Megnyitás | Vissza a főmenühöz

Mindent a First Minute utazásról

First Minute

First Minute

A first minute utazás kétségkívül számos előnnyel jár. Különösen az előre tervezésben jeleskedőknek ideális választás. Néha nem könnyű feladat hónapokkal indulás előtt pontosan tudni az úti célt, viszont jó koncepcióval pénztárcabarát módon valósíthatjuk meg az álomnyaralást. 

 

Széles választék 

Nyaralás, hotelszoba

Nyaralás, hotelszoba

A First Minute egyik legnagyobb pozitívuma, hogy széles kínálatból szemezgethetünk. Jóval a tervezett indulás előtti foglalásnál van lehetőség a számunkra legjobb időpont, szálloda és szobatípus kiválasztására. A népszerű és minőségi szállodák esetében ez a szempont különösen fontos. A legnívósabb szálláshelyek korán betelnek, így érdemes időben gondolkodni és természetesen cselekedni. Persze last minute során is ki lehet fogni jó ár-érték arányú hoteleket, de előfoglalás esetén mehetünk igazán biztosra. Ha az utazási szándék szilárd, akkor miért is várnánk?! Ha esetleg az akarat és a dátum megvan, csak a helyszín hiányzik, akkor is célszerű lépéseket tenni, - kollégáink professzionális segítséget nyújtanak minden helyzetben. 

 

Magas kedvezmények és alacsony előleg  

Foglalj kedvezménnyel!

Foglalj kedvezménnyel!

A first minute időszakban történő cselekvéssel kedvezményesen juthatunk hozzá vágyott nyaralásunkhoz. Számokban kifejezve ez azt jelenti, hogy a főszezonban jellemző árakhoz képest akár 5-30% közötti kedvezményt szerezhetünk. Az utóbbi évek tendenciája azt mutatja, hogy a first minute időszakban lehet a legjobb ár-érték arányú nyaralásra lecsapni. Habár last minute során is kaphatunk engedményt, mégis hónapokkal az indulás előtt meghirdetett akciókkal járunk a legjobban.  

A first minute további előnye, hogy foglalásnál elég viszonylag alacsony díjat befizetni. Egyes úticélok esetében 30 000 Ft/fő összeget vagy az utazás költségének 10%-át kell elutalni. Ennek köszönhetően bőven marad idő összeszedni az erőforrásokat az utazás hátralevő díjára és akár több részletben törleszteni azt. Az előfoglalási szezonban a first minute akció keretében az Invia.hu széles választékából kedvünkre csemegézhetünk, legyen az akár városlátogatás, egzotikus nyaralás vagy bármi más. Ha időben kiválasztottuk és lefoglaltuk álmaink nyaralását, akkor már csak annyi a dolgunk, hogy hátra dőlünk, a többit pedig az Invia csapatára bízzuk.   

 

Rugalmas lemondási feltételek 

Az utazás szabadsága

Az utazás szabadsága

Előfoglalás esetén felmerülhet a kényszerű lemondás lehetősége. Az élet kiszámíthatatlan és bármikor közbe jöhet egy nem várt esemény. Szerencsére e félelem miatt nem kell óckodni a first minute opciójától. Bizonyos utazások minimális lemondási összeggel, vagy akár kötbér megfizetése nélkül is törölhetők. A pontos feltételekről minden esetben érdemes részletes információt kérni még a nyaralás megrendelésének véglegesítése előtt.  

 

First Minute utazások – a legnagyobb választék egy helyen!

Legnépszerűbb úti célok 

Maldív-szigetek

Maldív-szigetek

Néha az úti cél kiválasztása nem is annyira egyértelmű, mint azt elsőre gondolnánk. De az biztos, hogy a legnépszerűbb desztinációk között a Kanári-szigetek, Görögország, a Török Riviéra, Ciprus és Spanyolország ott szerepel. Megunhatatlan kedvenc még Horvátország, Olaszország és Egyiptom. Egzotikus úti célok közül pedig a Maldív-szigetek messzemenően kiemelkedik a sorból.  

Bármelyik országot is válasszuk, okos tervezéssel és időben történő foglalással csodálatos nyaralásban lehet részünk, nagyszerű áron! 

2023.12.12. Invia

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.