Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Tisztelt: Lilla

Ezúton szeretnénk megköszönni önnek ezt a fantasztikus egy hetet amit az ön segítsége által vettünk igénybe.

Nagyon megvoltunk elégedve mindennel utazás, transferjárat, szálloda tisztasága, szolgáltatása, étkezés stb. Külön köszönjük az idegenvezető munkáját, segítőkészségét. Egy mondatba rögzítve minden tökéletes volt, bátran ajáljuk bárkinek. Szeretnénk a továbbiakban is önök által szervezett nyaralásban részt venni. A telefonszámukat elmentettük, és a továbbiakban keresni fogjuk önt.

További kellemes nyarat kívánunk.

Tisztelettel: Kun Attila

Bátran ajáljuk bárkinek, 2018.07.02.

Kedves Lívia és Orsolya!

Nagyon köszönöm a kedves, gyors és zökkenőmentes ügyintézést!

Remélem az utazással is minden rendben lesz, de annyit mostani tapasztalataimmal már ki merek jelenteni, hogy amikor csak tehetem Önöknél intézem majd utazásaimat!

Üdvözlettel,

(anonymus)

Amikor csak tehetem Önöknél intézem majd utazásaimat!, 2018.04.26.

Kedves Vivien!

Szeretném megköszönni Önnek, hogy ilyen gyorsan és flottul sikerült az utunkat lefoglalni, ebben nagy érdeme van Önnek!

A honlapjukon található „Kérdése van? Örömmel felhívjuk!”-ra kattintás utáni perctől kezdve Ön mindig minden kérdésemre nagyon gyorsan válaszolt, készségesen segített. Ennyire ügyfélbarát hozzáállással még nem találkoztam! Köszönöm szépen!

Kérem, levelemet továbbítsa felettesei felé, akik figyelemmel kísérik az Ön munkáját, hogy ők is büszkék lehessenek a csapatukra!

Üdvözlettel:

M.K.

Ennyire ügyfélbarát hozzáállással még nem találkoztam!, 2018.02.15.

Tisztelt Utazásszervező!

Magam és feleségem nevében is köszönetemet kívánom kifejezni az Önök által szervezett indiai „Aranyháromszög” utazásunk során tapasztalt kifogástalan és magas szintű kiszolgálás tárgyában.

2017. november 23-30. közötti időszakban részt vettünk az Invia.hu Utazásszervező Kft. közreműködésével, a Jetwing Hungary Utazási és Kereskedelmi Kft. szervezésében megtartott „Aranyháromszög” városlátogató túrán. Talán szokatlan a mai társadalomban az, hogy a jónak is hangot adunk, de éppen ezért láttam szükségesnek, hogy ne csak elégedetlen szavak, hanem pozitív vélemények is teret kapjanak.

Az utazásunkkal kapcsolatos adminisztratív munkát a Montana Tours Utazási Iroda Kft. (6720 Szeged, Somogyi B. u.20), azon belül is elsősorban Wierl Erika munkatársuk bonyolította le példás pontossággal. Utazásunk során mindent megkaptunk, ami a szerződésben foglaltatott, és azon felül is számtalan élménnyel gazdagodhattunk az indiai idegenvezetőnknek és a két gépkocsivezetőnek köszönhetően. A teljes utazás időtartama alatt kifogástalan modorral, jó felkészültséggel kísért bennünket mindhárom munkatársuk. Külön köszönet illeti Mr. Amar Singh Chauhan munkatársukat, aki rendkívüli felkészültségével, kiváló modorával és humorával valóban hihetetlenné és varázslatossá tette utunkat.

Sok sikert kívánunk valamennyi érintett munkatársuknak az elkövetkező évekre is, bízva egy újabb közös varázslatos utazásban.

Szikszai Ferenc és Szikszainé Farkas Katalin

Aranyháromszög, 2017.12.07.

Kedves Tamás,

kitöltöttem a kérdőívet!

Ezúton szeretném Önnek, és az Invia, illetve az utazásszervező Csapatának is megköszönni a segítséget! Minden szempontból elégedettek voltunk!

Életemben először foglaltam így, eddig mindet egyénileg intéztem, de nem csalódtam! A jövő évi nyaralásnál is Önökkel fogok tervezni!

Üdvözlettel,

Papp Nóra

A jövő évi nyaralásnál is Önökkel fogok tervezni!, 2017.11.06.

