viasalelogo

VIASALE TRAVEL

A Viasale Travel a Kanári-szigeteken van igazán otthon, és jó vendéglátóként Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote és Fuerteventura szigetein is csak és kizárólag a legeslegjobb látnivalókkal, kiszolgálással, szolgáltatásokkal, élményekkel és azokban közreműködő partnerekkel fogadja vendégeit.

Mindezt az elmúlt, a szigeteken töltött 15 év, valamint az idegenforgalom legkülönbözőbb területeiről szerzett tapasztalatok teszik lehetővé számukra, melynek során, nyitottságuknak és annak a képességüknek köszönhetően, hogy újra és újra rá tudnak csodálkozni a szigetek ezer arcára és kincsére, mostanra mindent tudnak a szigetekről. Céljuk ennek a tudásnak az átadása az Őket választóknak a Kanári-szigetek jobb, alaposabb és élményekben gazdagabb megismerése érdekében, legyen szó egyéni vagy csoportos, üzleti vagy nászútról, esetleg esküvő vagy golftábor szervezéséről, vagy önmagában repülőjegyértékesítésről, illetve az egyéni igényeknek leginkább megfelelő szállás felderítéséről.

A valóban gondtalan nyaralást a fentieken kívül a folyamatosan elérhető, magyar nyelven biztosított, helyismeretükön, személyes jelenlétükön, helyi, közösségi és társadalmi beágyazódottságukon, a szigetek szeretetén és elhivatottságukon alapuló asszisztencia biztosítja minden, az utasoknak fontos, érdekes vagy hasznos kérdésben.

A ViaSale munkatársai sok szeretettel (vissza)várják Önt a Kanári-szigetek 4, Budapestről most már közvetlen járattal is megközelíthető szigetének bármelyikén!

 

Foglalható úti célok a(z) ViaSale Travel S.L. 2022-es kínálatából

Kanári-szigetek Kanári-szigetek (234 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 24 °C Tenger hőmérséklete: 22 °C 147 409 Ft