Segítségre lenne szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Elérhetőségek

UTAZAS.INFO

utazas.info logo

„Az utazás a szenvedélyünk!”

15 éve az utazási piacon! Az Utazas.info az elérhető árú, minőségi utazások elkötelezettje. A legnépszerűbb nyaralóhelyekre, és a legkedveltebb síterepekre induló téli-nyári utak mellett városlátogatások, körutak, és csoportos utazások szervezésével is foglalkoznak. Széles partnerhálózatuknak és felkészült szakmai csapatuknak köszönhetően minőségi szálláshelyeket tudnak kedvező áron biztosítani utasaik részére.

Fontos számukra , hogy visszatérő utasaikat törzsutasként köszönthessék, és hűségüket további kedvezményekkel hálálják meg, valamint hogy számukra minden évben az igényeikhez igazodó legjobb ajánlatot készíthessük el. Csoportok megkeresése esetén szervező partnereiknek ingyen helyeket biztosítanak, a szervezéshez segítséget nyújtanak, és a csoportok igényeihez messzemenőkig megpróbálnak alkalmazkodni.

Minden kollégájuk saját desztinációval foglalkozik, így az évek alatt felhalmozott személyes tapasztalok alapján a legtöbb speciális igényt is ki tudják elégíteni, és megfelelő tájékoztatást tudnak adni a helyszíneket és szálláshelyeket illetően. Leírásaik és képanyagaik legnagyobb részét saját magunk készítik a helyszínen tapasztaltak alapján, így az utazni vágyók részére a leghitelesebb és legkedvezőbb ajánlatokat tudják elkészíteni.

Foglalható úti célok a(z) Utazás.info 2024-es kínálatából

Szlovákia Szlovákia (1 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 16 °C 331 307 Ft
Szlovénia Szlovénia (1 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 16 °C Tenger hőmérséklete: 14 °C 173 342 Ft