Anubis Travel

Az Anubis Travel betöltve 17. évét továbbra is töretlenül biztosítja piaci rátermettségét és szakmába vetett elhivatottságát, melynek eredményeként több ezer elégedett ügyfelet tud maga mögött, akik a világ számtalan pontján kínált programok széles ajánlataiból válogathatnak.

Az utazni vágyók idén Törökország; a görög szigetek, mint Rodosz és Kréta; vagy Mallorca; illetve Egyiptom, vagyis Hurghada és Sharm El Sheik úti célok közül válogathatnak. Az üdüléseken felül számos kulturális programmal tűzdelt utazásokkal színesítjük palettánkat, akár kairói hétvégéről vagy nílusi hajóútról legyen szó. Ezenfelül a téli relaxációs pihenést is biztosítjuk, mellyel utasainkat nyárba repítjük, Dubai vagy akár Thaiföld elvarázsolt világába, illetve a világ számos csodáit hozzuk közelebb Jordánia és Izrael megtekintésével.

Foglalható úticélok a(z) Anubis 2021-es kínálatából

Egyiptom Egyiptom (132 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 25 °C Tenger hőmérséklete: 19 °C 165 300 Ft
Görögország Görögország (117 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 28 °C Tenger hőmérséklete: 22 °C 127 700 Ft
Spanyolország Spanyolország (30 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 18 °C Tenger hőmérséklete: 15 °C 213 100 Ft
Törökország Törökország (224 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 21 °C Tenger hőmérséklete: 18 °C 154 700 Ft

Az Anubis Travel Utazási Iroda által kivált nyaralási lehetőségek teljes kínálata megtalálható az Invia oldalán, ahol azokat az összes, adott desztinációt érintő nyaralással együtt, egy áttekinthető, jól kereshető rendszerben tekintheti át, az eredeti árakkal megegyező díjakon.