Valóban emlékezetessé vált a nyaralásunk 2017.03.22.

Kedves Alexandra!

Nagyon köszönöm Önnek, hogy rengeteget segített az utazásunk kiválasztásában! Mérhetetlen türelmével, a sok kérésünk teljesítésével, valóban emlékezetessé vált a dominikai nyaralásunk!

Szép napokat kívánva:

Dr. Patai Kálmánné

Köszönjük szépen a gondos szervezést 2017.01.27.

Kedves Szabó Alexandra és Tar Orsolya!

Köszönjük szépen a gondos szervezést, az utazás, a transzfer és a hotel is (deluxe szobát kaptunk, standard helyett) remek volt. Az elmondottak is teljesen helytállóak voltak és sokat segítettek nekünk.

Csak ajánlani tudom Önöket minden ismerősünknek!

Üdvözlettel: L. Péter

Szuperül éreztük magunkat 2016.12.29.

Kedves Bettina!

Tegnapi nap haza érkeztünk az utazásról! Ezúton szeretném megköszönni Önnek a sok-sok segítségét, s, hogy mindig válaszolt a fárasztó kérdéseimre! Szuperül éreztük magunkat!

Még egyszer köszönöm: G.L.

Dícséret 2016.12.28.

Csodálatos volt az utazás, maximálisan meg voltunk elégedve mindennel, 10 pont. Az irodájukat nagyra értékelem, nem véletlen, hogy már többször igénybe vettük szolgáltatásaikat. Bettina sokat és hatékonyan segített az utazási előkészületekben, köszönet neki is.

üdv. Szabó Zsuzsa

Legközelebb is Önt fogom keresni 2016.12.08.

Kedves Bettina!

Koszonom szepen a segitseget hihetetlen kedves es profi volt, biztos vagyok benne, hogy legkozelebb is Ont fogom keresni.

Udvozlettel: F.P.

Gyors és precíz szervezés 2016.11.18.

Kedves Beáta!

Szeretném megköszönni a segítséget az Olaszországi szállásfoglalások gyors, precíz megszervezésében, és a türelmet. Minden nagyon jól alakult, csodálatos volt az út.

Köszönöm: Rita

A legjobb üdülés 2016.10.05.

Kedves Bettina!

Szeretném megköszönni mindhármunk nevében a segítségét és a munkáját amit számunkra nyújtott és angyali türelmét! Számunkra a legjobb üdülés volt az Ön által ajánlott. Mindent nagyon köszönünk, és jó munkát kívánunk Önnek és az Inviának!!!

Szeretettel üdvözlöm mindhármunk nevében: Obsitosné Mária

Nem lehetek elég hálás 2016.08.24.

Kedves Eszter!

Nem lehetek elég hálás önnek a nyaralási ajánlatáért! Nagyon örülök hogy az ön által ajánlott Hotel Padovát választottam! Eszméletlen nyaralás volt igényes tiszta helyen! Minden szuper volt, de ez az ön kitartó munkája nélkül nem valósulhatott volna meg!

Még egyszer nagyon köszönöm, és remélem még megyünk ön, ill. Önök által több helyre!

Tisztelettel: Baranyai Csaba

Az Invia.hu-t csak ajánlani tudom mindenkinek 2016.08.23.

Kedves Luca!

Ezúton szeretném megköszönni segítő munkáját a nyaralásunk ügyében! Az Invia.hu-t csak ajánlani tudom mindenkinek aki utazni szeretne. Készségesek, kedvesek és mindent megpróbálnak megtenni, hogy összejöjjön egy kellemes nyaralás a nyaralni vágyóknak.

Köszönöm a remek ajánlatot Krétára!

További jó munkát!

Üdv.

Sramek Erika

Köszönetet szeretnék mondani 2016.08.08.

Kedves Invia csapat,Szabó Zsófia és Alexandra!

Köszönetet szeretnék mondani a tökéletes nyaralásunk után, minden szuper és teljes luxus, élmények és csodálatos egy szabadság volt!

Köszönet, és további jó munkát, sok ilyen szervezést kivánunk Önöknek!

Hurai Attila és családja

További jó, és ugyanilyen kedves, odaadó munkát kívánok a jövőben is! 2016.08.04.

Kedves Beáta!

Kitöltöttem az Ön által küldött kérdőívet! :-) De szeretném Önnek személyesen is megköszönni az egészet, a munkáját, a segítségét! :-) A nyaralás fantasztikusan sikerült, csodás élményekkel gazdagodtunk. :-) A Vigilia Parkot bárkinek ajánlom, és Ön is ajánlhatja, mert az a hely egy csúcs!!!! A tetőterasz egy álom... a szobák tágasak voltak, mindennel felszerelve, valóban az Óceánra néző kilátással ...tisztaság is volt!!! (...) Szóval ahhoz képest, hogy milyen utolsó pillanatban választottuk ezt a szállodát, jobbat el se tudtunk volna képzelni! :-)

Hálás szívvel üdvözlöm, és további jó, és ugyanilyen kedves, odaadó munkát kívánok a jövőben is:

Kovács-Holup Éva

Egészen biztos, hogy találkozunk még! 2016.08.03.

