Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Seychelle-szigetek-i nyaralás - ajánlatok és tippek

Az Indiai-óceánban lévő gránit szigetcsoport, ahol fehér homok és korallzátonyok váltják egymást. Amikor az álomnyaralásra vagy a földi paradicsomra gondolunk, akkor a legtöbb ember fejében egy fehérhomokos, azúrkék vizű tengerpart képe merül fel, egy pálmafa, egy nyugágy vagy hintaágy, valamint egy koktélos pohár kell még teljes összképhez. Mindez egy "átlagos nap" a Seychelle-szigeteken. A 455 négyzetkilométer összterületű szigeteken mindössze 100.000-en élnek, de ennél nagyobb számú turista érkezik évente ide nyaralni. Az idegenforgalom mellett a halászat fontos bevételi forrása a lakosoknak. Nagyon sokszínű az élővilága, az elmúlt években kiemelt hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre, erre ösztönzik az ideérkezőket is. A strandon pihenésen túl a búvárkodás, a túrázás és a gasztronómia az amit mindenképpen ki kell probálnia az ideérkezőknek.

Melyik régió érdekli?

Mahé

A legnagyobb sziget a fővárossal, trópusi oázis fehér homokkal és azúrkék vízzel.

Havi átlaghőmérséklet: : Levegő hőmérséklete: 28 °C Tenger hőmérséklete: 26 °C

Repülési idő: : 11:30

már 522 389 Ft-tól

La Digue

A legkisebb sziget ami kevésbé zsúfolt, különleges fauna és gyönyörű környezet.

Havi átlaghőmérséklet: : Levegő hőmérséklete: 28 °C Tenger hőmérséklete: 26 °C

Repülési idő: : 11:30

már 466 471 Ft-tól

Praslin

A középső sziget, ahol álomszerű strandokat és a tengeri kókuszt találjuk.

Havi átlaghőmérséklet: : Levegő hőmérséklete: 28 °C Tenger hőmérséklete: 26 °C

Repülési idő: : 11:30

már 419 382 Ft-tól

A Seychelle-szigetek legjobb értékelést kapott szállodái

További szállások

A tökéletes szállást keresi?

A Seychelle-szigetek közel azonosak, így mindegyiktől a meseszerű és social oldalakra illő tengerpartok, pálmafák, trópusi éghajlatot várhatjuk. Egyedül talán úgy dönthetünk, hogy mennyire preferáljuk a szolgáltatásokban jobban kiépült nagyobb szigeteket, ahol viszont jóval nagyobb a zsúfoltság és kevesebb a szabad szállás egész évben. Vagy pedig inkább a kisebb tömeget, de kevesebb lehetőségeket választjuk, akkor a kisebb szigetek közül válasszunk. Bárhová megyünk, a barátságos vendéglátásra, a búvárkodási, strand és gasztronómiai helyszínek tucatjai fognak várni minket.

Térkép

Térkép Megtekintés a térképen

Időjárás a Seychelle-szigeteken

A szigetek a földi paradicsom tipikus megjelenési formái, ezért egész évben bátran számíthatunk a 25 °C feletti átlagos hőmérsékletre. Ez mind a levegőre, mind a vízre igaz. Pont a nyári hónapokban pár fokkal alacsonyabb mindkettő, mint az év többi részében, így még tipikusabb téli egzotikus desztinációval teszi egy európai utazó számára az ide tervezett "telelés". Rövid esős időszakok előfordulnak a december-januári hónapokban, de ilyenkor is eső mentesen tudunk tölteni egy 7-14 napos utazásból jó pár napot. Ezekből látható, hogy bármikor egy egzotikus utazásra vágyunk, akkor ilyen a Seychelle-szigetek.

Minden úticél időjárása

Gyűjts inspirációt blogbejegyzéseinkből