Velünk utaztak

Az elmúlt 15 évben több százezer utas szavazott bizalmat nekünk, cégcsoport szinten pedig több, mint félmillió valós személyektől származó értékelés nyújthat segítséget álmai utazásának megválasztásában.

Názory klientů na služby cestovní agentury Invia

Utasaink visszajelzései

Önök a legjobbak! Január 2022

Tisztelt Hölgyem!

Már volt szerencsénk háromszor önökkel utazni Törökországba!!!! Akkor gyerekekkel együtt mentünk, most már sajnos felnőttek, így feleségemmel ketten mennénk.

Három szállodát néztünk ki és azt szeretném kérni, hogy a legjobb árajánlatot küldjék el számunkra. A legmegfelelőbb utazásszervező cégtől...

Segítségüket előre is köszönöm szépen!!!

Önök a legjobbak!!!!

Máskor is szívesen választjuk Önöket Október 2019

Kedves Lilla!

Köszönjük segítőkészségüket a tökéletes nyaralás megvalósításában.

Biztos, hogy máskor is szívesen választjuk Önöket.

Szép napot,

Puskás Brigitta

Minden nagyszerű volt Október 2019

Kedves Szilvia,

Nagyon szépen köszönjük a szervezést! Minden nagyszerű volt! A kérdőívet is kitöltöttem Önöknek :)

Bízom benne, hogy hamarosan újra felkereshetjük Önöket.

Még egyszer köszönünk mindent!

Üdv

Rita

Ajánlani fogom a barátaimnak Október 2019

Kedves Lilla!

Nagyon hálásak vagyunk az ajánlatáért. Csodálatos szép nyaralás volt, minden igényt kielégítő. Éppen ezért kérem a jövő évre Törökországba vagy Bulgáriába legyen szíves nekünk egy hasonló minőségű és kedvező áru nyaralás keresni.

Ajánlani fogom a barátaimnak (nekünk is így ajánlották).

Sajnos velem történt egy baleset, de azt is megoldottuk, Remélem a biztosítóval is ilyen könnyen fog menni a dolog mint Önökkel.

Tisztelettel:

Binderné Rapi Mária

Fantasztikusan jól sikerült minden Szeptember 2019

Kedves Lilla!

Elküldtem az "értékelést", melynek terjedelme/tartalma valószínűleg meghaladja a kívánt mértéket.

Sajnálom, de ez már ilyennek sikeredett. Remélem, nem tűnik "ömlengésnek". Fantasztikusan jól sikerült minden. Hogy ez így alakult, ahhoz az Ön - kezdetektől (2019.02.18. ? talán) - általam tapasztalt tájékozottsága, segítőkészsége, kedvessége, munkája is nagyban hozzájárult! Ha majd "lecsillapodik" a szezon, lehetséges, hogy ismét telefonálok...még csak azt döntöttük el, hogy jövőre is menni kell valahova...! Azt elfelejtettem a kérdőívbe beírni, hogy sem "ferihegyen" sem az Antályába történő érkezést követően a kihelyezett idegenvezetőkkel nem volt semmi baj! Tették a dolgukat, talán még többet is!

Üdvözlettel:

Juhász János és felesége

Juhászné bodor Magdolna

Életünk eddigi legjobb nyaralása volt! Szeptember 2019

Kedves Lilla!

Nagyon nagyon szépen köszönjük a segítséget. Életünk eddigi legjobb nyaralása volt. :)

Jövő nyárra Egyiptomot tervezzük. Ha lehetséges ugyanúgy a segítségedet szeretnénk kérni.

Köszönjük szépen még egyszer.

Szabolcsi Balázs

ajánlom mindenkinek Augusztus 2019

Mi Tunéziában voltunk, Hovanyecz Szonja intézte kitartó, türelmes munkával az Inviánál. Őt ajánlom mindenkinek, nem ismer lehetetlent!

anonymous

Ajánljuk másoknak is Augusztus 2019

Kedves Vivien!

