Segítségre lenne szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Elérhetőségek

Kárpáteurópa

Kárpáteurópa Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft–t magyar magán személyek alapították 2002. márciusában.A cég fő tevékenységként utazásszervezéssel, kulturális körutazások szervezésével foglalkozik.

Kínálatában fő szerepet kap a Történelmi Magyarország, a Magyar Királyság egykori, Trianont követően elcsatolt területeire, Erdélybe, Kárpátaljára, Felvidékre, Délvidékre, Horvátországba, valamint az Osztrák-Magyar Monarchia egykori részeire és érdekszférájába tartozó területekre, így Ausztriába, Csehországba, Németországba, Horvátországba, Boszniába, Montenegróba, Lengyelországba, Észak-Olaszországba is. Emellett dunai hajós utak is szerepelnek. Olyan körutak közül szemezgethet, mint „Barangolások Erdélyben, Vadregényes tájakon, Arany Prága, Kalandozó magyarok vagy Dalmácia gyöngyei. Érdekes célállomásai és tematikus körutazásai között mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

Az iroda ars poeticája: Körutazások magyar szemmel. Profilja a Történelmi Magyarország és a környező államok magyarlakta területei történelmi és kulturális emlékeinek, az ott élő honfitársaink mindennapjainak bemutatása.

Foglalható úti célok a(z) Kárpáteurópa Utazási Iroda 2024-es kínálatából

Montenegró Montenegró (1 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 28 °C Tenger hőmérséklete: 22 °C 189 990 Ft
Románia Románia (1 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 25 °C Tenger hőmérséklete: 21 °C 189 990 Ft
Szerbia Szerbia (1 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 24 °C 249 990 Ft