Kitűnő választás, korábbi utasaink rendkívül meg voltak elégedve ezzel a szállással!

Patatran Village

Seychelle-szigetek-La Digue-La Passe

Szállásleírás

Hasonló szállások a környéken

Sajnáljuk, de a szállás az adott időpontban betelt

Árváltozás aránya havi bontásban

Elérhető időpontok

Szállásleírás

Szállás ID száma: 20 948

Elhelyezkedés

A Patatra Villa Seychelle 3. legnagyobb szigetén, La Digue legészakibb csücskében található, egy elbűvölőpart mentén. A sziget csupán 5 km hosszú és 3 km széles, a közlekedésre inkább a kerékpár a jellemző, elvétve autóval is találkozhatunk. Talán ez teszi ilyen mesebelivé és békéssé a szigetet.Az ideérkezők csak hajóval tudják megközelíteni a szigetet, ami kb. 30 perc Praslinról. Gyönyörű világhírű gránitsziklák, meseszép tengerpartok, finom homok és kókuszpálmák, különleges madarak, teknősbékák és orchideáktól igazi paradicsomba csöppenünk.

Felszerelés

A szállodához tartozik egy édesvizű medence, körülötte napozóágyakkal, napernyőkkel és egy étteremmel. Az itt dolgozók nagyon kedvesek és barátságosak, mindenben a segítségünkre vannak.Tökéletes hely a kikapcsolódásra és pihenésre.

Szállás

Tengerre és tájra néző szobák légkondicionáltak, romantikus és mediterrán stílus jellemzi. Ideális nászutasok számára, de családos igényeinek is egyaránt megfelel. Tv, hűtőszekrény, hajszárító és vízforraló is megtalálható a szobákban.

Ellátás

A szálloda éttermében reggelivel, ebéddel és vacsorával is várnak minket. A reggeli bőséges kínálatába megtalálható különböző gabonaféle, helyi gyümölcs, joghurt, tojás több módon elkészítve, bab, kolbász, és ínycsiklandó sütemények. Az ebédnél és vacsoránál friss és helyi alapanyagokból készült ételeket szolgálnak fel.

Szolgáltatások

A recepción lehetőség van búvárfelszerelés bérlésére. Anyugodt és kristálytiszta víz nagyon kellemes és látványos, gazdag élővilága miatt, hiszen több mint 900 féle hal és 100 féle korallállatka él errefelé, ahol akár teknőssel is összefuthatunk. Akinek kedve támad felfedezni a szigetet, kerékpárral is megteheti, amit szintén a recepción intézhetünk.

Strand

Az átlagosan 28 fokos víz nagyon nyugodt és kristálytiszta, ígygyerekek is nyugodtan lubickolhatnak benne. A szigetet pálmafák, gránitsziklák és korallzátony veszi körül amiszebbnél szebb halak otthonául szolgál, akik nem félnek az emberektől, így közvetlen közelről is megcsodálhatjuk búvárkodás közben.

Szállás információk

 • Távolság a tengerparttól 80 m
 • Klimatizáció igen
 • Kültéri medence igen
 • Ingyenesen használható nyugágyak és napernyők a medencénél igen
 • TV igen
 • Minibár, Bár igen
 • Hűtőszekrény igen
 • Búvárcentrum igen
 • Akadálymentes igen
 • Csendes környék igen
 • Étterem igen
 • Kerékpárkölcsönző igen
 • Ingyenes Wifi igen

Térkép és térségleírás

A térképen való elhelyezkedés csak tájékozatásra szolgál. A pontatlan helymeghatározásért felelősséget nem vállalunk. Jelentés

Repülési menetidő

11:30

Leírás

La Digue a Seychelle-szigetek közül a 4. legnagyobb, valamint a 3 legnépszerűbb sziget egyike. Egy sokkal kisebb, nyugodtabb és autentikusabb szigetet kell elképzelnünk, mint Mahe vagy Praslin. Az ide érkezők csak hajóval tudják megközelíteni a szigetet, ami kb. 30 perc Praslinról. A sziget fő közlekedési eszköze az ökrös szekér, illetve sokan bicikliznek is. Autókat itt csak elvétve találhatunk néhányat. A sziget központja La Passe, ahol a kikötő és számtalan bolt található. A lakosság száma kb. 2000 fő, emiatt is, illetve természeti szépségeinek köszönhetően a nagyobb szigetek közül ez a legérintetlenebb. Aki eltölt itt néhány napot, úgy érzi megállt az idő. Gyönyörű világhírű gránitsziklák, meseszép tengerpart, finom homok és kókuszpálmák, igazi paradicsom! Emellett a növény és állatvilág is igen változatos, különleges madarak, teknősbékák és orchideák is vannak itt. Ha nem La Digue-ra érkezik, mindenképpen töltsön el itt egy napot, de a legjobb megoldás kombinálni a szigeteket.
 • Távolság a tengerparttól 80 m
 • Doba letu Repülési idő: 11:30

Időjárás előrejelzés

Mai időjárás

 • Vízhőmérséklet 27 °C