Megnyitás | Vissza a főmenühöz

Utazásszervezés egyszerűen, kényelmesen és gyorsan

Szervezd ki az utazásszervezést!

Az utazási irodával való nyaralásnak rendkívül sok előnye van, ami miatt érdemes lehet e mód mellett voksolni. Az első és legfontosabb, hogy időt és energiát takarítunk meg, ha így utazunk. Ezt a pozitívumot évről-évre egyre többen ismerik fel és választják a hozzáértő segítséget nyaralásuk megtervezésekor.

Míg korábban leginkább az idősebb korosztály és az idegen nyelveket nem beszélők részesítették előnyben az irodákat, addig manapság már egyre több fiatal és kisgyermekes család veszi igénybe ezt a fajta szolgáltatást.

Egy utazásközvetítő segít utazásod megszervez

Egy utazásközvetítő segít utazásod megszervez

A hatékonyság növelésével időt spórolhatsz – meg persze pénzt is

Ha jól belegondolunk ez nem meglepő, hiszen a legtöbbünknek nincs elég ideje, energiája, esetleg nyelvtudása végigvinni a teljes szervezés lebonyolítását. Sokkal hatékonyabb, kényelmesebb, gyorsabb és egyszerűbb kiválasztani az irodák által kínált, az igényeinknek leginkább megfelelő ajánlatot. Így nem kell irodák tucatjainak a különböző struktúrákban feltüntetett ajánlatait összehasonlítgatni, külön szállásokat és repülőjegyeket keresgélni, magánszállásadókat hívogatni, több helyre előlegeket utalni, hasonlók. Ez a lehetőség az Inviánál még egyszerűbb, ugyanis itt teljes ár alapján tudjuk rendezni az utazási opciókat, ami azt jelenti, hogy nincsenek rejtett, nem várt költségek, könnyen áttekinthető a kínálat és ez által egyszerűbb a döntés meghozatala is. Ez azért is fontos, mert szeretjük, ha az ár-érték megfelelő arányban van és így nem fizetünk többet a kelleténél – az Invia oldalán a legjobb irodák összes ajánlata és kedvezménye közül válogathatunk, az eredetivel megegyező áron.

Spórolj pénzt és időt!

Spórolj pénzt és időt!

Ha már kiválasztottuk a számunkra legideálisabb nyaralást, akkor a célállomásunkkal kapcsolatosan előzetes és hasznos információkat tudunk kérni utazási szakértőnktől, továbbá kiegészítő szolgáltatásokat is igénybe vehetünk, mint például a parkolás, a transzfer, vagy a biztosítás megkötése.

És hogy mit nyerhetsz még? Támogatást, tapasztalatot és segítséget szükség esetén!

A szervezett utazás további előnyeihez tartozik, hogy a teljes utunk során támogatnak, ha bármi baj adódna, azonnal tudjuk hívni az iroda munkatársait és/vagy a helyi asszisztenciát, akik készséggel állnak rendelkezésünkre. Előny még, hogy a választott nyaralóhelyünkön telepített, gyakran magyar nyelvű idegen vezető vár minket, akinek köszönhetően jobban megismerhetjük az adott ország kultúráját, szokásait és információkat kapunk a helyi nevezetességekről is. A helyszínen kiválasztható fakultatív kirándulásokból is érdemes lehet válogatni, hiszen ezekről ráérünk ott döntést hozni, és ha kiválasztottuk a minket érdeklőt, az általában teljesen megszervezett, a hotelből való indulástól a látnivalók megtekintésén át a szállásunkra való visszaérkezésig.

Ha az Invia szolgáltatásai mellett döntünk, akkor a lehető legjobb döntést hozzuk, hiszen itt segítenek kiválasztani a nekünk legmegfelelőbb ajánlatot a legjobb irodák összes kedvezményes utazásából, így más dolgunk nincs is, mint becsomagolni a bőröndünket és élvezni a jól megérdemelt nyaralást.

2020.02.11. Krisztina Szeitz

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.