Segítségre lenne szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Elérhetőségek

VIASALE TRAVEL

A Viasale Travel a Kanári-szigeteken van igazán otthon, és jó vendéglátóként Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote és Fuerteventura szigetein is csak és kizárólag a legeslegjobb látnivalókkal, kiszolgálással, szolgáltatásokkal, élményekkel és azokban közreműködő partnerekkel fogadja vendégeit.

Mindezt az elmúlt, a szigeteken töltött 15 év, valamint az idegenforgalom legkülönbözőbb területeiről szerzett tapasztalatok teszik lehetővé számukra, melynek során, nyitottságuknak és annak a képességüknek köszönhetően, hogy újra és újra rá tudnak csodálkozni a szigetek ezer arcára és kincsére, mostanra mindent tudnak a szigetekről. Céljuk ennek a tudásnak az átadása az Őket választóknak a Kanári-szigetek jobb, alaposabb és élményekben gazdagabb megismerése érdekében, legyen szó egyéni vagy csoportos, üzleti vagy nászútról, esetleg esküvő vagy golftábor szervezéséről, vagy önmagában repülőjegyértékesítésről, illetve az egyéni igényeknek leginkább megfelelő szállás felderítéséről.

A valóban gondtalan nyaralást a fentieken kívül a folyamatosan elérhető, magyar nyelven biztosított, helyismeretükön, személyes jelenlétükön, helyi, közösségi és társadalmi beágyazódottságukon, a szigetek szeretetén és elhivatottságukon alapuló asszisztencia biztosítja minden, az utasoknak fontos, érdekes vagy hasznos kérdésben.

Díjak, elismerések az Invia részére: 

Foglalható úti célok a(z) ViaSale Travel 2024-es kínálatából

Kanári-szigetek Kanári-szigetek (225 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 25 °C Tenger hőmérséklete: 22 °C 209 915 Ft
Madeira Madeira (35 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 24 °C Tenger hőmérséklete: 21 °C 209 915 Ft
Portugália Portugália (35 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 25 °C Tenger hőmérséklete: 19 °C 245 933 Ft
Spanyolország Spanyolország (225 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 24 °C Tenger hőmérséklete: 21 °C 245 933 Ft