Hogy miért az Invia a legjobb választás?

8 nyomós érvünk van az Invia utazásai mellett!

  • Garantált ár - Az utazásért egy forinttal sem kell többet fizetnie, az árak az utazásszervező által kínálttal teljesen megeggyeznek. Az Invia nem számol fel külön foglalási vagy ügyintézési díjat a közvetítési szolgáltatásért, ennek köszönhetően kínálatunkban valóban a legjobb, legversenyképesebb és legnaprakészebb ajánlatokból válogathat!
  • Legkedvezőbb teljes ár - Indulási helytől függő legkedvezőbb árfekvésű elhelyezéstípus, valamint a hozzátartozó kötelező költségek és illetékek együttes összege. Ajánlataink mindegyike tartalmazza az alapárat (elhelyezés díját) és az ahhoz kapcsolódó kötelező költségeket, mint például a repülőtéri és biztonsági illetéket, transzfert, stb.
  • Széles választék - Közel 100 megbízható, megfelelően biztosított és bejegyzett, minőségi utazási iroda folyamatosan naprakész programkínálatát nyújtjuk, melyek egyes ajánlatairól korábbi utasaink visszajelzései alapján is tájékozódhat, így módjában áll kiválasztani a céljainak és vágyainak leginkább megfelelő utazást.
  • Egységes megjelenés - Az utazási irodák által kínált több millió ajánlatot egy helyen, könnyen összehasonlítható egységes formában tesszük rendkívűl átláthatóvá.
  • Időmegtakarítás - Nem kell utazási irodák tucatjait felkeresnie, és azok weboldalait nagyítóval felkutatnia. Nálunk az elérhető legnagyobb választékot kategóriák, preferenciák és akciók mentén is szűkítheti, vagy követheti aktuális híreinket, first és last minute ajánlatainkat illetve akcióinkat heti hírlevelünk és facebook oldalunk segítségével.
  • Kényelmes vásárlás - Aktuális kínálatunkból keresőnk segítségével leszűrheti a kívánságainak megfelelő utakat, melyek között kényelmesen, a nap bármely szakában, a hét minden napján böngészhet, regisztráció után azokat elmentheti kedvencei közé, vagy kérhet pontosabb ajánlatot egy-egy konkrét útra, desztinációra vonatkozóan.
  • Tapasztalt személyzet - A legnépszerűbb úti célokat magunk is kipróbáltuk és felfedeztük, így kérésére tapasztalt értékesítőink részletes felvilágosítást adnak a nyaralóhelyekről, illetve az azok kapcsán esetlegesen felmerülő kérdésekről. Bármilyen segítségre, információra vagy pontosításra lenne szüksége, kollégáink örömmel állnak rendelkezésére.
  • Személyes kapcsolat - A weboldalunkon leadott, e-mailben elküldött, vagy telefonon beérkező előzetes tájékozódására, kérdéseire, vagy megrendelési szándékára kötelezettségek nélkül a legjobb tudásunk szerint igyekszünk azonnal válaszolni.
  • Személyes ügyfélszolgálat - Azon kedves ügyfeleinket, akik a személyes ügyintézést részesítik előnyben, sok szeretettel várjuk könnyen megközelíthető, modern ügyfélközpontunkban Budapest szívében a Kéthly Anna téren, valamint országos partnerirodáink valamelyikében.
  • Megbízhatóság - Cégünk mögött Közép-Európa legnagyobb online közvetítő hálózata, valamint egy erős és megbízható befektetői alap áll. A magyarországi piacon közel 15 éve vagyunk jelen. Ezalatt az idő alatt több mint 100 ezer utazó szavazott bizalmat nekünk, és gazdagodott életre szóló élményekkel.