Kedves Nikolett!

Hazaérkeztünk az Önök által szervezett Nílusi hajóútról. Szeretnénk megköszönni, mert fantasztikusan sikerült!

Minden technikai dolog /szállás, transzfer, .../precízen működött, a szállások nagyon szépek, tiszták voltak, az étel finom és rengeteg, a személyzet mosolygós, segítőkész. Idegenvezetőnk Husszein mindenben segített, nagyon élményszerűen mesélt. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az utat, és az Önök irodáját!

Legközelebb is Önöket keressük meg , ha utazni szeretnénk!

Lőrincz Anikó

Legközelebb is Önöket keressük meg, 2017.11.02.

Kedves Barbara,

sajnos a kérdőívben nem volt lehetőségem kifejteni az irodájukkal kapcsolatos részletes véleményemet, ezért Önnek írnám meg, bízva abban, hogy továbbítja a megfelelő helyre.

Azon túl, hogy tökéltetesen elégedett vagyok az Ön/Önök közvetítői munkájával, külön szeretném kiemelni, hogy nagyon örültünk a tájékoztató leveleknek, az utazás előtti információknak és a visszaút előtti, transzferre vonatkozó email-nek, amit küldtek. Nagyon hasznos volt, hogy mindenről időben pontos tájékoztatást kaptunk, így nem késtünk le semmit (ellentétben más utasokkal, akik nem Önöknél foglalták az utazást), és minden további teendőnk érthető és egyértelmű volt.

Külön köszönöm az Ön segítségét és az azonnali válaszait a kérdéseimre.

Az utazás csodálatos volt, minden szempontból.

Köszönettel:

Sz. V.

Az utazás csodálatos volt, minden szempontból., 2017.09.18.

Kedves Tamás!

Először is szeretném megköszönni a közreműködését a foglalással kapcsolatban.

A 3. nyaralásunk volt amit az Inviánál foglaltam és a közeljövőben is biztosan itt fogok. Az idei nyaralás is nagyon szuper volt, az eddigi legjobb.

Szép szállodában voltunk, tiszta, modern szobát kaptunk tv, hűtő, klímával felszerelve. A reggeli és a vacsora nagyon választékos, rengeteg étel közül tudtunk választani: 4-5 féle hús, 4-5 féle köret, 3-4 féle saláta, levesek, gyümik, sütemények, 4-5 féle üdítő, sör, bor... még leírni is sok, mekkora kínálat volt, reggelinél szintén nem szenvedtünk semmiben hiányt.

A part nagyon közel volt a szállodához, ha ezt tudom, hogy közvetlen a part mellett kivan alakítva betonos több km-es szakasz, biztos beteszem a futó cipőmet is! :)

Egyszóval nem tudok rosszat mondani, minden elvárásnak tökéletesen megfelelt a szálloda! Köszönöm még egyszer a segítségét, hogy megtaláltuk ezt a szállodát!

Wenczler Vivien

Az idei nyaralás is nagyon szuper volt, 2017.08.21.

Kedves Tamás!

Megelőzött a kérdőívvel Tamás, ugyanis föl szerettem volna hívni Önt. Szeretném megköszönni a precíz lebonyolítást, a figyelmességét, a kitartását a hotel kiválasztásában. A férjem az utolsó napon azt mondta: Hívd fel a Tamást és mondd meg neki, szervezheti a jövő évi nyaralásunkat is. Ha visszakapom a kérdőívet, kitöltöm nagyon szívesen. Később részletesebben írok az élményeimről, tapasztalataimról.

Üdvözlettel Fné H.Ágnes

Szeretném megköszönni a precíz lebonyolítást, 2017.08.17.

Kedves Boglárka!

Szeretném megköszönni Önnek és kollégáinak, hogy hozzásegítettek bennünket egy szuper családi nyaraláshoz. Nagyon jól éreztük magunkat, a szállás jó volt, és az idegenvezető pedig kedves és körültekintő.

Még egyszer KÖSZÖNÖM!

Üdvözlettel:

Megyeri Péter

Szuper családi nyaralás, 2017.08.01.

Kedves Luca!

Ismételten egy csodálatos nyaralást töltöttünk el az Invia szervezésében a Hermes Hotelben. Teljes mértékben elégedettek voltunk mindennel.

