Legalacsonyabb ár garancia

Nem érdemes máshol keresgélni! Nálunk ugyanolyan szolgáltatással, árral és kedvezménnyel foglalhat, mint az utazásszervezőknél! 
A „Legalacsonyabb ár garancia“ logóval rendelkező utazási csomag esetén garantáljuk, hogy ugyanannál az utazásszervezőnél, azonos feltételekkel és szolgáltatásokkal, ugyanazt az utazási csomagot *1 nem tudja alacsonyabb áron megrendelni.

Amennyiben közvetlenül az invia.hu oldalon Legalacsonyabb ár garancia“ logóval feltüntetett utazási csomagot rendelt és a visszaigazolást követő 1 órán belül igazolni tudja, hogy ugyanazon utazásszervező utazási csomagja alacsonyabb áron is elérhető, úgy pozitív elbírálás esetén visszatérítjük az árkülönbözetet, valamint 40.000 Ft jutalmat adunk készpénz, vagy átutalás formájában.

 

Igénybevétel feltételei:

  • A promóció kizárólag az invia.hu oldalon található "Legalacsonyabb ár garancia" logóval, vagy címkével rendelkező utazási csomagra vonatkozik és a foglalás pillanatában *2 szereplő teljes árra *3 érvényes.
  • Belföldi és egyéni utazási csomagokra (csak szállásfoglalás esetén), valamint hajó és síutakra a promóció nem vehető igénybe.
  • Az invia.hu oldalon történő utazási csomag megrendelését követően meg kell várnia, amíg utazási szakértőnk visszaigazolja Önnek az utazás elérhetőségét, az árat, illetve az utazási feltételeket e-mailben. 
  • A visszaigazolást követő 1 órán belül van lehetőség igazolnia az áreltérést, ezt követően nem áll módunkban elfogadni.
  • Az összehasonlítandó ár kizárólag a megrendelt utazási csomagban szereplő utazásszervező hivatalos weboldalán vehető figyelembe.
  • Az összehasonlítandó árakat és az árkülönbözetet minden esetben magyar pénznemben (HUF) kell feltüntetni.
  • Az utazási csomag árának és a összehasonlított utazás áreltérésének 1000 Ft-nál nagyobb összegnek kell lenni.
  • Utalványok, kuponok marketing- vagy kedvezményes akciók, illetve az utazásszervező hűségprogramjának (pl: törzsvásárlói kedvezmény) igénybevétele esetén a promóció nem érvényesíthető.
  • Az utazási csomag megrendelő által történő lemondása esetén a promóció nem érvényesíthető. 

*1Az "ugyanaz az utazási csomag" kifejezés azon utazási csomagot érint, ahol:

1) ugyanaz az utazásszervező,
2) azonos utazási feltételek (azonos indulási és hazautazási időpont, azonos indulási és hazautazási repülőtér, indulásnál és hazautazásnál ugyanaz a légitársaság),
3) azonos szállás feltételek (azonos szálloda, azonos elhelyezés, vagy szobatípus, azonos ellátás típus, azonos tartózkodási idő), egyéb opcionális szolgáltatások nélkül (pl. biztosítás, parkolás, fakultatív program, privát transzfer és egyéb járulékos szolgáltatások),
4) azonos számú utas, megeggyező utastípus (felnőtt, gyerek) és életkor(ok),
5) ugyanaz a teljes ár *3

Rögzítésének és dokumentálásának folyamata

a) A megrendelőnek képernyőkép, vagy rövid videó formájában jól láthatóan rögzítenie kell azon utazási csomag adatait (különösen az árat és az ajánlat elérhetőségét), ahol a kedvezőbb áron szereplő utazást találta. A költségeket az utazásszervezőnek kell megerősítenie. Ezenkívül csatolni kell egy, az utazási csomaghoz tartozó weboldal hivatkozást (pl: http://www.kedvezőbbáronelérhetőutazásszervezőweboldala.hu).

b) A rögzített képernyőképet/videót és hivatkozást az invia.hu oldalon megrendelt, majd aláírt szerződés és utazási csomag visszaigazolását követő 1 órán belül, az alábbi e-mail címre kérjük elküldeni: argarancia@invia.hu

Elbírálás folyamata

c) Az elbírálás eredményéről az eljárás feltételeinek megfelelően, az összehasonlítás kezdetétől *4 számított 7 munkanapon belül tájékoztatni fogjuk.

d) Pozitív bírálat esetén az árkülönbözetet, valamint 40.000 Ft összegű jutalmat készpénz, vagy átutalás formájában az összehasonlítás kezdetétől számított 45 napon belül a megrendelő részére biztosítani fogjuk.


*A foglalás pillanata az invia.hu oldalon történő megrendelés pontos időpontjára (óó:pp) értendő.

*3 A teljes ár az utazási csomagban bennefoglalt kötelező ártételekre (szállítás, repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj, az adott elhelyezéshez tartozó szállásdíj, ellátásdíj (kivéve önellátás), transzferdíj, kötelező felár (pl. árfolyam felár, kötelező karácsonyi, vagy szilveszteri vacsora felár) értendő.

*4 Az összehasonlítás kezdete a fentiekben említett igazoló dokumentációt (rögzített képernyőképet/videót, ill. hivatkozást) tartalmazó e-mail elküldési idejének felel meg.

Az igénybevételi feltételeket, valamint a változtatás jogát fenntartjuk!