Kedves Daniel!

Nagyon jol ereztuk magunkat, szuper volt ez a hely, jol ki is toltottem az ertekelest.:)

Koszonjuk a munkajat!

Tovabbi szep nyarat,

Luca&Berni

Köszönjük a munkáját!, 2019.07.29.

Kedves Alexandra!

Szeretném Önnek személy szerint megköszönni, hogy nyaralásunkat ilyen kiválóan megszervezte. Köszönöm mindenre kiterjedő, figyelmes munkáját.

Önnek személy szerint kívánom, hogy még sok ilyen szép utazást szervezzen a résztvevők nagy megelégedésére, és a hálás köszönet adjon erőt és kitartást a további tevékenységéhez.

Még egyszer a résztvevők nevében nagyon köszönök mindent.

További sikereket kívánok.

Szép napot!

Üdvözlettel:

Petneházi Marianna

Köszönöm mindenre kiterjedő, figyelmes munkáját, 2019.07.23.

Kedves Invia,

Szeretném megköszönni a múlt hónapban felmerült problémám korrekt kezelését az Invia csapatának, illetve különösképpen szeretném Haluska Tamás munkáját méltatni, az első pillanattól kezdve a problémám megoldásán dolgozott lelkiismerettel.

Eigner Dóra pedig igazán fogyasztóbarát kompromisszumkész ember, aki gyors, pontos, precíz tájékoztatását adott nekem.

Üdvözlettel

Fogarasi Klaudia Gitta

Gyors, pontos, precíz, 2019.07.04.

Mindennel maximálisan elégedettek vagyunk. Az utazásunk remekül telt, az értékesítő munkatárs munkáját is dicséret illet. A weboldal nagyon felhasználóbarát, könnyen kezelhető. Bátran ajánlom mindenkinek!

Szabó Sándor

Bátran ajánlom mindenkinek!, 2019.06.21.

Kedves Anna!

Nagyon köszönjük az áldozatos munkáját, hogy a nyaralásunkat megannyi bonyodalom leküzdésével segítette. Átérezve a helyzetet, hogy számunkra nagyon-nagyon fontos ez az utazás. Ha tehetjük, a jövőben is Önnel intézzük az utazásainkat.

Sándor & Hajnalka

A jövőben is Önnel intézzük az utazásainkat, 2019.06.05.

Kedves Anna!

Tegnap érkeztünk haza Alanyai üdülésünkről ami fantasztikusan sikerült.

Köszönet Önöknek és az összes többi dolgozónak akik hozzájárultak ahhoz, hogy ilyen helyen járhattunk. A Sun&Fun iroda idegenvezetőivel és a többi dolgozójával is nagyon meg voltunk elégedve.

A jövőben csakis az Önök által közvetített útra fogunk befizetni és ajánlani fogjuk másoknak is.

További jó munkát kívánunk!!!

K.K. és családja

Ajánlani fogjuk másoknak is, 2018.11.06.

Kedves Regina,

Kedden jöttünk haza az önök által szervezett tunéziai útról.

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek életem legjobb utazását, a tökéletes, precíz munkát, hogy barátnőmmel együtt mindketten egy csodálatos helyen tölthettük születésnapunkat!

Mindenről csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni.

Szeretnénk jövőre is menni és sokan csatlakoznának még hozzánk. Kérném szépen, hogy amint megjelenik a 2019-es előfoglalási program, jelezzék nekünk, azonnal száguldunk kiválasztani a következő csodát!

Még egyszer nagyon köszönjük, hálásak vagyunk mindenért, és gratulálunk a Kartago tours minden kedves dolgozójának is.

Szeretettel

Walczer Richardné

László Katalin

Csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni, 2018.10.16.

Tisztelt Illés Nikolett!

Bár kicsit távolabb az utazástól, de nem elfeledve szeretném megköszönni a munkájukat. Mint Utazásközvetítő Iroda nagyon korrekten, gyorsan, kommunikatívan, gördülékenyen ment az ügyintézés még a helyettesítő kollégák esetében is. Egyetlen egy észrevételem lenne, az utazás befizetését nem igazolták vissza a befizetés napján, sem azt azt követő munkanap délelőttjén, ez megnyugtató lett volna, de végülis a telefonos megkeresésemet, mint korábban is, azonnal lereagálták és elindult ez a folyamat is, és a megrendelés és teljeskörű tájékoztatás rendben volt. A Kartago Tours idegenvezetője rendben volt, minden időben működött, az utazás, a külön programok szervezése. Összességében elégedettek voltunk mindennel. Örülünk és szerencsések vagyunk, hogy Önökhöz fordultunk az utazásunk megvalósításában.

További ilyen lelkiismeretes munkát kívánok.

Üdvözlettel: L. B.

