Vezetőség

Fontos számunkra, hogy minőségi, és megbízható szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára. Igyekszünk átláthatóan, ugyanakkor hatékonyan végezni feladatainkat annak érdekében, hogy minden ügyfelünk és partnerünk elégedett legyen.

Zakar Jozef, Country manager

Magánemberként, vezetőként és tapasztalt szakemberként is a minőségben hisz – az első lépések óta. Saját, szlovákiai utazásközvetítő iroda, közel 10 tenerifei év és a szegmensen belül elképzelhető területek és feladatok igen széles skálája után érkezett az Invia.hu csapatának élére. Azóta, a folyamatosan változó gazdasági és piaci környezet, és egyéni motivációja révén is folyamatosan új kihívásokra igyekszik naprakész, profi és innovatív válaszokat adni - ebben legerősebb támasza a csapata, akik saját bevallása szerint az elképzelhető legnagyobb pluszt adják ehhez a munkához, nap mint nap. A folyamatos tanulás és fejlődés mellett családjával tölti legszívesebben az idejét, emellett pedig a búvárkodás és a vadászat töltik fel.
Fekete Judit, HR manager

Emberi erőforrás tanácsadó diplomával a kezében, kezdetben az egyetemi hallgatók karrier útját egyengette, ahol tréningek, programok szervezése mellett - a lifelong learning és a személyes fejlődés jegyében - maga is több képzésen vett részt. Ekkor sajátította el a coaching alapjait is, és ezzel a szerepkörrel bővítette az iroda szolgáltatásait. A vállalati HR területére 2015-ben váltott, ahol azzal a kihívással szembesült, hogy kialakítsa és megismertesse a HR folyamatokat egy közel 300 fős szervezetben. Ezt követően Lengyelországban, nemzetközi környezetben bővítette tudását, hogy a multinacionális cégek működésébe is belelásson. Most a korábbi tapasztalatait együttesen felhasználva, az Invia kollégáinak és gyakornokainak pályafutását támogatja. Kikapcsolódásként szívesen túrázik vagy utazik, ahova mindig viszi a fényképezőjét is.


Szokodi Béla, Kereskedelmi- és termékmenedzser

Szakemberként "terepen", mint idegenvezető ismerkedett meg a turizmussal: a horvát és bolgár tengerparton járult hozzá az utasok minél gondtalanabb pihenéséhez 2008. és 2015. között. Itt szerzett tapasztalatait Magyarországra visszatérve az utazásszervezés területén kamatoztatta és gazdagította, viszonteladói hálózatok építésével és támogatásával. 2019. óta az Invia.hu csapatát erősíti: Kereskedelmi- és Termék-menedzserként segíti és támogatja a központi iroda, és a partnerek munkáját. Feladatai elsősorban az Invia és közel száz utazásszervező partnere közös munkájának optimalizálása, valamint az abban rejlő további, egyelőre kiaknázatlan lehetőségek felkutatása és ezek megvalósítása. Legszívesebben feleségével és kisfiával tölti az idejét, hobbijának pedig az utazást tartja, és a legszívesebben családja körében "gyakorolja".

Szabó Alexandra, Értékesítési csoportvezető

2013 óta csapatunk tagja, melyben először értékesítőként tapasztalta meg a siker ízét, igazi "sales" vénával van megáldva. Munkája hamar hivatássá, majd szerelemmé vált számára, és azóta is tart - sőt, ahogy az a jó kapcsolatokban lenni szokott, mintha napról napra tovább mélyülne ez a kötelék. Elhivatottságát és szakmai maximalizmusát ismerve nem meglepő, hogy jelenleg csoportvezetőként igyekszik tudását és tapasztalatát az értékesítőknek továbbadva kamatoztatni - mint mindenben, ebben is a folyamatos fejlődésre törekedve. Az elvárások mellett csapata természetesen folyamatos támogatását is élvezi, ennek megfelelően mind szakmailag, mind emberileg jó kapcsolatok képezik a közös munka alapját és a jókedv sem hiányozhat. Szenvedélye az utazás, legszívesebben meleg helyek, vagy egy látnivalókkal teli, nyüzsgő nagyváros felé veszi az irányt.
Eigner Dóra, Értékesítési csoportvezető

Turizmus szakon végzett, de a rendezvényszervezés területén látta magát a jövőben; 2015-ben, egy nyári munka előtt nem gondolta, hogy egy utazási irodában köt majd ki. Akkor viszont olyan mély és kölcsönös szerelembe esett a szakmával, ami azóta is tart. Fontos számára a folyamatos fejlődés lehetősége mellett, hogy emberek vegyék körül, szereti, ha zajlik körülötte az élet - a váratlan helyzetek számára nem problémák, hanem kihívások. 3 év értékesítői tapasztalatával 2018-ban debütált csoportvezetőként. Ebben a szerepében arra törekszik, hogy kiérdemelje mindenkori csapata bizalmát, hogy közösen, pozitív és támogató légkörben érhessenek el egyre jobb és jobb eredményeket. Legszívesebben szabadidejét is “csapatban” tölti: szeret barátaival és családjával kirándulni, utazni, grillezni vagy mozizni.
Tar Orsolya, Backoffice manager

Ahogy az életben, úgy a munkában is kedves és mindig támogató – utóbbi előnyeit 2014. óta élvezheti az Invia csapata, időjárástól, évszaktól és frontoktól függetlenül. Neki köszönhetően működik irodaként az iroda, nem felejtődnek el a fontos dolgok, kerülnek a helyükre a máshogy fontosak, részesülnek mosolygós köszöntésben az irodába belépők és néha szükséges lelkesítésben a már bent ülők. Amikor nem az irodai ügymenetek, illetve a többi csapattag támogatása/lelkének vagy munkakörnyezetének ápolása köti le figyelmét és energiáit, akkor a táncban, kirándulásokban és motorozásban leli örömét.