Hétvégi, európai városlátogatások

Egy hétvégébe rengeteg minden beleférhet – nekünk pedig rengeteg olyan ajánlatunk van, ami nem fér el az oldalunkon! Vegye fel velünk a kapcsolatot, utazási szakértője pedig összeállítja az igazán Önnek való, elképzeléseinek, szabadidejének és pénztárcájának megfelelő, rugalmasan testreszabható ajánlatot. Tapasztalt és felkészült utazási szakértőink örömmel állnak rendelkezésére.

Még több város

Bécs és környéke Bécs és környéke (13 szállodák) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 27 °C 10 900 Ft
Dublin Dublin (2 szállodák) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 17 °C Tenger hőmérséklete: 16 °C 370 000 Ft
Krakkó Krakkó (13 szállodák) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 3 °C Tenger hőmérséklete: 4 °C 20 334 Ft
Milánó Milánó (3 szállodák) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 20 °C Tenger hőmérséklete: 20 °C 69 010 Ft
Oszló Oszló (1 szállodák) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 22 °C Tenger hőmérséklete: 17 °C 404 457 Ft
Szentpétervár Szentpétervár (20 szállodák) Időjárás: Levegő hőmérséklete: -2 °C Tenger hőmérséklete: 2 °C 59 900 Ft
Thesszaloniki Thesszaloniki (200 szállodák) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 19 °C Tenger hőmérséklete: 16 °C 175 367 Ft
Berlin Berlin (2 szállodák) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 23 °C Tenger hőmérséklete: 18 °C 83 809 Ft
Városlátogatás a' la carte

Bizonyára Ön is találkozott már itthon külföldi turistákkal, amint épp mosolyogva fényképezkednek vagy fejüket összedugva tanácskoznak a térkép felett. Ilyenkor eszünkbe jut, hogy milyen érdekes és izgalmas is lehet új kultúrákat felfedezni, világszerte is ismert nevezetességeket megcsodálni, vagy új ízeket kipróbálni. Utunk során talán nem mindig érkezünk egyből a kiválasztott célhoz, de az ilyen kalandos út közben további érdekességeket, rejtett kincseket fedezhetünk fel, amik tovább bővítik ismereteinket és színesítik élményeinket.

Egyéni utazásnál szabadon dönthetünk arról, hogy mit és mikor szeretnénk megnézni, hol mennyi időt töltünk, nem kell senkihez igazodnunk. Fontos azonban, hogy utazás előtt lehetőség szerint alaposan tervezzük meg a kirándulást, hogy minden, számunkra fontos beleférjen az időnkbe.

Párizs

Megszámlálhatatlan nevezetesség (történelmi emlékek és a modern művészet remekei) vonzza évente látogatók millióit. Ha úgy döntünk, hogy itt töltünk el egy rövid vakációt, biztosan nem fogunk csalódni. A szajna-parti város varázslatos, egyedi hangulatával felejthetetlen élményt nyújt. Hódítsa meg Párizs szimbólumát, az "Öreg Hölgyet", csodálja meg a világ leghíresebb festményét a Louvre-ban, töltsön el egy kellemes estét a Moulin Rouge-ban vagy a Szajnán hajózva gyönyörködjön a kivilágított Párizsban.

Információk Párizsról
Legjobb ajánlataink

Róma

A leglátogatottabb városok egyike. Ennek egyik oka, hogy területén található a Vatikán, a világ legkisebb független állama, amely a katolikus egyház központja és a pápa székhelye. A másik ok a város gazdag történelme, ami igazi kulturális fővárossá teszi. Hagyja, hogy megérintse az Ókor hangulata a híres Colosseumban, hogy lenyűgözze a Szent Péter-Bazilika, amely a világ legnagyobb keresztény temploma, kívánjon valamit a Trevi-kútnál és kóstolja meg a méltán elismert olasz fagylatot.

Információk Rómáról
Legjobb ajánlataink

London

A világ egyik vezető globális városa, évi 27 millió látogatóval. Többször is rendeztek itt Olimpiai Játékokat és több világörökségi helyszínnel is büszkélkedhet. Keresse fel  a Világörökség részét képező Towert, tekintse meg az őrségváltást a Buckingham palotánál, gyönyörködjön a város panorámájában a híres London Eye-ról, találkozzon híreségekkel Madame Tussauds panoptikumában vagy nézze meg a világ leghíresebb titkosügynökének autóit és kütyüit a James Bond Múzeumban.

Információk Londonról
Legjobb ajánlataink

Barcelona

Spanyolország második legnépesebb városa Madrid után, Katalónia fővárosa, a Földközi-tenger partján. Európa egyik legnépszerűbb úticélja köszönhetően a számos történelmi emléknek, a modern építészet remekeinek és nem utolsósorban híres focicsapatának. Járja végig Gaudi csodálatos műveit (Sagrada Familia, Güell Park), gyönyörködjön Picasso legszebb alkotásaiban, ismerje meg a tengerek lenyűgöző élővilágát az Akváriumban vagy szurkoljon végig egy meccset a Nou Camp stadionban.

Információk Barcelonáról
Legjobb ajánlataink