Korrekten, gyorsan, kommunikatívan, gördülékenyen, 2018.10.09.

Üdvözlöm!

Csoportosan utaztunk Korfu szigetére repülővel szeptember 21-28-ig, ahol nagyon jól érzetük magunkat az INVIA valamint az IBUSZ jóvoltából. Szeretnénk külön köszönetet mondani az INVIA munkatársának, Faragóné Dobos Erikának, aki mindenben segítségünkre volt az utazás előtt. A Moraitikán található Panoráma Apartmannal is elégedettek voltunk a tulajdonosok vendégszeretetének köszönhetően. A Telepített idegenvezetőnkről, Gabiról is csupa jókat tudunk elmondani. Köszönjük!

Bóna Eszter és csoportja

Csupa jókat tudunk elmondani, 2018.10.03.

Kedves Alexandra!

Nagyon szépen köszönjük a segítségét, a munkáját. Csodálatos volt a nyaralás Krétán, nagyon jól éreztük magunkat! Remélem, hogy jövőre is sikerül ugyanígy.....

Üdvözlettel: Nagy Judit

Csodálatos volt a nyaralás Krétán, 2018.09.28.

Kedves Kertész Anna!

Természetesen kitöltöttem a kérdőívet csak egy pár szóban szeretném megköszönni Önnek ezt a Törökországi utat. Én nem is gondoltam arra, hogy szóba jöhetne Törökország. Féltem tőle.

Ön ajánlotta, hogy menjünk mert Ön is akkor jött haza és higgyem el hogy jó lesz. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk. Volt amikor egy kicsit meglepődtünk mert magyar szót nem sokat hallottunk de csodálatos nyaralásunk volt!!!

Munkájához további sok sikert kívánok!

Üdvözlettel:

I. Zsuzsa

Mindennel maximálisan elégedettek voltunk, 2018.09.28.

Kedves Lilla!

Megérkeztünk a Hotel Prensens-ből Sidéből:)

Ezúttal is szeretném megköszönni a munkáját, és a tanácsát a hotellel kapcsolatban. Nagyon jó választásnak bizonyult, s nyugodt szívvel ajálnható a többi ügyfelének is. Az utastársainkkal beszélgetve, a fakultatív utakon és a transzfer buszon ez szinte a legjobb ár érték arányban is.

Amit megjegyeznék hogy érdemes a tengerre néző szobát preferálni mert mi mindennel, így a takarítással is nagyon meg voltunk elégedve, de a sima kertre néző szobában lakóknak voltak kifogásaik :(

A part homokos, a víz isteni meleg, még így szeptemberben is az idő 41 fok körüli :)) A kihelyezett idegen vezető az Orextől, Mária is szuper. A delfinekkel való úszás pedig életre szóló élmény.

Egyszóval ez az utazás megérte az árát :)

Köszönettel: Mellis Krisztina

Szeretném megköszönni a munkáját és a tanácsát, 2018.09.24.

Tisztelt Vezetőség!

Köszönetemet és hálámat szeretném kifejezni Önöknek azért, hogy olyan munkatársakkal dolgoznak, mint Kertész Anna.

Korábban sosem tapasztalt kedvességben, odafigyelésben, és maximális szakmai hozzáértésben volt részem munkatársuknak köszönhetően.

És a nyaralás még csak most jön :)

Munkájukhoz további sikereket kívánva:

dr. Varga Borbála

Korábban sosem tapasztalt kedvesség, 2018.09.21.

Tisztelt: Lilla

Ezúton szeretnénk megköszönni önnek ezt a fantasztikus egy hetet amit az ön segítsége által vettünk igénybe.

Nagyon megvoltunk elégedve mindennel utazás, transferjárat, szálloda tisztasága, szolgáltatása, étkezés stb. Külön köszönjük az idegenvezető munkáját, segítőkészségét. Egy mondatba rögzítve minden tökéletes volt, bátran ajáljuk bárkinek. Szeretnénk a továbbiakban is önök által szervezett nyaralásban részt venni. A telefonszámukat elmentettük, és a továbbiakban keresni fogjuk önt.

További kellemes nyarat kívánunk.

Tisztelettel: Kun Attila

Bátran ajáljuk bárkinek, 2018.07.02.

Kedves Lívia és Orsolya!

Nagyon köszönöm a kedves, gyors és zökkenőmentes ügyintézést!

Remélem az utazással is minden rendben lesz, de annyit mostani tapasztalataimmal már ki merek jelenteni, hogy amikor csak tehetem Önöknél intézem majd utazásaimat!

Üdvözlettel,

(anonymus)

Amikor csak tehetem Önöknél intézem majd utazásaimat!, 2018.04.26.

Kedves Vivien!

