Segítségre lenne szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Elérhetőségek

A Világ legszebb egzotikus tájai egész évben várják!

Egyre többen, és egyre gyakrabban vállalkoznak a Világ legszebb tájainak felfedezésére - bár nincsenek közel, az egzotikus klíma, kultúra, természet és hangulat megérik a kicsit hosszabb, de kényelmes, és minden részletében előkészített utazást. Az Invia különleges, egzotikus utak és úticélok lenyűgöző választékát kínálja a földi paradicsomot, az egész éves napsütést, az igazi, tengerparti feltöltődést és izgalmas kalandokat kereső utasainak - minden évszakban!

Miért válasszunk egzotikus utazást?

Az egész évben elérhető egzotikus utak egyre népszerűbbek, akár a nyár meghosszabbítása, akár a tél előli menekülés a cél. Ideális helyszínként szolgálhatnak esküvők és nászutak alkalmával is - a párok kedvencei évek óta a Maldív-szigetek, Mauritius, a kubai Varadero, és Bora Bora szigete. First és Last Minute ajánlatokat is találhatunk ezekre a desztinációkra, melyekkel akár az All Inclusive ellátás is kedvezményesen érhető el. További információk

Mikor utazzunk egzotikus úticélokra?

Egy egzotikus nyaralás megtervezésénél érdemes figyelembe venni a változatos és változékony helyi időjárást, különös tekintettel az esős évszakra. Minden országnak más a klímája, érdemes előzetesen tájékozódni a választott ország utazás tervezett idején jellemző időjárási viszonyairól. Ha pedig időben elkezdi tervezni utazását, a First Minute ajánlatok segítségével előfoglalási kedvezményekkel válogathat a legjobb szállodák ajánlatai között.

Pihenésre van szüksége? Nyaraljon a Karib-térségben!

Kuba, a Bahamák, a Dominikai Köztársaság, Jamaica és Portorico, de a kisebb Barbados és Martinique szigetei is hihetetlen csodákkal várják a látogatókat a világ minden tájáról. Az azúrkék tenger, a fehér strandok, a helyiek jókedve és egy pohárka, a térségre jellemző rum mellett garantált a kikapcsolódás és a feltöltődés. A hőmérséklet sosem csökken 20 fok alá, és gyakran eléri a 35 fokot. Az esők általában az őszi hónapokkal érkeznek.

Élményekre és kalandokra vágyik? Fedezze fel Ázsiát!

Ázsia lenyűgöző természeti kincseivel, ősi műemlékeivel és kiváló konyhájával jelenleg a leglátogatottabb kontinens, ami az egzotikus nyaralásokat illeti. A legnagyobb érdeklődésre Bali, Thaiföld, Vietnam, Srí Lanka és a Maldív-szigetek tartanak számot a térségbe látogatók körében. Az uralkodó éghajlat és klíma regionálisan jelentősen eltérhet, ezért a nyaralás tervezésénél fontos feltérképezni az Ön által választott ország várható időjárását.

Aktív pihenést keres? Irány a Zöld-foki Köztársaság!

Zöld-fok népszerűsége az utóbbi időben sokat növekedett, hiszen viszonylag rövid repülési időt követően az utasok egy afrikai paradicsomban találhatják magukat. A helyi hotelek és több kilométer hosszú, mesés strandok magas, minden igényt kielégítő színvonalon működnek. A tiszta tenger, a hatalmas hegyek és a vulkanikus szigetcsoport életre szóló élményt biztosít az ide látogatóknak, de a szörf és a búvárkodás szerelmesei sem véletlenül rajonganak a térségért.

Utazáshoz kapcsolódó legfrissebb blogbejegyzések

Segítségre lenne szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Elérhetőségek