Hogy miért az Invia a legjobb választás?

8 jó érvünk is van az Invia utazásai mellett!

  1. Korrekt ár - a nyaralásért egy forinttal sem fizet többet, mint amennyit máshol/közvetlen foglalás esetén fizetne. Az Invia nem számol fel külön foglalási vagy ügyintézési díjat a közvetítési szolgáltatásért, ennek köszönhetően kínálatunkban valóban a legjobb, legversenyképesebb és legnaprakészebb ajánlatokból válogathat!
  2. Információ - a legnépszerűbb úti célokat magunk is kipróbáltuk és felfedeztük, így kérésére tapasztalt értékesítőink részletes felvilágosítást adnak a nyaralóhelyekről, illetve az azok kapcsán esetlegesen felmerülő kérdésekről. Bármilyen segítségre, információra vagy pontosításra lenne szüksége, kollégáink örömmel állnak rendelkezésére az ingyenesen hívható 06 80 100 200 telefonszámon.
  3. Kényelmes vásárlás - aktuális kínálatunkból keresőnk segítségével leszűrheti a kívánságainak megfelelő utakat, melyek között kényelmesen, a nap bármely szakában, a hét minden napján böngészhet, regisztráció után azokat elmentheti kedvencei közé, vagy kérhet pontosabb ajánlatot egy-egy konkrét útra, desztinációra vonatkozóan.
  4. Időmegtakarítás - nem kell utazási irodák tucatjait felkeresnie, és azok weboldalait nagyítóval megvizsgálva kutatnia a legjobb ajánlatokért. Az elérhető legnagyobb választékot kategóriák, preferenciák és akciók mentén is szűkítheti, vagy követheti aktuális híreinket, first és last minute ajánlatainkat illetve akcióinkat heti hírlevelünk és facebook oldalunk segítségével, így a magyar utazásszervezők ajánlatait egy helyen, gyorsan és hatékonyan hasonlíthatja össze.
  5. Széles választék - Közel 100 megbízható, megfelelően biztosított és bejegyzett, minőségi utazási iroda folyamatosan naprakész programkínálatát nyújtjuk, melyek egyes ajánlatairól korábbi ügyfeleink visszajelzései alapján is tájékozódhat, így módjában áll kiválasztani a céljainak és vágyainak leginkább megfelelő utazást.
  6. Személyes kapcsolat - a weblapunkon leadott, e-mailben elküldött vagy telefonon beérkező előzetes tájékozódására, kérdéseire vagy megrendelési szándékára kötelezettségek nélkül, legjobb tudásunk szerint válaszolunk.
  7. Stabilitás - utazási irodánk mögött Közép-Európa legnagyobb online közvetítő hálózata, valamint egy erős és megbízható befektetői alap áll.
  8. Ügyfélirodák - azon kedves ügyfeleinket, akik a személyes ügyintézést részesítik előnyben, sok szeretettel várjuk könnyen megközelíthető, modern ügyfélközpontunkban.

Az Ön értékesítője:

H-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600 +40 316 300 926