Önnek külön köszönöm az ajánlatát, a segítőkészségét és kedvességét.

Jövőre ismét keresni fogom.

Üdvözlettel:

D. Erzsébet

Teljes mértékben elégedettek voltunk, 2017.07.19.

Kedves Alexandra és Szabina!

Köszönjük segítségüket, munkájukat a nyaralásunkkal kapcsolatban.

Fantasztikus volt a nyaralás, Ciprus gyönyörű, minden rendben volt, mind az utazással, a szállással, ellátással, mindennel. Maximálisan elégedettek vagyunk.

Még egyszer köszönjük, csak ajánlani tudjuk cégüket.

További kellemes napot!

Orbán Péter és családja

Csak ajánlani tudjuk cégüket, 2017.07.14.

Kedves Dóra!

Szeretném megköszönni a sok segítséget az utazásunkkal kapcsolatban.

Minden tökéletes volt, nagyon jól sikerült.

Jövőre is valami ilyesmit tervezünk, így fogom majd Önöket keresni.

Még egyszer köszönöm, és további sikeres munkát kívánok!

Üdvözlettel:

Zs.Zs.

Minden tökéletes volt, 2017.07.14.

Kedves Tomi,

Nagyon nagyon szepen koszonjuk isteni volt!!!! olyan szomoruak voltunk hazajonni, de tenyleg. Es nagyon szepen koszonjuk a kedves szervezest meg az intezkedest.

Kereshetunk esetleg maskor is ha utazni indulnank, tudsz segiteni majd? :)

Ha meg esetleg van vmi elegedettsegi kerdoiv en Teged nevezlek meg a honap munkatarsanak a kedves es gyors ugyintezesert! :)

Puszilunk es koszonjuk szepen megegyszer!

Adri

A hónap munkatársa, 2017.06.27.

Tisztelt Geszler Kyra!

Ezúton is szeretném külön Önnek megköszönni a segítségét, emberségét, mellyel segített ennek a meglepetés nyaralásnak a megszervezésében. Féltem tőle, hogy ilyen közvetítővel történő utazás szervezés hogyan fog sikerülni, de most már tudom, hogy Önökhöz fogok fordulni legközelebb is.

Nagyon köszönöm!

Szép napot!

Kapornai Tímea

Meglepetésnyaralás, 2017.06.26.

Kedves Alexandra!

Nagyon köszönöm Önnek, hogy rengeteget segített az utazásunk kiválasztásában! Mérhetetlen türelmével, a sok kérésünk teljesítésével, valóban emlékezetessé vált a dominikai nyaralásunk!

Szép napokat kívánva:

Dr. Patai Kálmánné

Valóban emlékezetessé vált a nyaralásunk, 2017.03.22.

Kedves Szabó Alexandra és Tar Orsolya!

Köszönjük szépen a gondos szervezést, az utazás, a transzfer és a hotel is (deluxe szobát kaptunk, standard helyett) remek volt. Az elmondottak is teljesen helytállóak voltak és sokat segítettek nekünk.

Csak ajánlani tudom Önöket minden ismerősünknek!

Üdvözlettel: L. Péter

Köszönjük szépen a gondos szervezést, 2017.01.27.

Kedves Bettina!

Tegnapi nap haza érkeztünk az utazásról! Ezúton szeretném megköszönni Önnek a sok-sok segítségét, s, hogy mindig válaszolt a fárasztó kérdéseimre! Szuperül éreztük magunkat!

Még egyszer köszönöm: G.L.

Szuperül éreztük magunkat, 2016.12.29.

Csodálatos volt az utazás, maximálisan meg voltunk elégedve mindennel, 10 pont. Az irodájukat nagyra értékelem, nem véletlen, hogy már többször igénybe vettük szolgáltatásaikat. Bettina sokat és hatékonyan segített az utazási előkészületekben, köszönet neki is.

üdv. Szabó Zsuzsa

Dícséret, 2016.12.28.

Kedves Bettina!

Koszonom szepen a segitseget hihetetlen kedves es profi volt, biztos vagyok benne, hogy legkozelebb is Ont fogom keresni.

Udvozlettel: F.P.

Legközelebb is Önt fogom keresni, 2016.12.08.

Az Ön értékesítője:

H-K: 9-20 | Sze-P: 9-19 | Szo: 9-14:30 | V: 10-15:30 +36 1 501 5600