Segítségre lenne szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Elérhetőségek

A Világ legszebb egzotikus tájai minden évszakban

Az emberi kíváncsiság határtalan: a távoli tájak egzotikus klímája, a lenyűgöző, helyi kultúra, a természet és a hangulat varázsa egyre többünket csábítanak arra, hogy felfedezzük a Világ legszebb tájait.
Ma ráadásul mindez már nem csak született kalandorok számára elérhető: egy egzotikus utazás összes csodáját átélhetjük úgy is, hogy minden részlet előre meg van tervezve, a kényelem és a kivételes élmények pedig garantáltak!

Az Invia.hu az egzotikus utak és úticélok lenyűgöző palettáját kínálja mindazoknak, akik a földi paradicsomot kutatják, az évszakok váltakozásától függetlenül. Legyen szó az egész éves napsütésről, az igazi tengerparti feltöltődésről, vagy az izgalmas kalandokról, nálunk biztosan megtalálod az utat, amit keresel!

További úti célok

Miért válasszunk egzotikus utazást?

Az egész évben elérhető egzotikus utak egyre népszerűbbek, akár a nyár meghosszabbítása, akár a tél előli menekülés a cél. Ideális helyszínként szolgálhatnak esküvők és nászutak alkalmával is - a párok kedvencei évek óta a Maldív-szigetek, Mauritius, a kubai Varadero, és Bora Bora szigete. First és Last Minute ajánlatokat is találhatunk ezekre a desztinációkra, melyekkel akár az All Inclusive ellátás is kedvezményesen érhető el. További információk

Mikor utazzunk egzotikus úticélokra?

Egy egzotikus nyaralás megtervezésénél érdemes figyelembe venni a változatos és változékony helyi időjárást, különös tekintettel az esős évszakra. Minden országnak más a klímája, érdemes előzetesen tájékozódni a választott ország utazás tervezett idején jellemző időjárási viszonyairól. Ha pedig időben elkezdi tervezni utazását, a First Minute ajánlatok segítségével előfoglalási kedvezményekkel válogathat a legjobb szállodák ajánlatai között.

Pihenésre van szüksége? Nyaraljon a Karib-térségben!

Kuba, a Bahamák, a Dominikai Köztársaság, Jamaica és Portorico, de a kisebb Barbados és Martinique szigetei is hihetetlen csodákkal várják a látogatókat a világ minden tájáról. Az azúrkék tenger, a fehér strandok, a helyiek jókedve és egy pohárka, a térségre jellemző rum mellett garantált a kikapcsolódás és a feltöltődés. A hőmérséklet sosem csökken 20 fok alá, és gyakran eléri a 35 fokot. Az esők általában az őszi hónapokkal érkeznek.

Élményekre és kalandokra vágyik? Fedezze fel Ázsiát!

Ázsia lenyűgöző természeti kincseivel, ősi műemlékeivel és kiváló konyhájával jelenleg a leglátogatottabb kontinens, ami az egzotikus nyaralásokat illeti. A legnagyobb érdeklődésre Bali, Thaiföld, Vietnam, Srí Lanka és a Maldív-szigetek tartanak számot a térségbe látogatók körében. Az uralkodó éghajlat és klíma regionálisan jelentősen eltérhet, ezért a nyaralás tervezésénél fontos feltérképezni az Ön által választott ország várható időjárását.

Aktív pihenést keres? Irány a Zöld-foki Köztársaság!

Zöld-fok népszerűsége az utóbbi időben sokat növekedett, hiszen viszonylag rövid repülési időt követően az utasok egy afrikai paradicsomban találhatják magukat. A helyi hotelek és több kilométer hosszú, mesés strandok magas, minden igényt kielégítő színvonalon működnek. A tiszta tenger, a hatalmas hegyek és a vulkanikus szigetcsoport életre szóló élményt biztosít az ide látogatóknak, de a szörf és a búvárkodás szerelmesei sem véletlenül rajonganak a térségért.

Utazáshoz kapcsolódó legfrissebb blogbejegyzések

Segítségre lenne szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Elérhetőségek