Segítségre lenne szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Elérhetőségek

EXPRESS TRAVEL INTERNATIONAL

A Németországból 20 éve induló és azóta sikerrel működő EXPRESS TRAVEL INTERNATIONAL évente több mint 500 ezer vendéget utaztat a Vörös-tenger üdülő övezeteibe, Európa számos országából. Magyarországon immár 6 éve tevékenykedik a cég, ezalatt az utasszám folyamatosan nőtt, az ETI márkanév alatt futó nyaralóprogramokat pedig egyre jobban megkedveli a magyar utazóközönség.

Kezdetben egyiptomi utak szervezésére specializálódtak, majd az évek során a közkedvelt úti célok egyre színesebb skáláját kínálták az utazni vágyóknak. Az első naptól kezdve nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy kizárólag olyan partnerekkel dolgozzanak együtt, akik minden tekintetben a legjobb minőséget nyújtják.

A magyar piacon is ismert és kedvelt RED SEA HOTELS lánc, valamint a nílusi hajóflotta, a GRAND CRUISES is a családi vállalkozás része lett, amely az európai piacon elért siker zálogának bizonyult. A bécsi iroda 2005. október 1-jén kezdte meg működését és november 3-ára már Bécsből és Salzburgból is elrepültek az első járatok a Vörös-tenger felé. A kétszemélyes iroda hamar egy 12 fős, összetartó, elhivatott és tapasztalt csapattá alakult.

A budapesti leányvállalat 2014. elején jött létre, a bécsi központtal és számos kiváló, belföldi utazásközvetítővel szoros együttműködésben.  6 év jelenlét után az ETI piacvezetővé vált Magyarországon egyiptomi charteres utak tekintetében, főszezonban hetente 1200-1400 utassal.

A RED SEA HOTELS lánc nagyszámú, visszatérő vendégköre már a törzsutas program, a MAHARA Club és az ETI teljes körű szervíz szolgáltatásait is élvezheti. A közvetlen szállodai transzfer és az early check-in és late check-out lehetősége a program számos további előnye közül csupán csak kettő, kiemelhető példa. 11 500 kolléga gondoskodik a helyszínen arról, hogy a vendégek a szabadságuk alatt a lehető legjobban érezzék magukat.

Mottónk: „ha Egyiptom, akkor ETI!”

Díjak, elismerések amelyekben részesültünk:

Foglalható úti célok a(z) ETI 2024-es kínálatából

Egyiptom Egyiptom (165 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 30 °C Tenger hőmérséklete: 26 °C 219 773 Ft
Görögország Görögország (275 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 33 °C Tenger hőmérséklete: 24 °C 158 128 Ft

Az ETI kínálata megtalálható a weboldalunkon, ahol további utazásszervezők kínálataival, egységes és átlátható rendszerben hasonlíthatja össze és választhatja ki álmai utazását.