ibusz logo

SOL Travel

A Sol Travel Utazási Iroda 1993-ban alakult meg. Az elsősorban Spanyolországra szakosodott kiutaztató iroda az egész ország területére teljes körű szolgáltatásokat biztosít: repülős, egyéni és autóbuszos utak, városlátogatások, csoportos, incentive és céges utaztatások, sportutak (pl. Fc Barcelona, Real Madrid hazai mérkőzései), szállásfoglalások, akár egyéni igények szerint is. Belépőjegyek foglalhatók sporteseményekre (Forma1, kézi- és kosárlabda mérkőzések, futballmeccsek), koncertekre, stb.

Spanyolországban széleskörű és jól kiépített, megbízható kapcsolatrendszerrel rendelkeznek.

Folyamatosan jelentkeznek akciókkal, de természetesen, ha az akciókon kívül bármi más kérés, igény felmerülne, azokban is szívesen és rugalmasan segítenek!

Folyamatosan feltöltésre kerülnek szálloda kínálataik (a teljesség igénye nélkül) és legfrisebb akcióik. Továbbá segítenek repülőjegy, egyéni szállás, vonatjegy és autóbuszjegy foglalásában is a világ számos országában.

Irodájuk természetesen a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) is tagja. Regisztrációs szám: R-0726/93/1999. A IATA akkreditált irodája.

Teljes körű utazási szolgáltatásokkal és csomagajánlatokkal állnak utasaink rendelkezésére. Érdeklődjenek bátran!

Foglalható úticélok a(z) Sol Travel Idegenforgalmi Kft. 2020-es kínálatából

Kuba Kuba (4 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 30 °C Tenger hőmérséklete: 29 °C 355 073 Ft
Portugália Portugália (19 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 27 °C Tenger hőmérséklete: 21 °C 130 900 Ft
Spanyolország Spanyolország (809 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 24 °C Tenger hőmérséklete: 21 °C 131 400 Ft