Szeretném megköszönni Önnek, hogy ilyen gyorsan és flottul sikerült az utunkat lefoglalni, ebben nagy érdeme van Önnek!

A honlapjukon található „Kérdése van? Örömmel felhívjuk!”-ra kattintás utáni perctől kezdve Ön mindig minden kérdésemre nagyon gyorsan válaszolt, készségesen segített. Ennyire ügyfélbarát hozzáállással még nem találkoztam! Köszönöm szépen!

Kérem, levelemet továbbítsa felettesei felé, akik figyelemmel kísérik az Ön munkáját, hogy ők is büszkék lehessenek a csapatukra!

Üdvözlettel:

M.K.

Ennyire ügyfélbarát hozzáállással még nem találkoztam!, 2018.02.15.

Tisztelt Utazásszervező!

Magam és feleségem nevében is köszönetemet kívánom kifejezni az Önök által szervezett indiai „Aranyháromszög” utazásunk során tapasztalt kifogástalan és magas szintű kiszolgálás tárgyában.

2017. november 23-30. közötti időszakban részt vettünk az Invia.hu Utazásszervező Kft. közreműködésével, a Jetwing Hungary Utazási és Kereskedelmi Kft. szervezésében megtartott „Aranyháromszög” városlátogató túrán. Talán szokatlan a mai társadalomban az, hogy a jónak is hangot adunk, de éppen ezért láttam szükségesnek, hogy ne csak elégedetlen szavak, hanem pozitív vélemények is teret kapjanak.

Az utazásunkkal kapcsolatos adminisztratív munkát a Montana Tours Utazási Iroda Kft. (6720 Szeged, Somogyi B. u.20), azon belül is elsősorban Wierl Erika munkatársuk bonyolította le példás pontossággal. Utazásunk során mindent megkaptunk, ami a szerződésben foglaltatott, és azon felül is számtalan élménnyel gazdagodhattunk az indiai idegenvezetőnknek és a két gépkocsivezetőnek köszönhetően. A teljes utazás időtartama alatt kifogástalan modorral, jó felkészültséggel kísért bennünket mindhárom munkatársuk. Külön köszönet illeti Mr. Amar Singh Chauhan munkatársukat, aki rendkívüli felkészültségével, kiváló modorával és humorával valóban hihetetlenné és varázslatossá tette utunkat.

Sok sikert kívánunk valamennyi érintett munkatársuknak az elkövetkező évekre is, bízva egy újabb közös varázslatos utazásban.

Szikszai Ferenc és Szikszainé Farkas Katalin

Aranyháromszög, 2017.12.07.

Kedves Tamás,

kitöltöttem a kérdőívet!

Ezúton szeretném Önnek, és az Invia, illetve az utazásszervező Csapatának is megköszönni a segítséget! Minden szempontból elégedettek voltunk!

Életemben először foglaltam így, eddig mindet egyénileg intéztem, de nem csalódtam! A jövő évi nyaralásnál is Önökkel fogok tervezni!

Üdvözlettel,

Papp Nóra

A jövő évi nyaralásnál is Önökkel fogok tervezni!, 2017.11.06.

Kedves Nikolett!

Hazaérkeztünk az Önök által szervezett Nílusi hajóútról. Szeretnénk megköszönni, mert fantasztikusan sikerült!

Minden technikai dolog /szállás, transzfer, .../precízen működött, a szállások nagyon szépek, tiszták voltak, az étel finom és rengeteg, a személyzet mosolygós, segítőkész. Idegenvezetőnk Husszein mindenben segített, nagyon élményszerűen mesélt. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az utat, és az Önök irodáját!

Legközelebb is Önöket keressük meg , ha utazni szeretnénk!

Lőrincz Anikó

Legközelebb is Önöket keressük meg, 2017.11.02.

Kedves Barbara,

sajnos a kérdőívben nem volt lehetőségem kifejteni az irodájukkal kapcsolatos részletes véleményemet, ezért Önnek írnám meg, bízva abban, hogy továbbítja a megfelelő helyre.

Azon túl, hogy tökéltetesen elégedett vagyok az Ön/Önök közvetítői munkájával, külön szeretném kiemelni, hogy nagyon örültünk a tájékoztató leveleknek, az utazás előtti információknak és a visszaút előtti, transzferre vonatkozó email-nek, amit küldtek. Nagyon hasznos volt, hogy mindenről időben pontos tájékoztatást kaptunk, így nem késtünk le semmit (ellentétben más utasokkal, akik nem Önöknél foglalták az utazást), és minden további teendőnk érthető és egyértelmű volt.

Külön köszönöm az Ön segítségét és az azonnali válaszait a kérdéseimre.

Az utazás csodálatos volt, minden szempontból.

Köszönettel:

Sz. V.

Az utazás csodálatos volt, minden szempontból., 2017.09.18.