Egy nagyszerű nyaralást tudhatunk magunk mögött. Minden tekintetben szuper volt, a férjem szerint az eddigi legjobb. Legközelebb is szívesen utazunk az Invián keresztül, és ajánljuk másoknak is.

Köszönjük a munkáját!

Üdvözlettel:

B. K. Á.

Köszönjük a munkáját! Július 2019

Kedves Daniel!

Nagyon jol ereztuk magunkat, szuper volt ez a hely, jol ki is toltottem az ertekelest.:)

Koszonjuk a munkajat!

Tovabbi szep nyarat,

Luca&Berni

Köszönöm mindenre kiterjedő, figyelmes munkáját Július 2019

Kedves Alexandra!

Szeretném Önnek személy szerint megköszönni, hogy nyaralásunkat ilyen kiválóan megszervezte. Köszönöm mindenre kiterjedő, figyelmes munkáját.

Önnek személy szerint kívánom, hogy még sok ilyen szép utazást szervezzen a résztvevők nagy megelégedésére, és a hálás köszönet adjon erőt és kitartást a további tevékenységéhez.

Még egyszer a résztvevők nevében nagyon köszönök mindent.

További sikereket kívánok.

Szép napot!

Üdvözlettel:

Petneházi Marianna

Gyors, pontos, precíz Július 2019

Kedves Invia,

Szeretném megköszönni a múlt hónapban felmerült problémám korrekt kezelését az Invia csapatának, illetve különösképpen szeretném Haluska Tamás munkáját méltatni, az első pillanattól kezdve a problémám megoldásán dolgozott lelkiismerettel.

Eigner Dóra pedig igazán fogyasztóbarát kompromisszumkész ember, aki gyors, pontos, precíz tájékoztatását adott nekem.

Üdvözlettel

Fogarasi Klaudia Gitta

Bátran ajánlom mindenkinek! Június 2019

Mindennel maximálisan elégedettek vagyunk. Az utazásunk remekül telt, az értékesítő munkatárs munkáját is dicséret illet. A weboldal nagyon felhasználóbarát, könnyen kezelhető. Bátran ajánlom mindenkinek!

Szabó Sándor

A jövőben is Önnel intézzük az utazásainkat Június 2019

Kedves Anna!

Nagyon köszönjük az áldozatos munkáját, hogy a nyaralásunkat megannyi bonyodalom leküzdésével segítette. Átérezve a helyzetet, hogy számunkra nagyon-nagyon fontos ez az utazás. Ha tehetjük, a jövőben is Önnel intézzük az utazásainkat.

Sándor & Hajnalka

Ajánlani fogjuk másoknak is November 2018

Kedves Anna!

Tegnap érkeztünk haza Alanyai üdülésünkről ami fantasztikusan sikerült.

Köszönet Önöknek és az összes többi dolgozónak akik hozzájárultak ahhoz, hogy ilyen helyen járhattunk. A Sun&Fun iroda idegenvezetőivel és a többi dolgozójával is nagyon meg voltunk elégedve.

A jövőben csakis az Önök által közvetített útra fogunk befizetni és ajánlani fogjuk másoknak is.

További jó munkát kívánunk!!!

K.K. és családja

Csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni Október 2018

Kedves Regina,

Kedden jöttünk haza az önök által szervezett tunéziai útról.

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek életem legjobb utazását, a tökéletes, precíz munkát, hogy barátnőmmel együtt mindketten egy csodálatos helyen tölthettük születésnapunkat!

Mindenről csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni.

Szeretnénk jövőre is menni és sokan csatlakoznának még hozzánk. Kérném szépen, hogy amint megjelenik a 2019-es előfoglalási program, jelezzék nekünk, azonnal száguldunk kiválasztani a következő csodát!

Még egyszer nagyon köszönjük, hálásak vagyunk mindenért, és gratulálunk a Kartago tours minden kedves dolgozójának is.

