Segítségre lenne szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Elérhetőségek

Anubis Travel

Az Anubis Travel betöltve 17. évét továbbra is töretlenül biztosítja piaci rátermettségét és szakmába vetett elhivatottságát, melynek eredményeként több ezer elégedett ügyfelet tud maga mögött, akik a világ számtalan pontján kínált programok széles ajánlataiból válogathatnak.

Az utazni vágyók idén Törökország; a görög szigetek, mint Rodosz és Kréta; vagy Mallorca; illetve Egyiptom, vagyis Hurghada és Sharm El Sheik úti célok közül válogathatnak. Az üdüléseken felül számos kulturális programmal tűzdelt utazásokkal színesítjük palettánkat, akár kairói hétvégéről vagy nílusi hajóútról legyen szó. Ezenfelül a téli relaxációs pihenést is biztosítjuk, mellyel utasainkat nyárba repítjük, Dubai vagy akár Thaiföld elvarázsolt világába, illetve a világ számos csodáit hozzuk közelebb Jordánia és Izrael megtekintésével.

Foglalható úti célok a(z) Anubis Travel Kft. 2023-as kínálatából

Egyiptom Egyiptom (174 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 27 °C Tenger hőmérséklete: 24 °C 239 900 Ft
Görögország Görögország (75 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 28 °C Tenger hőmérséklete: 22 °C 116 900 Ft
Jordánia Jordánia (28 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 30 °C Tenger hőmérséklete: 25 °C 235 900 Ft
Törökország Törökország (180 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 31 °C Tenger hőmérséklete: 24 °C 171 900 Ft

Az Anubis Travel Utazási Iroda által kivált nyaralási lehetőségek teljes kínálata megtalálható az Invia oldalán, ahol azokat az összes, adott desztinációt érintő nyaralással együtt, egy áttekinthető, jól kereshető rendszerben tekintheti át, az eredeti árakkal megegyező díjakon.