják:

Miért válasszunk egzotikus utazást?

Az egész évben elérhető egzotikus utak egyre népszerűbbek, akár a nyár meghosszabbítása, akár a tél előli menekülés a cél. Ideális helyszínként szolgálhatnak esküvők és nászutak alkalmával is - a párok kedvencei évek óta a Maldív-szigetek, Mauritius, a kubai Varadero, és Bora Bora szigete. First és Last Minute ajánlatokat is találhatunk ezekre a desztinációkra, melyekkel akár az All Inclusive ellátás is kedvezményesen érhető el.

Az Invia.hu az egzotikus utak és úticélok lenyűgöző palettáját kínálja mindazoknak, akik a földi paradicsomot kutatják, az évszakok váltakozásától függetlenül. Legyen szó az egész éves napsütésről, az igazi tengerparti feltöltődésről, vagy az izgalmas kalandokról, nálunk biztosan megtalálja az utat, amit keres!

Meríts inspirációt blogbejegyzéseink közül