Szeretettel

Walczer Richardné

László Katalin

Korrekten, gyorsan, kommunikatívan, gördülékenyen Október 2018

Tisztelt Illés Nikolett!

Bár kicsit távolabb az utazástól, de nem elfeledve szeretném megköszönni a munkájukat. Mint Utazásközvetítő Iroda nagyon korrekten, gyorsan, kommunikatívan, gördülékenyen ment az ügyintézés még a helyettesítő kollégák esetében is. Egyetlen egy észrevételem lenne, az utazás befizetését nem igazolták vissza a befizetés napján, sem azt azt követő munkanap délelőttjén, ez megnyugtató lett volna, de végülis a telefonos megkeresésemet, mint korábban is, azonnal lereagálták és elindult ez a folyamat is, és a megrendelés és teljeskörű tájékoztatás rendben volt. A Kartago Tours idegenvezetője rendben volt, minden időben működött, az utazás, a külön programok szervezése. Összességében elégedettek voltunk mindennel. Örülünk és szerencsések vagyunk, hogy Önökhöz fordultunk az utazásunk megvalósításában.

További ilyen lelkiismeretes munkát kívánok.

Üdvözlettel: L. B.

Csupa jókat tudunk elmondani Október 2018

Üdvözlöm!

Csoportosan utaztunk Korfu szigetére repülővel szeptember 21-28-ig, ahol nagyon jól érzetük magunkat az INVIA valamint az IBUSZ jóvoltából. Szeretnénk külön köszönetet mondani az INVIA munkatársának, Faragóné Dobos Erikának, aki mindenben segítségünkre volt az utazás előtt. A Moraitikán található Panoráma Apartmannal is elégedettek voltunk a tulajdonosok vendégszeretetének köszönhetően. A Telepített idegenvezetőnkről, Gabiról is csupa jókat tudunk elmondani. Köszönjük!

Bóna Eszter és csoportja

Csodálatos volt a nyaralás Krétán Szeptember 2018

Kedves Alexandra!

Nagyon szépen köszönjük a segítségét, a munkáját. Csodálatos volt a nyaralás Krétán, nagyon jól éreztük magunkat! Remélem, hogy jövőre is sikerül ugyanígy.....

Üdvözlettel: Nagy Judit

Mindennel maximálisan elégedettek voltunk Szeptember 2018

Kedves Kertész Anna!

Természetesen kitöltöttem a kérdőívet csak egy pár szóban szeretném megköszönni Önnek ezt a Törökországi utat. Én nem is gondoltam arra, hogy szóba jöhetne Törökország. Féltem tőle.

Ön ajánlotta, hogy menjünk mert Ön is akkor jött haza és higgyem el hogy jó lesz. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk. Volt amikor egy kicsit meglepődtünk mert magyar szót nem sokat hallottunk de csodálatos nyaralásunk volt!!!

Munkájához további sok sikert kívánok!

Üdvözlettel:

I. Zsuzsa

Szeretném megköszönni a munkáját és a tanácsát Szeptember 2018

Kedves Lilla!

Megérkeztünk a Hotel Prensens-ből Sidéből:)

Ezúttal is szeretném megköszönni a munkáját, és a tanácsát a hotellel kapcsolatban. Nagyon jó választásnak bizonyult, s nyugodt szívvel ajálnható a többi ügyfelének is. Az utastársainkkal beszélgetve, a fakultatív utakon és a transzfer buszon ez szinte a legjobb ár érték arányban is.

Amit megjegyeznék hogy érdemes a tengerre néző szobát preferálni mert mi mindennel, így a takarítással is nagyon meg voltunk elégedve, de a sima kertre néző szobában lakóknak voltak kifogásaik :(

A part homokos, a víz isteni meleg, még így szeptemberben is az idő 41 fok körüli :)) A kihelyezett idegen vezető az Orextől, Mária is szuper. A delfinekkel való úszás pedig életre szóló élmény.

Egyszóval ez az utazás megérte az árát :)

Köszönettel: Mellis Krisztina