ibusz logo

SOL Travel

A Sol Travel Utazási Iroda 1993-ban alakult meg. Az elsősorban Spanyolországra szakosodott kiutaztató iroda az egész ország területére teljes körű szolgáltatásokat biztosít: repülős, egyéni és autóbuszos utak, városlátogatások, csoportos, incentive és céges utaztatások, sportutak (pl. Fc Barcelona, Real Madrid hazai mérkőzései), szállásfoglalások, akár egyéni igények szerint is. Belépőjegyek foglalhatók sporteseményekre (Forma1, kézi- és kosárlabda mérkőzések, futballmeccsek), koncertekre, stb.

Spanyolországban széleskörű és jól kiépített, megbízható kapcsolatrendszerrel rendelkeznek.

Folyamatosan jelentkeznek akciókkal, de természetesen, ha az akciókon kívül bármi más kérés, igény felmerülne, azokban is szívesen és rugalmasan segítenek!

Folyamatosan feltöltésre kerülnek szálloda kínálataik (a teljesség igénye nélkül) és legfrisebb akcióik. Továbbá segítenek repülőjegy, egyéni szállás, vonatjegy és autóbuszjegy foglalásában is a világ számos országában.

Irodájuk természetesen a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) is tagja. Regisztrációs szám: R-0726/93/1999. A IATA akkreditált irodája.

Teljes körű utazási szolgáltatásokkal és csomagajánlatokkal állnak utasaink rendelkezésére. Érdeklődjenek bátran!

Foglalható úti célok a(z) Sol Travel Idegenforgalmi Kft. 2022-es kínálatából

Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (22 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 28 °C Tenger hőmérséklete: 27 °C 0 Ft
Kanári-szigetek Kanári-szigetek (8 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 21 °C Tenger hőmérséklete: 20 °C 0 Ft
Portugália Portugália (2 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 14 °C Tenger hőmérséklete: 16 °C 0 Ft
Spanyolország Spanyolország (25 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 14 °C Tenger hőmérséklete: 14 °C 0 Ft