Segítségre lenne szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Elérhetőségek

kartago tours logo

TUI Group

A TUI Group saját vállalatain és leányvállalatain keresztül a legtöbb európai piacon vezető szerepet tölt be az utazási ágazatban. A csoport tulajdonában vannak utazásszervezők, légitársaságok, tengerjáró hajók, szállodák és beutazó turisztikai ügynökségek márkái.

Annak érdekében, hogy az iparág vezető vállalatának egységes és felismerhető arculatát fenntartsák, kidolgozták a "TUI" közös és átfogó márka koncepcióját. Ezeknek az intézkedéseknek köszönhetően a TUI Csoport minden üzletága, így a TUI-Magyarország is, világszerte egységes arculattal büszkélkedhet. A létrehozott hálózat könnyen azonosítható, és olyan minőségi szintet ígér, amelyet az utazási ágazatban az ügyfelek még soha nem tapasztaltak.
A TUI-csoport koncepciójának alapvető üzenete, hogy az ügyfelek tudatában legyenek annak, hogy a konszern az utazás minden szakaszában elkíséri őket - az iroda felkeresésétől és a katalógusból való ajánlat kiválasztásától kezdve a reptéri bejelentkezésen és a repülőn át egészen a pihenőhelyen való tartózkodásig és gondoskodásig.

Az egész nyaralást egy üzemeltető kezeli? Ez csak nálunk lehetséges. A "TUI" koncepció nemzetközi és univerzális jellegét az új logó megtervezésénél is figyelembe vették. Az új védjegy a mosoly - egy minden kultúrában felismerhető szimbólum. Így egyfajta ernyő jött létre, amely alatt a konszern valamennyi márkája működik.

Az egész gondolatot a "Fedezd fel a mosolyodat" szlogen is kifejezi. Ez egyrészt annak megerősítése, hogy a legtöbbünk számára a nyaralás az év legszebb napja, másrészt pedig ígéret arra, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a TUI-val töltött nyaralás minden ügyfél elvárásának megfeleljen.

A nemzetközi irodaközpontok Európa-szerte és az Egyesült Királyságban is megtalálhatók. A legfontosabbak közé tartozik a TUI Deutschland, TUI Austria, TUI Poland.
A szervező XTUI dinamikus csomagokat kínál az összes európai repülőtérről, beleértve a Budapesti repülőteret is.

Ismertebb szállodaláncok:

 • Grupotel,
 • Dorfhotel,
 • Iberotel,
 • Magic Life,
 • RIU,
 • Robinson Club,
 • Anfi del Mar,
 • Atlatnica,
 • Gran Resort Hotel,
 • Nordhotel,
 • Paladien

A nemzetközi utazásszervezők nem rendelkeznek magyarországi székhellyel, illetve hazai személyes elérhetőséggel. A velünk együttműködésben álló összes nemzetközi utazásszervező törvényileg rendben bejegyzett, megfelelő vagyoni biztosítás szerint működnek. Amennyiben a kiválasztott utazását nemzetközi utazásszervező biztosíja, úgy az utazási szerződés, a dokumentumok és a panaszból eredő esetleges követelések az utazásszervező bejegyzett anyaországára vonatkozó jogszabályok érvényesek.

Gyakori kérdések