Kedves Alexandra,

Én is gondoltam rá, hogy bemegyek az irodába, és megköszönöm mindenkinek személyesen, a rugalmas ügyintézést, a maximális segitséget!!!! (...) Bárkinek ajánlom! A hotelt is, és Önöket is dicsértem, a kedvességüket, segitőkészségüket!!! Még egyszer nagyon szépen köszönjük! Egészen biztos,hogy találkozunk még!

Köszönöm szépen, Gáti Andrásné

Kifejezem hálás köszönetemet a közreműködésért 2016.06.20.

Kedves Pálma!

Már Tenerifén is terveztem, hogy mindenképpen kifejezem hálás köszönetemet a közreműködésért, a rugalmasságáért a gyorsaságért és a kedvességéért!! :)) A nyaralás fantasztikus volt, mind a szállás, mind az utazás illetve a ViaSale iroda munkatársai is nagyon kedvesek és készségesek voltak (amennyiben van rá lehetőség, kérem közvetítse nekik is köszönetemet)!! :)) Nagyon-nagyon köszönök mindent! Legközelebb is Ön illetve az irodájuk fog eszembe jutni! :)

Üdvüzlettel: Hajas Anett

Köszönöm! 2016.06.10.

A kiszolgálás/ügyintézés 10 pontos volt (10-es skálán :))
Ügyfélszolgálattal kapcsolatos munkakör révén azt mondhatom, hogy valódi ügyfélélményben volt részem.

Köszönöm! üdv, É.Ferenc

Álomnászút 2016.06.07.

Kedves Bea,

Ezúton szeretnénk hálásan megköszönni neked az álomnászutunkat. :) Köszönjük, hogy elviselted a sok módosítást és kérést, hálásak vagyunk azért, hogy minden tökéletesen előkészített volt és minden meseszép. Köszönjük a munkád és további sok sikert neked! Ha legközelebb utazunk, akkor is Téged keresünk majd meg.

Üdvözlettel: Darázs Era

Köszönjük a segítséged és türelmed 2016.02.08.

Kedves Zsolt!
Nagyon nagyon köszönjük a segìtséged és türelmed utazásunkkal kapcsolatban. Gyönyörű volt, kedves emberek, hihetetlen elmény...vissza fogunk mèg menni ebbe a gyönyörű országba! A kérdőívet természetesen hamarosan kitöltöm :) Sok utazót Neked!!!

Köszönöm a szervezést és a segítséget! 2016.01.25.

Kedves Zsolt,

Köszönöm a szervezést és a segítséget! Nagyon jól éreztük magunkat, ha lehetett volna még maradunk pár hónapot... :) Minden nagyon szuper volt, a szálloda is nagyon jó választás volt. A helyi idegenvezető hölgy zseniális!! Nagyon jót kirándultunk megmutatta az egész szigetet, mindenben a segítségünkre volt. Kitöltöttem a kérdőívet is, beleírtam hogy külön köszönjük a figyelmes szervező munkáját!  A következő nyaraláskor remélem találunk hasonlóan jó programot! További sok sikert a munkájához!

Üdvözlettel és köszönettel: Kiss Gábor

Külön köszönet 2015.10.28.

Márciusban foglaltunk barátokkal együtt az INVIA utazási irodánál egy tunéziai nyaralást. Több módosítás, változtatás, lemondás, névcsere után az indulási nap előtt Bulgária lett Tunéziából. A rengeteg probléma, kavarás ellenére Papp Zsolt mindvégig udvarias, segítőkész, EMBERI maradt- külön köszönet neki!!!!

Jó döntés volt az INVIA 2015.09.26.

2015.01.13-án kíváncsiságból megnéztem az INVIA ez évre vonatkozó ajánlatát. A honlap könnyen kezelhető, áttekinthető. Mivel sok utazási irodával kerültem már eddig is kapcsolatba  - egyénileg is sok családi nyaralást szerveztem - van tapasztalatom, összehasonlítási alapom. Az INVIA kínálata széleskörű, számunkra kedvező árfekvésű volt. Felhívtam a feltüntetett telefonszolgálatukat, ahol a fiatal, ám mégis a kellő jártassággal rendelkező hölgy türelmesen meghallgatta kérdéseimet a kiválasztott úttal kapcsolatban. Nem éreztem azt, hogy ráakart volna beszélni bármire. Válaszai, türelme, hozzáértése segítette meghozni  közös döntésünket  feleségemmel a kiválasztott programmal kapcsolatban. Nem volt tolakodó s ez szimpátiát, bizalmat keltett. Később is - amikor már megtörtént az út lefoglalása - mindvégig segítőkész volt. De ez a többi munkatársra is jellemző. Most pedig amikor már hazaérkeztünk a nyaralásról bátran elmondhatjuk, hogy jó döntés volt az INVIA és az utazásszervező ajánlatai közül választani. Nem volt "zsákbamacska" ! J. János

Köszönjük a segítőkészséget és gyorsaságot 2015.09.25.

Kedves Orsolya!
Köszönjük az Invia csapatának segítőkészségét, gyorsaságát :)
Üdvözlettel:Pallag Boglárka

Az Ön értékesítője:

Ingyenesen hívható: H-P: 09:00-18:00 | Szo-V: 10:00-18:00 06 80 100 200 +40 316 300 926