Vezetőség

Fontos számunkra, hogy minőségi, és megbízható szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára. Igyekszünk átláthatóan, ugyanakkor hatékonyan végezni feladatainkat annak érdekében, hogy minden ügyfelünk és partnerünk elégedett legyen.

Zakar Jozef - Country manager

Magánemberként, vezetőként és tapasztalt szakemberként is a minőségben hisz – az első lépések óta. Saját, szlovákiai utazásközvetítő iroda, közel 10 tenerifei év és a szegmensen belül elképzelhető területek és feladatok igen széles skálája után érkezett az Invia.hu csapatának élére. Azóta, a folyamatosan változó gazdasági és piaci környezet, és egyéni motivációja révén is folyamatosan új kihívásokra igyekszik naprakész, profi és innovatív válaszokat adni - ebben legerősebb támasza a csapata, akik saját bevallása szerint az elképzelhető legnagyobb pluszt adják ehhez a munkához, nap mint nap. A folyamatos tanulás és fejlődés mellett családjával tölti legszívesebben az idejét, emellett pedig a búvárkodás és a vadászat töltik fel.


Antal Evelin - HR manager

2021 áprilisában érkezett az Invia csapatához két közgazdász diplomával, melyeket emberi erőforrás menedzsment és szervezetfejlesztés szakirányon szerzett, illtve két év HR területen szerzett szakmai tapasztalattal. Mindig is szenvedélye volt az utazás, és vonzotta a turizmus, szívesen ismer meg új tájakat, kultúrákat. HR menedzseri pozíciójában ötvözni tudja az utazás iránti szeretetét és szakmai érdeklődését. Vérbeli HR-es, aki szeret emberekkel foglalkozni, segíteni őket a munka világában való eligazodásban és karrierutak építésében. Ő az, aki a toborzás-kiválasztást, munkaügyi területet és a munkáltatói márka építését képviseli a vállalatnál. Erőssége, hogy empátiával és türelemmel fordul mások féle, munkájában céltudatos és kitartó. Hisz abban, hogy a kitűzött üzleti célok elérésnek kulcsa a szervezeti tagokban, valamint az általuk alkotott közösségben rejlik.


Szokodi Béla - Kereskedelmi- és termék manager

Szakemberként "terepen", mint idegenvezető ismerkedett meg a turizmussal: a horvát és bolgár tengerparton járult hozzá az utasok minél gondtalanabb pihenéséhez 2008. és 2015. között. Itt szerzett tapasztalatait Magyarországra visszatérve az utazásszervezés területén kamatoztatta és gazdagította, viszonteladói hálózatok építésével és támogatásával. 2019. óta az Invia.hu csapatát erősíti: Kereskedelmi- és Termék-menedzserként segíti és támogatja a központi iroda, és a partnerek munkáját. Feladatai elsősorban az Invia és közel száz utazásszervező partnere közös munkájának optimalizálása, valamint az abban rejlő további, egyelőre kiaknázatlan lehetőségek felkutatása és ezek megvalósítása. Legszívesebben feleségével és kisfiával tölti az idejét, hobbijának pedig az utazást tartja, és a legszívesebben családja körében "gyakorolja".


Sulyok Tamás - Franchise manager

2007-ben főiskolásként kezdett el egy utazásszervező irodánál dolgozni, ezáltal megismerhette a nemzetközi turizmus és az utaztatás világát. Az azóta eltelt 15 évben – kis kitérővel - Magyarországon vezető szerepet betöltő tour operátoroknál támogatta és sikerre fejlesztette a viszonteladói értékesitői hálózatokat. Több alkalommal partnerként is dolgozott az Inviával, igy a profizmust és a minőségi kiszolgálást első kézből tapasztalhatta meg. Időközben ismert és elismert szakemberekkel is bővült a csapat, így nem volt kérdés, hogy egy adódó lehetőséggel ő is csatlakozzon. Munkája során egyfolytában támogatói szerepet tölt be, meggyőződése, hogy segitségével még sikeresebb lehet és tovább bővülhet a franchise hálózat.


Dévai Dóra - Supervisor

2008. óta tagja az Invia.hu csapatának - az azóta eltelt években kezdő utazási szakértők több nemzedékéből nevelt profi utánpótlást, akiknek átadta elhivatottságát és a szakma szeretetét is. Közülük többekkel azóta is egy csapatban, az Invia.hu fedélzetén dolgoznak. Szeret dolgozni, és sikerre vinni, amin dolgozik: látni és élvezni munkája eredményét. 2018-ban az utazást egy még izgalmasabb területre, az anyaságra cserélte. Mikor második gyermeke 2 éves lett, Dóri is visszatért a csapatba. Jelenleg az értékesítési folyamatok optimalizálása a fő feladata, emellett napi szinten - többek közt képzésekkel - támogatja a csapatok munkáját. Szabadidejét szereti a szabadban, valamelyik játszótéren tölteni a gyerekeivel. A sport mindig meghatározó szerepet töltött be az életében, az utóbbi években a Kangoo lett a kedvence.


Eigner Dóra - Értékesítési csoportvezető

Turizmus szakon végzett, de a rendezvényszervezés területén látta magát a jövőben; 2015-ben, egy nyári munka előtt nem gondolta, hogy egy utazási irodában köt majd ki. Akkor viszont olyan mély és kölcsönös szerelembe esett a szakmával, ami azóta is tart. Fontos számára a folyamatos fejlődés lehetősége mellett, hogy emberek vegyék körül, szereti, ha zajlik körülötte az élet - a váratlan helyzetek számára nem problémák, hanem kihívások. 3 év értékesítői tapasztalatával 2018-ban debütált csoportvezetőként. Ebben a szerepében arra törekszik, hogy kiérdemelje mindenkori csapata bizalmát, hogy közösen, pozitív és támogató légkörben érhessenek el egyre jobb és jobb eredményeket. Legszívesebben szabadidejét is “csapatban” tölti: szeret barátaival és családjával kirándulni, utazni, grillezni vagy mozizni.