Segítségre lenne szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Elérhetőségek

NYÍRSÉG UTAZÁSI IRODA

nyirseg logo

Irodánkat 2003-ban alapítottuk, azóta szervezzük töretlen sikerrel kulturális körútjainkat, autóbuszos, repülős, és városlátogató programjainkat, illetve a közkedvelt nyaralóprogramok és az egy-két napos utazások is egyre nagyobb teret hódítanak katalógusunkban. Célunk, hogy utasainkat a közeli és távoli országok legcsodálatosabb helyeire invitáljuk és megmutassuk, megismertessük az adott hely kulturális, népéleti, földrajzi értékeit. Megkeressük a Világörökségi helyszíneket, egyedi és rejtett szépségű természeti csodákat – építészeti értékeket és nem utolsó sorban ismerkedünk az adott ország népének hagyományaival, múltjával és jelenével. Gyakran van lehetőségünk a Kárpát-medence felülmúlhatatlan szépségű tájegységeiben kirándulni úgy felnőtt-, mint diákcsoportokkal (Erdély, Kárpátalja, Felvidék, Délvidék), de szívesen és nagy szeretettel kutatjuk a már jól bejáratott nyugat-európai országok kincseit is (Olaszország, Svájc, Szlovénia, Horvátország, Hollandia, Németország, Ausztria, Csehország stb.). Debreceni, nyíregyházi indulással és további felszállási lehetőségekkel (Miskolc, Gyöngyös, Budapest, M3 autópálya pihenői) tudnak Utasaink útjainkhoz csatlakozni. Minden esetben – a megszokott módon – igényes szálláshelyeket igyekszünk megválasztani és a szakma élvonalában elismert idegenvezetők vezetik jól átgondolt és megszervezett útjainkat.

Ragaszkodunk a magas színvonalú, minden utasunk igényét kielégítő minőséghez minden téren (komfortos autóbuszok, jól felkészült, szimpatikus autóbuszvezetők, csoportkísérők). Célunk és fontos számunkra, hogy az Ön pihenése, kikapcsolódása tartalmas legyen és mindig megelégedettséggel térjen haza.

Törekszünk arra, hogy az utazási piacon áraink megállják helyüket és színvonalas szolgáltatást tudjunk nyújtani a lehető legkedvezőbb áron. Köszönjük törzsutasainknak a bizalmat és várunk sok-sok új utast is utaskörünkbe.

Foglalható úti célok a(z) Nyírség 2024-es kínálatából

Albánia Albánia (1 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 28 °C Tenger hőmérséklete: 22 °C 220 000 Ft